Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1221) Csíkszereda (1371) DAB (1198) ebel (2415) Erste Liga (4767) Extraliga (1178) Fehérvár (1650) felkészülés (2262) FTC (1482) khl (2189) légiósok (1679) Miskolc (1517) nhl (4935) nők (1307) playoff (1339) Titánok (1027) u18 (1077) utánpótlás (1290) UTE (1307) válogatott (2258) vb (2469) videó (2121) Összes címke

SC Csíkszereda–Corona Brassó 0-3

2018.12.03. 20:38: kutyatej73

SC Csíkszereda–Corona Brassó 0-3

Hozó Levente, a Csíkszeredai Sportklub edzője: „Rengeteget tévedtünk, lehetőséget, nagy tereket engedtünk az ellenfélnek. Emberelőnyben és emberhátrányban is gólt tudtak szerezni. Nem sikerült gólt lőni annak ellenére, hogy az első tíz percben megvoltak a lehetőségeink, amelyek akkor ha bemennek, talán máshogy alakul ez a találkozó.” Greg Lindqvist, a Brassói Corona vezetőedzője: „Egy tökéletes idegenbeli meccs volt, kezdve attól, hogy szolid kapusteljesítményt, illetve remek védekezést tudtunk felmutatni. A második harmadban több emberhátrányt, köztük egy kettős sikerült kihúzni, ami döntőnek bizonyult a mérkőzés végkimenetelét illetően. Nagyon okos játékot mutattunk, ami azt hozta magával, hogy öt az öt elleni sokkal jobb csapat voltunk.”(Ezt a cikket a Székelyhonról másolták: https://szekelyhon.ro/sport/ertekes-pontokkal-tavozott-csikbol-a-corona)Hozó Levente, a Csíkszeredai Sportklub edzője: „Rengeteget tévedtünk, lehetőséget, nagy tereket engedtünk az ellenfélnek. Emberelőnyben és emberhátrányban is gólt tudtak szerezni. Nem sikerült gólt lőni annak ellenére, hogy az első tíz percben megvoltak a lehetőségeink, amelyek akkor ha bemennek, talán máshogy alakul ez a találkozó.” Greg Lindqvist, a Brassói Corona vezetőedzője: „Egy tökéletes idegenbeli meccs volt, kezdve attól, hogy szolid kapusteljesítményt, illetve remek védekezést tudtunk felmutatni. A második harmadban több emberhátrányt, köztük egy kettős sikerült kihúzni, ami döntőnek bizonyult a mérkőzés végkimenetelét illetően. Nagyon okos játékot mutattunk, ami azt hozta magával, hogy öt az öt elleni sokkal jobb csapat voltunk.”(Ezt a cikket a Székelyhonról másolták: https://szekelyhon.ro/sport/ertekes-pontokkal-tavozott-csikbol-a-corona)Hozó Levente, a Csíkszeredai Sportklub edzője: „Rengeteget tévedtünk, lehetőséget, nagy tereket engedtünk az ellenfélnek. Emberelőnyben és emberhátrányban is gólt tudtak szerezni. Nem sikerült gólt lőni annak ellenére, hogy az első tíz percben megvoltak a lehetőségeink, amelyek akkor ha bemennek, talán máshogy alakul ez a találkozó.” Greg Lindqvist, a Brassói Corona vezetőedzője: „Egy tökéletes idegenbeli meccs volt, kezdve attól, hogy szolid kapusteljesítményt, illetve remek védekezést tudtunk felmutatni. A második harmadban több emberhátrányt, köztük egy kettős sikerült kihúzni, ami döntőnek bizonyult a mérkőzés végkimenetelét illetően. Nagyon okos játékot mutattunk, ami azt hozta magával, hogy öt az öt elleni sokkal jobb csapat voltunk.”(Ezt a cikket a Székelyhonról másolták: https://szekelyhon.ro/sport/ertekes-pontokkal-tavozott-csikbol-a-corona)

Szólj hozzá!

Címkék: Csíkszereda Brassó Erste Liga

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr3514419096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása