Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1218) Csíkszereda (1369) DAB (1197) ebel (2414) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1646) felkészülés (2246) FTC (1473) khl (2189) légiósok (1678) Miskolc (1510) nhl (4917) nők (1301) playoff (1323) Titánok (1025) u18 (1065) utánpótlás (1281) UTE (1301) válogatott (2232) vb (2409) videó (2120) Összes címke

Magyarország–Japán 3-2

2019.03.01. 11:24: kutyatej73

Magyarország–Japán 3-2

Vas Márton vezetőedző: „Keményen játszottunk Japán ellen. Azt hozták, amit vártunk tőlük, gyorsan, jól korcsolyáztak és sosem adták fel. Fizikálisan előnyben voltunk, ezt próbáltuk kihasználni. Elégedett vagyok a szervezéssel, a jég is jó volt, nem lehet panasz semmire. Élveztük minden percét a meccsnek.”

Könczei Áron: „Fantasztikus érzés volt, az egész csapat nagyon jól küzdött. Szorossá tettük a végét, mert elhittük, hogy megvan a meccs, több lövést és teret hagytunk nekik. Kibírtuk a végéig, nagyot küzdöttünk és győztünk. Nagy megtiszteltetés, hogy a nyitóünnepségen én vihetem a zászlót, és én képviselhetem a magyar hokit és az országot.”

Turbucz Martin: „Hatalmas élmény, hogy itt lehetünk és képviselhetjük a hazánkat. Az elején tapogatózó volt a mérkőzés, ismerkedtünk egymással, de utána próbáltunk nyomást helyezni rájuk. Ez a második harmadban sikerült is, de utána fegyelmezetlenek voltunk, és visszahoztuk a meccsbe az ellenfelet, ám szerencsére sikerült kivédekeznünk és megnyertük a meccset.”

Lőczi Árpád: „Nyerni mindig jó, de ilyen kemény munkával pedig különösen. Jól küzdöttünk, odatettük magunkat és magyaros módra nyertünk. Az elején kicsit izgultunk, hiszen sok néző volt, nagy hangulatot teremtettek, de utána ezt le tudtuk vetkőzni, és a játékunkat nyújtottunk. A sorunkban megvolt a kémia, hiszen a klubcsapatban is együtt szerepelünk, ez kellett a jó játékhoz.”

Erőss Zoltán: „Sokan nem játszottunk még ilyen létesítményben és ennyi szurkoló előtt, így egy kicsit izgultunk, de sikerült legyőzni Japánt. Tudjuk, hogy vannak kemény csapatok a csoportban, ám senkinek sem lesz könnyű dolga ellenünk.”

 

Dobos Kristóf: „Egy ideje nem volt éles meccsem, ezért nagyon izgatott voltam. Sosem voltam ennyire eksztázisban és ennyire boldog egy meccs után. Még mindig remegek egy kicsit. Nagyon kellett ez, és nagyon várom a folytatást. A japánok gyors és technikás játékosok, tudtuk, hogy jó csapat, ezért oda kellett figyelnünk. Vasárnap jön Amerika, őket is megverjük, nem is lehet kérdés.”

Szólj hozzá!

Címkék: universiade

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr7614661435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása