Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1218) Csíkszereda (1369) DAB (1198) ebel (2414) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1646) felkészülés (2246) FTC (1480) khl (2189) légiósok (1679) Miskolc (1516) nhl (4935) nők (1302) playoff (1339) Titánok (1025) u18 (1068) utánpótlás (1281) UTE (1302) válogatott (2245) vb (2464) videó (2120) Összes címke

Magyarország–Ausztria 1-3

2019.04.14. 21:51: kutyatej73

Magyarország–Ausztria 1-3

Christian Dolezal, az osztrák válogatott vezetőedzője: „Jó mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat keményen küzdött, sok helyzetet dolgoztak ki, ebből nekünk sikerült egyet hamarabb kihasználnunk. Sajnos az egyik legjobb támadónk megsérült, ez nagy veszteség számunkra, változtatnunk is kellett a sorokon. A második harmad jól sikerült, sok előnyös lehetőségünk volt, és a végén is mi voltunk a jobbak."

Svasznek Bence, a magyar válogatott vezetőedzője: „Nem lepett meg minket az osztrák csapat, ismertük a játékerejüket. Ebből a csapatból mindenki, szinte kivétel nélkül felnőtt hokit játszik, más sebességhez vannak szokva. Ez egy masszív, erős csapat. Sajnos nem tudtunk olyan egységesek és szervezettek lenni, mint voltunk többször a szezon során, de ez elég hektikus mérkőzés volt, tizenegy kétperces kiállítást kaptunk. Voltak momentumaink, de nem éreztem úgy, hogy sokat lőttünk volna kapura, hogy nagy forgalmat generáltunk volna, odaértünk volna a második vagy harmadik lehetőségekre, ebben van egy kis hiányérzet bennem. Egy esti alapos videoelemzés után okosabbak leszünk."

Luis Lindner: „Jól kezdtük a mérkőzést, aztán a második harmadban kicsit visszaestünk, azt követően azonban visszajöttünk a mérkőzésbe, lőttünk még egy gólt, ez jelentette a fordulópontot, és bár utána gyorsan kaptunk egyet. Játszottuk a saját játékunkat, ez pedig ma jól sikerült."

Horváth Dominik: „A tavalyi világbajnokságon is az osztrákok ellen kaptam a mérkőzést. Erre számítottam, jól korcsolyázó, jól támadó csapat, kihasználják a helyzeteiket. Úgy gondolom, hogy mi is fel voltunk készülve ellenük, talán a kiállítások okozták a vereséget ellenük."

Falus Ádám: „Nem ilyen eredményt vártunk, de el kell fogadnunk. Megyünk tovább, még van négy meccsünk. Ez egy világbajnokság, és mindig mérkőzésről mérkőzése kell haladnunk. Úgy érzem, hogy a találkozó elején kicsit bealudtunk, aztán sokat javult a játékunk, viszont rengeteg kiállításunk volt, így azon mindenképpen dolgoznunk kell, hogy ilyen ne forduljon elő többet. Több mint egy harmadot emberhátrányban játszottunk, ennél sokkal többet kell korcsolyáznunk, és az ütőink helyett a lábunkat használni.”

Kozma Ferenc: „Kicsit izgatottan kezdtünk, de hazai pályán ennyi ember előtt ez valamilyen szinten természetes, de szerintem felvettük a ritmust, és jól beleálltunk a mérkőzésbe. Sajnálatos módon kimaradtak a helyzeteink, de ilyen ez a sportág, és nagyon sajnálom, hogy így alakult. Ha mérkőzéseket szeretnénk nyerni a világbajnokság hátralévő részében, akkor nem szabad ennyi kiállítást összeszednünk, hiszen ez rengeteget kivett belőlünk, és ezáltal nem tudott olyan intenzitással működni a támadásunk, ahogy kellett volna. A hátralévő meccseken ezen nagyon sok múlhat. Nagyon fontos a regeneráció a holnapi meccs előtt, és ha nem kerülünk ennyiszer emberhátrányba, és több energiát tudunk belefektetni a támadójátékba, ami ezáltal feljavul, akkor meglehet a holnapi, szlovénok elleni mérkőzés

Szólj hozzá!

Címkék: vb utánpótlás u18

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr8214764340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása