Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1218) Csíkszereda (1369) DAB (1198) ebel (2414) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1646) felkészülés (2246) FTC (1480) khl (2189) légiósok (1679) Miskolc (1516) nhl (4935) nők (1302) playoff (1339) Titánok (1025) u18 (1068) utánpótlás (1281) UTE (1302) válogatott (2245) vb (2464) videó (2120) Összes címke

Magyar-olasz nyilatkozatok

2016.12.11. 21:39: kutyatej73

Nagyon fontos volt, hogy mindjárt az elején vezetést szereztünk, de elégedett voltam az 5 az 5 elleni játékunkkal, és sima játékból sikerült 2 az 1 elleni helyzeteket is kialakítanunk” – értékelt Rich Chernomaz a mérkőzés után. „A játékosok erejének azonban még fejlődni kell” – tette hozzá. A tréner az asiagoi torna tapasztalatira is kitért. „Az asiagoi, olaszok elleni mérkőzés előtti napon 5-1-re nyert a csapat, így nagy büszkeséggel léptek pályára, és utána nagyon laposan játszottak. Néha nehéz ennek a korosztálynak a büszkeségét kontrollálni. Ha az első mérkőzést megnyerik, az nagyon nagy önbizalom építés, mert minden tornán az első mérkőzés talán a legnehezebb, főleg hazai közönség előtt. Nem hinném, hogy ez most visszaüt úgy, mint Asiagoban, nem gondolkozom előre negatívan, ha jön egy nehézség, majd akkor megbirkózunk vele” – fejtette ki.

Kiss Roland : „Asiagoban egy kicsit másképp álltunk a dologhoz, jól is jött, hogy kikaptunk mert így most nagyon jó volt a hozzáállásunk, megvolt a csapategység, nem néztük le az ellenfelet – így meg tudtuk őket verni” – mondta a hátvéd. A játékos a csarnokban uralkodó hangulatot is kiemelte. „Kirázott a hideg a végén, amikora közönséget meghallottam, nagyon köszönjük ezt a nézőknek. A meccs közben nem rájuk koncentráltam, de nagyon felpörgetett azért ez a dolog. Ha ugyanígy folytatjuk, akkor nem lehet gond Nagy-Britannia ellen sem” – jelezte.

Kreisz Brúnó, a második gól szerzője szerint az volt a győzelem kulcsa, hogy meg tudták valósítani azt, amit az edzői stáb kért tőlük. „Betartottuk a taktikát, ez 4-0-ig látszott a játékképen is, utána viszont kicsit kiengedtünk, meg is próbáltak visszakapaszkodni, de nagy volt az előnyünk. Miután időt kértek, nem ők változtattak, hanem sajnos mi engedtünk ki. Az első góljuk után vissza kellett rázódnunk abba a játékba, amit előtte mutattunk, de tudtuk, hogy úgy nem lehet baj.” – elemezte a csapat teljesítményét.

Erwin Kostner, az olasz válogatott szövetségi kapitánya csapata hibáiról beszélt. „Nehezen vettük fel a ritmust a mérkőzésen, az első harmad elején nem volt meg a kellő sebességünk, ráadásul mindjárt az első percben gólt kaptunk. A második harmadban négy kiállítást szedtünk össsze, ez rengeteg, mint ahogy a magyarok által lőtt négy gól is. Sok hibát követtünk el a mérkőzésen, ezeket ki kell javítnunk, hogy a következőn jobb eredményt érjünk el” – mondta a mérkőzés után.

Marco Marzolini, az olasz válogatott csapatkapitánya úgy érzi, keményen játszottak, de a mérkőzés elején nem voltak ott fejben. „Ez egy nagyon kemény mérkőzés volt számunkra. A torna első meccse, ráadásul az ellenfelünknek hazai pálya, lenyűgöző közönséggel. Mi nagyon keményen játszottunk, de az első harmad első 10 percében nem igazán voltunk összeszedettek, fejben szétestünk – lehet, hogy ezen ment el a mérkőzés” – fejtette ki.

Szólj hozzá!

Címkék: vb u20

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr8612041519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása