Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1218) Csíkszereda (1369) DAB (1198) ebel (2414) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1646) felkészülés (2246) FTC (1480) khl (2189) légiósok (1679) Miskolc (1516) nhl (4935) nők (1302) playoff (1339) Titánok (1025) u18 (1068) utánpótlás (1281) UTE (1302) válogatott (2245) vb (2464) videó (2120) Összes címke

Magyarország–Lengyelország 10-7

2019.12.15. 17:53: kutyatej73

Magyarország–Lengyelország 10-7

Vas Márton szövetségi kapitány:

 

„Nagyon jól reagált a csapat arra, hogy nem vezetett, elkezdtünk dolgozni és ez a munka aztán be is érett. Lőttünk egy pár gyors gólt, visszajöttünk a mérkőzésbe. Amikor jól dolgoztunk, akkor folyamatosan be tudtuk szorítani ezt a lengyel brigádot, amelyiknek volt egy nagyon komoly sora, azt egy kicsit nehezen tudtunk hatástalanítani.  Emiatt elég sok gólt kaptunk, emberelőnyből is, azon kell még egy kicsit dolgoznunk, hogy hogyan tudunk még hatékonyabbak lenni korong nélküli játékban. A korongos játékunk, amikor megbecsüljük, amikor forgatunk, amikor dolgozunk, kemény passzokat adunk, folyamatosan eredményes tud lenni.”

Révész Marcell, akit a mérkőzés legjobb magyar játékosának választottak:

"A második harmadban játszottuk igazán a mi hokinkat, és akkor nagyon élveztük a játékot. Általában annyira benne vagyunk a meccsben, hogy nem vesszük észre, ha ennyire elszalad az eredmény, csak azt az egy-egy gólt számítjuk, tartjuk fejben, amivel éppen alatta vagy felette vagyunk az eredménynek. Az első gólra tisztán emlékszem, azt felkaptam a Levitől, aztán bevertem, a másodikra annyira nem, mert ott közben harcoltam a hátvéddel, és egy kézzel rádobtam, de bement, az a lényeg. Nem szabad megelégedni, nem szabad erre a három meccsre gondolni, persze annyiból igen, hogy ki kell belőlük venni, amit jól csináltunk, és azt kell a franciák ellen hatvan percig kihozni. Ha a saját hokinkat játsszuk, akkor élvezni is fogjuk, és az a legfontosabb."

 

Szécsi Patrik:

"A hét kapott gól nyilvánvalóan egy figyelemreméltó dolog, arra ösztökél bennünket, hogy össze kell szedni magunkat, főleg hátul. Oké, hogy most lőttünk tíz gólt, de a hét kapott gól egy jégkorong-mérkőzésen, mondanom sem kell, hogy nagyon sok. A meccs előtt megnéztük a lengyelek speciális játékait, hogy bizonyos játékszituációban mit próbálnak erőltetni, mi az, amiben ők erősebbek lehetnek, de semmi extrával nem készültünk. Ugyanúgy készültünk, mint a többi csapat ellen. Vegyes világbajnokság ez, megtörtént itt már minden, és biztos vagyok benne, hogy még meg is fog. Egy biztos, ha a következő mérkőzésen hatvan percen keresztül tudjuk azt a kiegyensúlyozott, jó hokit játszani, amit mi tudunk, és amit ma is bizonyítottunk úgy 40-42 percen át, akkor úgy gondolom, megvan az esélyünk arra, hogy jó eredménnyel térjünk innen haza."

Szólj hozzá!

Címkék: vb u20

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr1315353600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása