Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1218) Csíkszereda (1369) DAB (1197) ebel (2412) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1644) felkészülés (2246) FTC (1472) khl (2189) légiósok (1677) Miskolc (1508) nhl (4911) nők (1301) playoff (1320) Titánok (1025) u18 (1063) utánpótlás (1280) UTE (1301) válogatott (2224) vb (2389) videó (2120) Összes címke

Magyarország–Szlovénia 1-2

2019.04.16. 02:15: kutyatej73

Magyarország–Szlovénia 1-2

Jaka Adlesic, a szlovén válogatott vezetőedzője: „Korán kaptunk egy gólt, de tartottuk magunkat a terveinkhez. A kapusunk zseniálisan védett ma, és a magyar gárda egy hibáját sikerült kihasználnunk. Magabiztosan játszottunk, sok helyzetünk volt a hosszabbításban is, a büntetőpárbajban pedig ismét a hálóőrünk munkáját tudom kiemelni, ez egy nagy győzelem volt.”

Nik Sirovnik: „Csapatként győztünk és ma nagyon jól működött a kémia. Végig kommunikáltunk és ezzel az egységességgel nyertük meg a mai mérkőzést.”

Svasznek Bence, a magyar válogatott vezetőedzője: „A mai mérkőzés jobb volt, mint a tegnapi, jobban kezdtünk, a játékosoknak jobb volt a hozzáállása. A támadás befejezése, illetve a gólok hiányoztak. Bevallom férfiasan, ennek az okát nem tudom. Minden csapatnak az életében vannak ilyen periódusok, de bízunk benne, hogy a miénk csak átmeneti, rövid időszak lesz, és a következő meccsnapon megtaláljuk a góllövő ütőinket és újra eredményesek tudunk lenni. A srácok kialusszák magukat és feltöltődnek egy kicsit, és szervezünk nekik valamilyen programot, hogy kizökkentsük őket. Lesz egy könnyebb hangvételű edzésünk, és bízunk benne, hogy újult erővel állunk ki a következő összecsapáson."

Keresztes Levente: „Nagyon jó játékot tudtunk hozni a mai napon, csak az helyzeteket nem tudtuk belőni. Úgy gondolom ez hiányzott a mai nap. A következő három mérkőzésen ennél több helyzetet kell gólra váltanunk, ha meg akarjuk őket nyerni.”

Szűcs Ádám: „Nagyon hajtós mérkőzés volt, hiszen már az elejétől kezdve oda-vissza játék folyt. Az első és második harmadban egy kicsivel keményebbek voltunk és többet tudtunk támadni. Ezt követően a szlovénok visszajöttek a meccsbe és látszott, hogy ennek a találkozónak bármilyen kimenetele lehet. Hiába hoztuk ugyanazt az energiaszintet, az ellenfél még többet tudott beletenni, látszott rajtuk, hogy ők is szeretnék megnyerni ezt a találkozót. A szlovén gól után több helyzetünk is volt, de sajnos már nem tudtuk újra megszerezni a vezetést, a hosszabbítás és a büntetők pedig már bárhogy alakulhatnak.”

Dobmayer Dominik: „Nagyon jól kezdtük a mai találkozót, és szerintem uralni is tudtuk a párharcot, de a végén egy hibát követően kaptunk egy gólt, ami után hosszabbítás következett, és sajnos a büntetőlövéseknél nem tudtunk felülkerekedni az ellenfelünkön. Úgy gondolom, a hátvédpárok nagyon egységesek és jól kommunikálnak egymással, így talán ez lehet a kulcsa annak, hogy a vereség ellenére kevés gólon tudtuk tartani az ellenfelet.” 

Szólj hozzá!

Címkék: vb utánpótlás u18 Magyarország Szlovénia

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr4714766392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása