Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1218) Csíkszereda (1369) DAB (1197) ebel (2414) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1646) felkészülés (2246) FTC (1474) khl (2189) légiósok (1678) Miskolc (1510) nhl (4919) nők (1301) playoff (1325) Titánok (1025) u18 (1066) utánpótlás (1281) UTE (1301) válogatott (2232) vb (2422) videó (2120) Összes címke

JLE: Beszéljünk akkor a mellébeszélésről

2023.06.09. 13:51: kutyatej73

JLE: Beszéljünk akkor a mellébeszélésről

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr5018142898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

essze 2023.06.09. 16:20:41

Érdemes meghallgatni.

SZmakarov 2023.06.09. 18:01:38

Én is azt gondolom, ez végre egy őszinte beszélgetés, tényleg érdemes meghallgatni.

DominiKing 2023.06.11. 17:23:28

Kár, hogy partvonalon kívül vannak (de ezt csak a hokira értem). Mindig is figyelemre méltó volt, ha bármelyikük írt, vagy megszólalt a kedvenc sportommal kapcsolatban. Örülök, hogy Hínárhajú és Gromov is letette a rózsaszín szemüveget, de az igazsághoz tartozik, hogy amikor viselték, akkor abban az időben az nagyon is helyénvaló volt. Örülök, hogy nem csak nekem volt érthetetlen a VB előtti kapusposzt kijelölése. Én viszont nem láttam három átlag feletti teljesítményt, mert nem akarom Bencét bántani, de nekem az ő teljesítménye is csak átlagos volt (sok játékossal ellentétben akik, még ezt a szintet sem ütötték meg). Mi általában a sikereink túlnyomó többségét csak extra kapusteljesítménnyel értük el, ez a mostani mindkét kapusunk esetében nagyon messze volt ettől. Szerintem, ha valamiben hibázott Constantine, akkor ebben nagyot, akár ő döntött, akár csak a súgókra hallgatott. Mivel én magam is csak négy játékostól kaptam azt ami elvárható lenne és a többségük betlizett, ezért szerintem még az is csoda, hogy két meccsen sem kaptunk ki rendes játékidőben.
Tehát én az első napi óriási csalódás után, elfogadhatónak ítélem a szereplésünket. Mindössze azt sajnálom, hogy, ha csak a fele csapat hozta volna azt amit tud, akkor ez meseszép is lehetett volna, mert ekkora sanszunk nem tudom lesz-e még.
Azért, mint már többször is említettem, én még egy nagyon fontos dologban látom a kudarcot, amit viszont biztosan csak egy embernek köszönhetünk. Ez pedig, hogy elmulasztottunk egy soha nem volt és nem tudom mikor lesz még lehetőséget, hogy "A" csoportos VB-t rendezzünk. Ez az évszázad bűne a MAGYAR hoki fejlődése szempontjából, és bizony én ennek nagyobb részt tulajdonítok minden másnál a mostani kiesésünkben.
Még, ha megint le is tiltanak, (mert ez mostanában már az egész országban jellemző a más véleményt megformálók esetében) továbbra is tartom, sz@rjon farfekvéses sünt aki miatt esélyünk sem volt ezt a VB-t megrendezni!!!
HMH

trollfeeder · http://ismycomputeron.com/ 2023.06.11. 18:38:59

Igazságtalannak érzem az első soros húzóemberek, főleg Hári János kiemelt elmarasztalását és összehasonlítását a csapat többi tagjával szemben. Háriéknak a francia és az osztrák első sorral kellett szembenézniük, soron belüli mutatóik pedig nem igazán tértek el. (Hol voltak a sztárvédők és a remeklő kapusok mögülük?)

Osztrák meccs: +/-: -1; Hári Jancsi 24 perc jégidő (csak Stipsicznek lett több); 0 lövés; a csapat bulik 42%-át ő vívta: ~35%-kal hozta el.
Pozsgai helyezkedési hibájából és Bálizs szerencsétlenkedéséből kapták a gólt. Pozsgainak és Sebőknek ráadásul lettek kiállításaik. Sebőknek úgy lett -1, hogy asszisztos volt ugye a Sofis találatnál.

Francia meccs:
Hári Jancsi 1 assziszt; +1; 21 perc jégidő;
csapat bulik csaknem harmadát ő vívta: FO 30%; 0 lövés (vs. Nagy Gergő 4 lövés)
Garát, Csányi, Pozsgai: -1; 10-10-13 perc

A stáb a pályaíveik végein járó kapusokat vetett be, két lefelé csúnyán kilógó bekkpárt próbálgatott a tétmeccseken, és három sornyi elit támadóból hónapok alatt nem tudott összerakni ütőképes PP-sort. Mondhatjuk, hogy ebből a keretből Kevin kihozta a lehető legtöbbet, és ez erre lett elég.
Hárinak egyébként a két meccsen összesen 0 lövése lett, ennyire ment a kémia a sortásakkal, különösen Sebőkkel. Az edzők két ütőképes sor helyett létrehoztak egy meddőt?

Ha ezek után is úgy érzitek, hogy a C jelöléstől fosztott Hári Jancsinak kellett volna saját nyakánál fogva kihúznia a csapatot, ám legyen - csak azzal kezdtük, hogy ne áltassuk magunkat..

DominiKing 2023.06.11. 19:15:16

@trollfeeder: Többek között az is baj, hogy Janika nekünk kevesebb gólpasszt adott mint az ellenfélnek. Az sem vet rá jó fényt, hogy meccsek óta gólt sem lőtt. Pedig tőle nem várható, hogy majd a test-test elleni játékban, vagy a védekezésben nyújt kimagaslót, a fegyelmezett játékról már nem is beszélve.
Mindenesetre nem a nyakába akarom varrni a kiesést, mert ebben benne volt több mint egy tucat másik játékos is.

trollfeeder · http://ismycomputeron.com/ 2023.06.11. 19:58:15

@DominiKing: Értem, hogy a felsőházi csapatok ellen nem mutatott jól a korongeladás, de a két releváns meccsen jól teljesítettek. Klub szinten olyan védőkkel és szélsőkkel tudott szerepelni, hogy jobban kiélhette kreativitását. Ezt a magyar stábnak is tudnia kéne.. Hiába van évek óta három iszonyú erős támadótriónk, semmit nem ér védők nélkül.

eurocat2k 2023.06.12. 13:24:22

@trollfeeder: ".. Hiába van évek óta három iszonyú erős támadótriónk, semmit nem ér védők nélkül..."

Az "iszonyu eros" nem tulzas egy kicst? Illetve mihez kepest az - kerdezem alnaivul?

Ladanyi Balazs (sokaknak Godo) svajci kijelenteset a kanadai 0-9 utan nem nagyon szajkozta a magyar hoki/media sehol. Kar, mert lehetett volna belole profitalni. Ha valakik, akkor ok (is) megtapasztalhattak, hogy mi a kulonbseg a hoki, es a kozott, amit magyarorszagon annak velnek sokan... neki ehhez volt "mersze", hogy kimondja. Respect jar neki ezert is!

(Sajnos en mar akkor is azok koze tartoztam - visszakeresheto az archivumban gondolom - akik a maguk bardolatlan stilusaban megfogalmaztak kritikakat. Jott is a nepharag...)

Az a maszatolas, ami meg azota folyik e teren (is), hat sok koze a realitashoz nincs.

Az utanpotlasrol elhangzottak - nagysagrendekkel visszafogottabb stilusban - ugyanazt a vegkifejletet vizionaljak, amelyekrol szot emeltem korabban. Mi lesz azzal a valogatottal, ahol olyanok fognak jatszani, akiknek csak 5 honap jegido adatott meg, plusz egy-ket honap gorhoki...?! Akkor is buntetes jar majd azokra, akik fel merik emelni a hangjukat, es nem fogjak az egekbe magasztalni azt, ami a beka segge ala is beferne akar meg samlira allitva is?
süti beállítások módosítása