Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1207) Csíkszereda (1365) DAB (1196) ebel (2399) Erste Liga (4751) Extraliga (1178) Fehérvár (1638) felkészülés (2224) FTC (1462) khl (2185) légiósok (1647) Miskolc (1502) nhl (4875) nők (1273) playoff (1302) Titánok (1025) u18 (1042) utánpótlás (1251) UTE (1300) válogatott (2188) vb (2337) videó (2120) Összes címke

Tolvanen: nem voltunk elég hatékonyak

2017.11.12. 21:47: kutyatej73

Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány:Végig domináltuk a mérkőzést, az egyetlen probléma az volt, hogy nem voltunk elég hatékonyak. A jégkorongban sokszor megtörténik, hogy ha nem sikerül megszerezni a győztes gólt, a döntő találatot, nem használja ki egy csapat a helyzeteit, azt az ellenfél megbünteti. A korong nélküli hatékonyságon is javítanunk kell. Ettől függetlenül látom a pozitívumokat, ez alatt a három nap alatt például napról napra jobban teljesítettünk. Még csak néhány hete vagyunk együtt, de élvezem a közös munkát a srácokkal, abszolút optimista vagyok!”

Pozsgai Tamás: „Új elemeket próbálgattunk, és az első meccstől kezdve folyamatosan javuló tendenciát mutattunk. Japán ellen sajnos nem tudtuk érvényesíteni az akaratunkat, pedig megvolt a lehetőségünk. Ezt máskor nem szabad elkövetni, és nem szabad kikapni egy szinttel lejjebb játszó csapattól. Megvoltak a lehetőségek, ezeket be kellett volna lőni. Összességében mégis pozitívnak értékelem a tornát, mert elkezdtünk építkezni, és jó úton haladunk. A gólom előtt nagy nyomást helyeztünk az ellenfélre. Egy szép akció végén sikerült betalálnom, jó takarást és passzt kaptam a társaktól.”

Bartalis István:Végig mi uraltuk a meccset, a mi akaratunk érvényesült, de egyszerűen nem akartak bemenni a korongok. Látszott, az ellenfél végig kontrákra játszott, ebből szerezték a góljaikat – a nagyobb probléma, hogy ezeket a lehetőségeket mind mi ajándékoztuk nekik. Sok még a munka, új a kapitány, aki remek szakember, próbálunk megvalósítani mindent, amit kér tőlünk, de ehhez időre van szükség.”

Erdély Csanád: „Kicsit felemás érzésekkel távozunk. Mindenki győzelemmel szeretett volna zárni, ám most még nem az eredmény a fontos. Most még a fő cél az volt, hogy elsajátítsuk azt az új taktikát, amit a szövetségi kapitány kért tőlünk. Sokan most találkoztak vele először. Ezt pozitívnak értékelem, sokat meg tudtunk valósítani abból, amit kértek tőlünk, bár még voltak hiányosságaink, például a kapura lövések száma.”

1 komment

Címkék: válogatott nyilatkozatok

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr8213251243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trollfeeder · http://ismycomputeron.com/ 2017.11.13. 08:29:29

"nem szabad kikapni egy szinttel lejjebb játszó csapattól" - ha itt arra gondolt, hogy C csoport, akkor határeset, a mérkőzésen szereplő csapatok összeállítása alapján viszont nem látok szintkülönbséget, ezért kicsit nagyképűnek tűnik, főleg úgy, hogy vesztettünk.
süti beállítások módosítása