Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1217) Csíkszereda (1369) DAB (1197) ebel (2410) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1642) felkészülés (2246) FTC (1472) khl (2188) légiósok (1677) Miskolc (1507) nhl (4906) nők (1297) playoff (1317) Titánok (1025) u18 (1061) utánpótlás (1279) UTE (1301) válogatott (2222) vb (2374) videó (2120) Összes címke

SC Csíkszereda–Gyergyói HK 5-1

2021.03.09. 20:01: kutyatej73

SC Csíkszereda–Gyergyói HK 5-1

Jason Morgan, SC Csíkszereda: “Azt gondolom, egy sorozat sem könnyű, újra és újra ugyanazzal a csapattal kell megmérkőzzél, vannak nehezebb és könnyebb időszakok. Az első két meccs hosszabbításban dőlt el, mi nyertük az elsőt, ők a másodikat, ekkor náluk volt a lépéselőny, hiszen kétszer hazai pályán léphettek jégre ellenünk. Nagyon jól álltunk bele a meccsekbe, sikerült mindkétszer legyőznünk őket, de így sem volt vége, hiszen négyszer kell elhagyni a jeget győztesen ahhoz, hogy továbblépj. A remek mentalitásunknak köszönhető ez a siker, hiszen figyeltünk arra, hogy ne legyenek hullámvölgyeink, ugyanakkor ne is szálljunk el. Azt gondolom, a speciális egységeink is nagyot harcoltak, most is sikerült két előnyös gólt szereznünk, emberhátrányban önfeláldozóan védekeztünk, kemény lövéseket blokkoltunk. Nagyon fontos, hogy a kapusod nagyszerűen teljesítsen egy ilyen szériában, ő megint hihetetlen védéseket mutatott be. Nagy elismerés jár neki. Adorján Örs azok után, hogy több hónapot ki kellett hagyjon, sziklaszilárd volt a kapuban. Most van egy kis időnk pihenni, várjuk a folytatást. Úgy néz ki, hogy az a Fradi lesz az ellenfél az elődöntőben, amelyet idén csak egyszer tudtunk legyőzni, ezért ez remek teszt lesz a számunkra, de a srácok készen állnak, és bátran néznek szembe a kihívásokkal.”

Szilassy Zoltan, GYHK: “Ez a meccs tükörképe a szériának. Az látszott, hogy a Csíkszereda támadójátéka sokkal veszélyesebb. Rengeteg helyzetünk volt, de az üres kapu sem volt elég ahhoz, hogy ezt a meccset megnyerjük. A hazaiaknak nagyon kiváló támadóik vannak. Az alapszakasz is bizonyította, rengeteg gólt ütöttek, ebben mindenképp jobbak voltak. Nem tudtuk hozni azt a feszes védőjátékot sem, ami az első két meccsen itt működött, de ismétlem, a gólok döntöttek. Nagyon jól játszottunk addig, amíg el nem jutottunk a kapuig, ott valamiért nem tudtuk befejezni a helyzeteket. Egy fordulópontja volt a szériának, a harmadik meccs, ahogy 1-1 után kikaptunk, kicsit úgy éreztük már, mintha meglenne az egész széria, holott a sikerünk a második találkozón csak egy lépés volt. Nem tudtunk a harmadik meccsen elég hatékonyak lenni a pályaelőny tudatában, ezt a Szereda megérezte, és annak a meccsnek a második harmadában nagyon megpofoztak minket. Úgy gondolom, ha úgy kezdjük a második harmadot azon a meccsen, mint a negyedik második harmadát, akkor hosszabb széria lett volna. Ezektől függetlenül el kell ismerni, hogy a jobb csapat ment tovább, és sok sikert kívánok nekik. A saját játékosaim munkaetikájával, küzdőtudásával, hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok. Most kapnak egy kis pihenőt, és várjuk, hogy a romániai playoff elkezdődjön.”

Szólj hozzá!

Címkék: negyeddöntő playoff Csíkszereda Erste Liga Gyergyói HK

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr7916455838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása