Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1217) Csíkszereda (1369) DAB (1197) ebel (2410) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1642) felkészülés (2246) FTC (1472) khl (2188) légiósok (1677) Miskolc (1507) nhl (4906) nők (1297) playoff (1317) Titánok (1025) u18 (1061) utánpótlás (1279) UTE (1301) válogatott (2222) vb (2374) videó (2120) Összes címke

"Nyerni akartunk, megmutatni a tegnapi mérkőzés után, hogy tudunk győzni"

2017.11.11. 22:10: kutyatej73

Sebők Balázs, a válogatott csatára: Úgy érzem, ma tényleg nyerni akartunk, megmutatni a tegnapi mérkőzés után, hogy tudunk győzni. Ez volt a második meccsünk együtt, nyilván idő kell ahhoz, hogy hozzászokjunk az új játékrendszerhez, összeérjen a csapat. Ez olyan mérkőzés volt, amelyről el kell tenni az összes pozitív dolgot, és menni előre. Áprilisig még azért nagyon sok idő van, de kevés meccs, ezért mindből ki kell hozni a maximumot, úgy, ahogy ma tettük. Felszabadultabbak voltunk, mint a lengyelek ellen, ebben az is segített, hogy jöttek a gólok.

Kevin Wehrs, a magyar válogatott hátvédje: Igyekszünk távolról lőni és a kapu előttiekkel takarni a lövést, de még fejlődnünk kell a hátsó passzokban. Viszont láthatólag haladunk, ezt mutatta a gólom is. Nagyon rég voltunk így együtt, tavasszal, a világbajnokságon, úgyhogy kis időbe telik, amíg ismét ráérzünk egymás játékára. A sorunk például csak egy meccset játszott ilyen összetételben, de kezdünk összeszokni, működik a letámadásunk is, ami lendületbe hozza az egész csapatot.

Bartalis István, a magyar válogatott csapatkapitánya: Most sokkal jobban megbecsültük a korongot a támadó és a semleges harmadban is, még a védekezőben kell javulnunk, ám ez jobbára kommunikáció kérdése. Sokan nincsenek itt, az edző próbálgatja a sorokat és a játékosokat különböző szerepekben, de igyekszünk betartani a taktikai utasításokat.

Erdély Csanád, a magyar válogatott támadója: Minden meccsen akadnak fordító cserék, nekünk a harmadik harmadban akadt ilyen. Ha ezeket megragadjuk, és most megragadtuk, akkor jön az eredmény. Egy vereség után minden csapat összeszedettebb, és ugyan az egynapos pihenőidő nem kedvezett, igyekeztünk kihozni magunkból a maximumot.

Szabó Dániel, a válogatott védője: Ma sokkal jobban sikerült az új szisztéma szerint játszanunk, ez pedig a teljesítményünkön is meglátszott. Ez már egy jó kiindulási pont a jövőre nézve, de minél több időt töltünk együtt, annál jobban össze fog állni ez a társaság és a játékunk is ezzel párhuzamosan lesz egyre eredményesebb.

Stipsicz Bence, a válogatott védője: Úgy érzem, ma sokkal pontosabbak voltunk, mint tegnap. Azok az apró részletek, amikről beszéltünk tegnap, hogy hiányoztak, ma már egy picivel jobban működtek és a védekezésünk is kezd összeállni a taktikánkhoz. Ezért kaptunk jóval kevesebb gólt, mint tegnap és ezért tudtunk többet is támadni és több gólt lőni. Sokkal egyszerűbben és gólra törőbben játszottunk. Azokat a helyzeteket, ahol a lengyelek ellen még adtunk egy passzt, ma már kapura lőttük és eredményesek is voltunk belőlük.

Nagy Krisztián, a válogatott támadója: Igyekeztünk sokkal küzdősebben és magabiztosan kijönni minden harmadra, mint tettük azt a lengyelek ellen. A második harmad elején kicsit elcsúsztunk az idővel, bennmaradtunk az öltözőben, de ebből tanulva a harmadik harmadban megmutattuk, hogy képesek vagyunk legyőzni az olaszokat. Úgy érzem, ma nem is volt akkora rajtunk a nyomás, jobban ismerjük már a taktikát, ez az előző meccsen még akadozott, de meccsről meccsre egyre hatékonyabban tudjuk alkalmazni.

Szólj hozzá!

Címkék: válogatott nyilatkozatok

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr5813241711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása