Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1218) Csíkszereda (1369) DAB (1198) ebel (2414) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1646) felkészülés (2246) FTC (1480) khl (2189) légiósok (1679) Miskolc (1516) nhl (4935) nők (1302) playoff (1339) Titánok (1025) u18 (1069) utánpótlás (1282) UTE (1302) válogatott (2246) vb (2468) videó (2121) Összes címke

Korea - Magyarország nyilatkozatok

2017.02.10. 17:39: kutyatej73

Galló Vilmos: elég tempós meccset játszottunk, az elején talán nem kezdtünk olyan jól, mert 1-0-ra vezetett az ellenfél, de sikerült magunkat visszaküzdenünk, és ez a lényeg.  Nagyon örülünk a mai győzelemnek, főleg, hogy a végén már kicsit eldurvult a meccs, így még jobb érzettel tölt el az, hogy tudtunk nyerni. 

Bálizs Bence: sokkal jobbak voltunk, mint tegnap. Nagyon jó volt látni, ezt hogy ez a fiatal brigád ilyen éles volt, ilyen keményen játszott, elszántan, határozottan. Egyáltalán nem látszott az, hogy a csapat átlagéletkora szerintem 25 év alatt van. Én személy szerint nagyon-nagyon büszke vagyok rájuk.

Erdély Csanád: Mind a kettő csapat nekiugrott egymásnak, de most már egyre jobban kezd a védjegyévé válni ez az ázsiai hokinak, mint ahogy a japánok is jöttek és támadtak, a régen megszokott gyors korcsolyázásuk mellett egyre többet ütköznek. Mi számítottunk erre és tudtuk is ezt, ezért készültünk rá és a tempót felvettük, majd később diktáltuk is azt. Nagyon nagy pozitívum, hogy 1-0-nál ki tudtunk egyenlíteni és onnantól kezdve meg tudtuk tartani a mérkőzést.

Vokla Roland: A mai meccs mindenképpen keményebb volt a számomra, mint a tegnapi a japánok ellen. Látszott, hogy a koreai egy összeszokott csapat, gyorsabban jöttek és többet ütköztek. Személy szerint nekem volt egy-két rosszabb passzom, amiből felszólítás lett és a hármas védekezést kicsit elrontottam, de ezeket leszámítva úgy érzem, hogy jól fel tudtam venni a versenyt.

Rich Chernomaz: hihetetlen büszke vagyok a csapatra. Tegnapi a japánok elleni meccsen is nagyon jól szerepeltünk, de ma még azt is sikerült túlszárnyalnunk. Ahogy elgondoltuk a védekezésünket, kiválóan sikerült azt megvalósítanunk. Szerintem sikerült összezavarnunk az ellenfelet, amikor három magyar gól is született körülbelül három percen belül, ott megtörtük őket. Ez egy nagy előrelépés és nagyszerű tapasztalat az új, fiatal játékosaink számára. 

Jim Paek, koreai edző: emlékszem, milyen jó meccset játszottunk Magyarországon a magyarok ellen. Most teljesen felkészülten jöttek ide, határozottan, győzelemre elszánva és a kapusuk egyszerűen fantasztikus volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr6612247424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása