Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1218) Csíkszereda (1369) DAB (1198) ebel (2414) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1646) felkészülés (2246) FTC (1480) khl (2189) légiósok (1679) Miskolc (1516) nhl (4935) nők (1302) playoff (1339) Titánok (1025) u18 (1068) utánpótlás (1281) UTE (1302) válogatott (2245) vb (2464) videó (2120) Összes címke

SC Csíkszereda–Corona Brassó 7-0

2022.10.23. 20:13: kutyatej73

SC Csíkszereda–Corona Brassó 7-0

Tódor Krisztián, a Csíkszereda másodedzője:
„Az idény során az eddigi legjobb teljesítményt nyújtottuk. Próbáltuk átmenteni a múlt heti Kontinentális Kupán mutatott jó játékunkat. s erre lesz szükségünk a most következő magyarországi túránk során is. Igyekszünk minimalizálni a hibákat a védekező zónában, minden edzésen azon dolgozunk, hogy jobbak, erősebbek legyünk, többet és gyorsabbankorcsolyázzunk. Ezek mind a játék fontos összetevői, próbálunk fejlődni minden tekintetben. Holnap szabadnapot kapnak a srácok, kedden újból edzés, este pedig indulunk Magyarországra, ott is mindent megteszünk, hogy győzelmekkel térjünk haza.”
 
Sofron István, a Csíkszeredai csatára:
„Nagyon jó érzés volt visszatérni, rossz volt kintről nézni a srácokat, s hogy nem segíthetek. Tudjuk jól, mit jelent a szurkolóinknak legyőzni egy nagy riválist, mi pedig a mai játékkal, ilyen eredménnyel fantasztikus estével ajándékozhattuk meg őket. Nagyon örülök, hogy góllal és gólpasszal tudtam segíteni a csapatomat. Fantasztikus érzés, mikor megtelik a Vákár, ez egy igazi hokicsemege volt. Úgy gondolom, a kapusteljesítményünk parádés volt, Murok nagyon sokszor mentett meg minket. Nagyon sok fegyelmezetlen kiállításunk volt, amin változtatnunk kell, hiszen hosszú távon ez megbosszulja magát. Ma sikerült ezeket kivédekezni, csúsztunk-másztunk a győzelemért.”
Strenk Hunor, a Corona Brassó másodedzője:

 

„Ma este a hazai csapat a játék minden aspektusában felülmúlt minket. Készültünk a találkozóra, hisz tudjuk, ez mindig nagy párharc szokott lenni a két erdélyi csapat között, az ilyen mérkőzés miatt sportolunk. A Csíkszereda teljesen megérdemelten győzött, a játék minden elemében fölénk nőttek: a fizikális részében, támadásban, védekezésben, kapus teljesítményben egyaránt. Ez volt az oka a mai vereségünknek. A következő összecsapásokon sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt kell nyújtanunk. Erre kell a közeljövőben törekednünk, mert egyenlőre nagyon hullámzó mind a játékunk, mind pedig az eredményességünk.”

Szólj hozzá!

Címkék: Csíkszereda Brassó Erste Liga

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr5717960938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása