Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1218) Csíkszereda (1369) DAB (1197) ebel (2413) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1645) felkészülés (2246) FTC (1473) khl (2189) légiósok (1678) Miskolc (1509) nhl (4916) nők (1301) playoff (1323) Titánok (1025) u18 (1065) utánpótlás (1281) UTE (1301) válogatott (2228) vb (2405) videó (2120) Összes címke

Magyarország–Olaszország 7-3

2019.04.19. 18:18: kutyatej73

Magyarország–Olaszország 7-3

Svasznek Bence, a magyar válogatott vezetőedzője: "A Nagy-Britannia elleni mérkőzés után elmondtuk a srácoknak, hogy az kell ma is, ahogy visszajöttünk a meccsbe szerdán és ahogy játszottunk a harmadik harmadban. Az is fontos volt, tanulva abból a mérkőzésből, hogy ne csak a harmadik harmadban kezdjünk el így játszani, hanem az elejétől. Ezt a csapat betartotta, így cselekedtek a jégen és ennek köszönhetően végig uralni tudtuk a mérkőzést."

Schlekmann Márk: „Az volt a mai győzelem kulcsa, hogy az előző mérkőzésekhez képest kevesebb kiállításunk volt és így felül tudtuk múlni az olaszokat. Végig kontrolláltuk a mérkőzést, és nyugodtak tudtunk maradni. Holnap a japánok várnak ránk, őket fizikai hokival tudjuk megfogni, mert erősebbek vagyunk, mint ők."

Keresztes Levente: „Úgy gondolom, az volt a kulcs, hogy kevés kiállításunk volt, fegyelmezetten játszottunk és kihasználtuk a helyzeteinket. Az elmúlt három mérkőzésen ez volt a gyenge pontunk, de most sikerült kijavítani. Az emberelőnyös játékunk is jobban működött, mint az elmúlt napokban, de még mindig van mit rajta csiszolni, többet kell kapura lőnünk és hatékonyabban kell játszanunk fórban. A mérkőzés előtt egy kicsit mindenki feszült volt, érezni lehetett egy kisebbfajta nyomást magunkon, most viszont egy kicsit mindenki kiengedett, azonban holnap meccset játszunk és minél jobb helyen szeretnénk végezni. Most pihenünk egyet, lesz délelőtt egy átmozgató edzésünk, utána egy meeting és teljes erőbedobással lépünk jégre, hiszen a győzelem a cél.”

Rózsahegyi András: „Jól kezdtünk és véleményem szerint jó mérkőzést játszottunk. Mindenki beleállt a munkába, egy csapat voltunk, folyamatosan küzdöttünk egymásért. Szerencsére nem volt sok kiállításunk és öt az ötben is sikerült irányítanunk. Odafigyeltünk a fegyelmezettségre és ez meghozta a gyümölcsét. Az öltözőben most mindenki pozitív, kicsit megnyugodtunk, hogy végre sikerült nyerni, több ember tudott gólt szerezni, így mindenki viszonylag boldog. Készülünk a következő mérkőzésre, győzelem a cél Japán ellen is.”

Fabio Armani, az olasz válogatott vezetőedzője: „Kaptunk két kiállítást, és tudjuk, hogy senkinek se könnyű sokáig emberhátrányban játszani. Talán túl idegesek voltunk, talán nem álltunk készen erre a mérkőzésre, 4-2 után pedig kaptunk egy ötödik gólt is, ettől pedig lendületbe jöttek a magyarok, és ez ki is tartott a végéig.”

 

Davide Fadani: „Ma jobbak voltak a magyarok. Jobban és gyorsabban korcsolyáztak, aztán a második harmadban lőtt gólokkal eldöntötték a mérkőzést. Azért is vesztettünk, mert a középső játékrészben visszavettünk a tempóból.

Szólj hozzá!

Címkék: vb u18 Olaszország Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr7814775442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása