Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1217) Csíkszereda (1369) DAB (1197) ebel (2410) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1641) felkészülés (2246) FTC (1471) khl (2188) légiósok (1676) Miskolc (1506) nhl (4905) nők (1295) playoff (1316) Titánok (1025) u18 (1061) utánpótlás (1279) UTE (1301) válogatott (2222) vb (2371) videó (2120) Összes címke

Dukla Michalovce–MAC Újbuda 3-0

2020.03.01. 19:58: kutyatej73

Dukla Michalovce–MAC Újbuda 3-0

Majoross Gergely: – A játékunk rendben volt. Az ellenfél nagyon gyors csapat, de fel tudtuk venni a sebességét, és a mérkőzés nagy részében egyenrangú partnerek voltunk. Betalálni azonban képtelen voltunk: kihagytunk két ziccert, előnyben sem szereztünk gólt, emberhátrányban pedig elkövettünk két hibát.

19 komment

Címkék: MAC Nagymihály Extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr4015499228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Uteapu 2020.03.01. 20:33:45

Néztem a két meccset. A MAC nem úgy tűnt, mintha akarna még valamit a szezonban nemhogy segíteni. A Jegesmedvék előtt viszont le a kalappal.Nagyon jó meccset csináltak. Gratulálok!

DominiKing 2020.03.01. 20:48:12

Én nem is csodálom, ezt a nesze semmi fogd meg jól-t. Nem tudom mi motiválhatja még a MAC-ot. Ez a középszakasz így teljesen értelmetlen ennek a 4 csapatnak. Hacsaknem felkészülési mérkőzéseknek jó, szeptemberre.
(De nem biztos)
A Miskolcnak meg drukkolok, mert, ha már nincs ló, jó lesz a szamár is.
(Habár ma a szamár, a Nyitra volt)

Uteapu 2020.03.01. 20:52:45

@DominiKing: Elég motiváció lehetne a nagy arcot igazolni.

adam_szabo_92 2020.03.01. 21:05:47

A MAC nem is akarna segíteni. Pénteken meg kell őket baszni, és jóvan.

fekete8 2020.03.01. 21:22:00

@adam_szabo_92: Vagy egy közeli hozzádtartozod azt jó van:):):):)

fekete8 2020.03.01. 21:34:38

@Uteapu: Nagy arc ? Na mesèlj :) Itt max az edzövel vannak egyeseknek gondja amit megèrtek:) frusztráltság:) de mèrt nem dugtok egy banánt akkor a seggèbe ès kapjátok be neki :):):):):)

Uteapu 2020.03.01. 21:47:39

@fekete8: Azt gondolod, hogy most vicces vagy?

korxi 2020.03.01. 22:22:38

@Uteapu: A MAC dolga nyilván nem az hogy segítsen a Miskolcnak, de én nem is ezért nem vártam tőlik az égvilágon semmit, hanem mert ők idegenben egy szlovák csapatot sem tudnak megverni ebben a ligában, ezt tudjuk.

CsakÚjváros 2020.03.01. 23:28:27

Érdemes volt ennyi pénzt erre költeni??? vicc!!! Inkább az Erste ligás(honi) csapatok fejlesztésére költötték volna,előrrébb tartanánk :) Még az is megeshet hogy a kirakat csapataink közúl mindenki pihenni fog... az Erste ligások nyomják tovább :D Bár azon meglepődnék ha a Volán nem játszatna vissza a nagyok közül a Fradi ellen. A holnapi meccs ebből a szempontból is érdekes lesz.

fenderbass 2020.03.02. 00:01:51

Abba tényleg kár volt pénzt ölni, hogy a MAC lelazsáljon egy teljes szezont. A vezetésben nem látom a motivációt. Mi azért küzdünk és küzdöttünk jól-rosszul. Remélem bejutunk a rájátszásba. Ami meg az Erste ligát illeti, pénz oda is megy bőven és a színvonallal sincs különösebben baj. Az Újváros meg érthetetlen módon esett ki., mintha feltett kézzel szándékosan játszottak volna enerváltan. A középszakaszban nem ezt az oldalukat mutatták. Nincs ott valami a háttérben?

21 ezer Ft 2020.03.02. 09:56:06

@CsakÚjváros: Nem játszhat vissza akárki, talán 3 játékos teljesítette a fiatalok közül a feltételt, ami engedi a rájátszást.

DominiKing 2020.03.02. 13:54:58

" A játékunk rendben volt. "
Hihetetlen ez a pali. Egy nullára elveszített meccs után mondja ezt. Tuti, hogy ezt már direkt csinálja, mert egyáltalán nem nézem ki belőle, hogy ennyire debil lenne.

TheMedium 2020.03.03. 14:40:44

Nekem az az érzésem, hogy ennek a csapatnak minden megy már, csak a góllövésnem. De nem csak most, hanem az egész szezonban. Nem a levegőbe beszélek, én mindegyik hazai meccsen ott voltam, meg néhányszor idegenben is. Voltak reménytelen meccsek, de többnyire azt láttam, mással van gond, mint hogy jól játszanak-e vagy sem. És a 20-22 évesek, ha nem is meghatározó emberek, azért nem csak jégidőben látszik, mennyit fejlődtek a 2 szezon alatt.

Az meg nevetséges, hogy nagy arcot emlegetnek egyesek. Szimplán fóbia már :). Távol álljon tőlem, hogy megpszichologizáljam, de Mogyi talán durván szerepet játszik a nyilatkozataiban, mert alapjában véve nagyon nem ilyen. Az viszont tény, hogy ha a stílusa gyakran tényleg borzalmas, azért az esetek többségében nem mond baromságokat. A nagy arcot meg nem tudom honnan veszitek az ólajtónyi pofával begépelt kommentjeitekkel.

A középszakaszról meg annyit, hogy már megint nem jó semmi se az embereknek. Nem csinált senki titkot abból, hogy mivel nincsen reális esély a rájátszásra, így tét nélkül a fiatalok fognak játszani, akik a statisztikák szerint fent is vannak 15-20 perceket alapesetben, többen még speciális egységekben is. De még a negyedik sor is kap 5-8 percet meccsenként. Aztán lesz ami lesz. Az eredmény teljesen félre lett téve, de nem tértek el attól, amit amúgy meghatároztak.

Mindezt csak azért írtam le, mert ezen az oldalon kering mindenféle rosszindulatú hülyeség, azért tegyük tisztába. Lehet azon lamentálni, hogy mennyi pénz, meg hová megy, én nem is ezt próbálom mentegetni, sem azt nem fogom megmagyarázni, hogy miért NEM volt ez egy rossz szezon a MAC-nál, mert valljuk be, ez egy fos felöntve húggyal idény így, de ne az itteni félrebeszélés meg negyedinformációkra alapozott gúnyolódás legyen mérvadó.

korxi 2020.03.03. 16:18:50

@TheMedium: Én csak a magam nevében tudok beszélni, konkrétan nagyarcúnak nem láttam sem a MAC jtékosait, sem Majorosst, nem is írtam ilyet soha.
Majorosst én nem nagyarcúnak, hanem gátlástalan fasznak tartom, aminek egyetlen oka van: amikor félállású Chernomaz itteni helytartójaként ő állította össze a válogatottat, akkor a beválogatási szempontjai között az volt jelen nagy súllyal, hogy a játékos a MAC-ban játsszon. Más szóval: a válogatottat (a beválogatást) a klubérdekei szolgálatába állította.
Természetesen a szövetség és Chernomaz is hibás volt abban, hogy ezt a gátlástalanságot űzni tudja. Napjainkban erre már nem igazán van lehetősége.
Szóval én ezért utálom Majorosst, nem azért mert "nagyarcúnak" tartom.

korxi 2020.03.03. 16:23:35

Téma lett a szlovákoknál is, hogy valami ebeles fickó belengette náluk a MAC-ot és a Miskolcot.
www.hokejportal.net/?q=clanok/zmeni-sutaz-aj-mac-budapest-odpoveda-gergely-majoross/99728

Majoross kb.:
"Nem hiszem hogy lesz belőle valami. Kapcsolatba léptünk az EBEL-el mert lehetőség volt tárgyalni erről.
Mindemellett a Tipsport ligában akarunk maradni.
Még semmi sem hivatalos, de nagyobb esély van arra hogy a jelenlegi bajnokságban maradunk. Jelenleg nem látom lehetőségét a ligaváltáésnak"

DominiKing 2020.03.03. 21:32:47

@TheMedium: Remélem nem az én hsz-em csapta ki nálad a biztosítékot. Azt azért lehet tudni rólam, hogy a Volán mellett én minden magyar csapatnak szurkolok, ha nem magyar csapattal játszik. Ráadásul vissza lehet nézni, többször is írtam a MAC-al kapcsolatban kimondottan pozitív hsz-eket. De ha így van az legyen a te bajod de akkor sincs semmi bajom, mert ez is "csak" egy vélemény.
De!!!
Majorosst védeni a legutóbbi VB után csak a családtagjairól tudom elképzelni. És akkor még rátesz egy lapáttal, amikor a tönkre vert meccseket sikersztoriként adja elő. Te is írod, hogy ez az idény milyen gyengére sikerült (sőt, te még durvábban is fogalmazol). Akkor, hogy a toszba lehet, hogy ő ebben nem ludas. Nekem úgy tűnik, hogy ugyan azt csinálja mint a VB-n, minden nyilatkozatából úgy tűnik, hogy neki evvel nincs felelőssége, csakis a játékosai a hibásak.
Egyébként egy nagyon jó kiállású, és kulturált, intelligens palinak tartom. Amit a Miskolcnál művelt, az pedig szakmailag is teljesen rendben volt. De meg ne haragudj már, minden egyes civilizált országban egy ilyen VB szereplés után, és egy ilyen kudarcos idény után, minden jó érzésű ember magától áll fel. Azt látja az ember, hogy jöhet körülötte bármilyen kudarc, az ő felelőssége soha nem állapítható meg. De már nem is nagyon csodálkozik az ember, mert mint tudjuk a mostani hazai környezetben vannak egyenlőbbek az egyenlőknél, akik következmények nélkül, bármit megtehetnek. Na ez viszont nagyon bántja a csőrömet.

TheMedium 2020.03.03. 23:11:38

Emberek! Ne vegyétek személyes támadásnak azokat, amiket írtam! Természetesen látom, ezen az oldalon ki mit ír bizonyos emberekről meg csapatokról, bár szökőévente egyszer, ha felnézek ide. Csak feltűnt, hogy spekulációkból gyártotok tényeket, ennyi.

Majorossról annyit, hogy a legutóbbi szurkolói ankéton elmondtuk neki, mi a baj a nyilatkozataival és a kommunikációjával. Mert egyébként totál értelmes fickó, rá sem lehetett ismerni. Ezért is nem értem, minek nyilatkozik párszor olyanokat, amilyeneket, holott teljesen normálisan el is tudná mondani a dolgait. Sőt ami engem meglepett és nem vártam, szerepelt többször is az "én hibám volt" mondat, tehát még csak nem is arról van szó, hogy ne lenne önkritikája, ezért mondom, hogy szerintem elég durván szerepet játszik a média előtt. Akkor nagyot nőtt a szememben, hogy őszinte legyek. És azóta nem is nyilatkozik hülyeségeket, lekommunikálja őszintén, ami van.

Amiket korxi ír: a klubérdeket nem tudom, mi volt Chernomaz idején, mert annyira nem követtem a hazai jégkorongot. Bár én ezt néha Tolvanen idején éreztem :D . Azt tegyük viszont hozzá, hogy nem a kutyaütőket vitte a MACból. Meg most már ez sem igaz rá, amit írsz. A VB-t meg hagyjuk, nyilván én azt a nagy nullát nem fogom szépíteni. Az EBEL indulásról/ligaváltásról annyit, hogy a csapat vezetőségén belül is akadnak konfliktusok, mire akarnak pénzt adni, mire nem, de ezt nyugodtan múltidőbe tehetjük, mert ha eddig nem olvastunk konkrét cikket arról, hogy a MAC Szlovákián kívül folytatja, nem is fogunk, maradnak, ahol vannak. Legalábbis azok alapján, amiket én tudok, felvetődött a szezonvégi kilépés lehetősége, de úgy látszik, sikerült meggyőzni a pénzcsapok kezelőit a maradásról.

Csak azt akarom az egésszel üzenni, hogy kicsit kevesebbet a fóbiából, semmi többet - és ez nem feltétlenül csak nektek szólt. Sőt leginkább nem nektek.
süti beállítások módosítása