Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1218) Csíkszereda (1369) DAB (1197) ebel (2414) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1646) felkészülés (2246) FTC (1474) khl (2189) légiósok (1678) Miskolc (1510) nhl (4919) nők (1301) playoff (1325) Titánok (1025) u18 (1067) utánpótlás (1281) UTE (1301) válogatott (2233) vb (2424) videó (2120) Összes címke

Magyarország–Szlovénia 2-1

2016.11.05. 12:23: Lazlee

Magyarország–Szlovénia 2-1

Glen Williamson így értékelt a meccs után:

„Óriási mérkőzés volt a mai. Öt játékosunknak kellett kimaradni betegség miatt, így a két kapusunk felezett a meccsen, öt hátvéddel és három csatársorral álltunk ki. Még így is voltak olyan srácok, akik ugyan játszottak, de nem voltak teljesen egészségesek, és az, hogy így is vállalták a játékot visszamutat arra, amiről tegnap beszéltem, hogy a nehézségek ellenére is helyt lehet állni, megtanulni, hogyan küzdjenek meg minden felmerülő akadállyal a cél eléréséhez. Hihetetlen teljesítmény volt, igazán szoros meccs, a csapat pedig fókuszált maradt, egységként dolgozott és felnőtt ezen a meccsen.

Nagy büszke vagyok a csapatra. A mai győzelmünk beillik hollywoodi történetnek: tegnap tulajdonképpen elvertek, mára pedig tudtunk váltani, felnőttünk a feladathoz, magabiztosabban tértünk vissza a pályára és megtaláltuk a módját, hogy sikeresek legyünk. Ez egy óriási lépés számunkra a jó irányba. Nagyon-nagyon büszke vagyok.”

„Alapvetően minden meccsen győzni akarunk, de ennél fontosabb az, hogy a mostani egy tanulási folyamat. Ki akarjuk hozni magunkból a legjobbat és ehhez van, amikor a hozzáállásunkon kell változtatni, máskor érnünk kell fejben még, vagy javulnunk kell a részletekben. Amíg nem játszol a sajátodnál magasabb szinten, addig ez nem meg, mert nem lehet mesterségesen előállítani ilyen helyzeteket. Itt folyamatos a magas szint és a nyomás, a verseny pedig nagyon szoros. Remek csapategység alakult ki

Máthé Csaba, kapusedző:

„Az volt a terv, hogy mindhárom kapusunk véd egy-egy mérkőzést, ma Márkus Levente lett volna soron, csak ő is az éjszaka során megbetegedett játékosok között volt, így muszáj volt módosítanunk reggel. Pozitívum, hogy a beugró fiúk jól vették az akadályokat, ami azt jelenti, hogy mentálisan rendben vannak. Azt szerettük volna, hogy – ha már így alakult – Szeles és Tóth egyforma terhelést kapjon, így felénél cseréltek. A tornán összességében jól teljesítettek a kapusaink, éhesek voltak a győzelemre és sokszor tartották meccsben a csapatot. Nagyon örülök annak, hogy úgy tűnik, szoros verseny alakult ki közöttük és megnehezítik majd a dolgunkat a világbajnokság előtt.”

 

Ifiválogatottunk két győzelemmel és egy vereséggel a torna második helyén végzett a házigazda mögött.

Szólj hozzá!

Címkék: válogatott felkészülés u18

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr6211932197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása