Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1218) Csíkszereda (1369) DAB (1198) ebel (2414) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1646) felkészülés (2246) FTC (1480) khl (2189) légiósok (1679) Miskolc (1516) nhl (4935) nők (1302) playoff (1339) Titánok (1025) u18 (1068) utánpótlás (1281) UTE (1302) válogatott (2245) vb (2464) videó (2120) Összes címke

SC Csíkszereda–Gyergyói HK 3-2

2021.03.02. 20:23: kutyatej73

SC Csíkszereda–Gyergyói HK 3-2

Jason Morgan, vezetőedző, Csíkszeredai Sportklub: „Az ellenfél kezében tartotta a mérkőzés első 8-10 percét. Jobban kezdtek, míg mi kissé idegesen álltunk bele a meccsbe. Amikor a rájátszásban az első meccset otthon játszod a kezdésnél mindig izgatottabb vagy, mint máskor. A bekapott gól után sikerült visszajönnünk a mérkőzésbe egy emberelőnyös találatnak köszönhetően. A második játékrészben oda-vissza ment a játék, míg a harmadikban rengeteg helyzetünk volt. Sikerült két perccel a vége előtt egy nagy gólt lőnünk, de ez ugye hoki, itt minden megváltozhat egy pillanat alatt, nincs vége addig, amíg nem szól a végső dudaszó, és sajnos sikerült az ellenfélnek kiegyenlíteni. Tegnap volt egy gyűlésünk a srácokkal, megbeszéltük, hogy a rájátszás egy hosszú történet, leszünk magasságokban, de lesznek a mérkőzéseken mély pontok is, viszont ilyenkor is tovább kell harcolnunk a győzelmekért.  A végén egy hatalmas emberhátrányos védekezést mutattak be a srácok, óriásiakat védett a kapusunk majd Combs egy remekbeszabott találattal lezárta az első összecsapást. Nagyszerű teljesítményt nyújtott mindenki. Néhány másodpercig élvezzük a mai győzelmet, majd készülünk a holnapi meccsre.” 

Szilassy Zoltán, vezetőedző, GYHK: „Nagyon jó playoff meccs volt. A videó után majd okosabbak leszünk, hogy jó jégkorongot láttunk vagy sem, de a küzdelem az megfelelt ennek. Nagyon jó munkát végeztünk, nagyon kevés kellett ahhoz, hogy a pályaelőnyt elvegyük már az első meccsen. Főleg az első 15 percben domináltunk, ott megteremthettük volna a különbséget, de elhibáztuk a helyzeteket. Ami a karakterünket mutatja, hogy kaptunk két és fél perccel a vége előtt gólt, és ki tudtunk egyenlíteni, majd négy a három ellen is megvoltak a lehetőségeink az ellenfél kiegészüléséig a hosszabbításban. Ilyen a jégkorong, mi kihagytunk 3-4 komolyabb helyzetet, de az ellenfél olyan képzett játékosokból áll, hogy gyakorlatilag a hosszabbításban teremtett első helyzetükből megszerezték a győztes találatot. Egy oda, de összességében elégedett vagyok a játékkal, a fiúkkal. Most a legfontosabb a regeneráció, majd ahol hiányosságot látunk, azt igyekszünk javítani, valamint kitapintani az ellenfél erős és gyenge pontjait. A mai mérkőzésből tanulnunk kell, holnap pedig természetesen a győzelemért jövünk vissza!” 

Szólj hozzá!

Címkék: negyeddöntő playoff Csíkszereda Erste Liga Gyergyói HK

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr6316448112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása