Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1207) Csíkszereda (1365) DAB (1196) ebel (2399) Erste Liga (4751) Extraliga (1178) Fehérvár (1638) felkészülés (2224) FTC (1462) khl (2185) légiósok (1647) Miskolc (1502) nhl (4875) nők (1273) playoff (1302) Titánok (1025) u18 (1042) utánpótlás (1251) UTE (1300) válogatott (2188) vb (2337) videó (2120) Összes címke

Fehérvár–Villach 2-3

2011.02.14. 08:14: Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!

Fehérvár–Villach 2-3 2011.02.13. 21:01 F. Kapus

47 komment

Címkék: fehérvár ebel

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr382659574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DominiKing 2011.02.14. 09:31:59

Én még mindig reménykedem a rájátszásba. Sajnos ezzel a két hétvégi meccsel nem kerültünk hozzá közelebb. Ennek ellenére dícséret jár a csapatnak, mert egyik sem volt "lélektelen" játék, így ki lehet kapni. Ez a csapat meghalni is szépen tud. Egy klagenfurti "cunami" pedig az élet vize lehetne.
Reszkess Klagenfurt, mert jön az ördögi "fehérvári cunami"!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!

Freebulletz 2011.02.14. 09:51:18

@DominiKing: hát akkor 2 különböző meccset láttunk. Villach ellen a pályán nem voltunk 2 harmadig, Bécs ellen pedig rengeteg rossz megoldás született ígéretes helyzetekben.

somagyik 2011.02.14. 09:52:04

A sok szép vereség után kellene egy-két csúnya győzelem. Ettől függetlenül minden elismerésem a CSAPATÉ! Ez egy szerethető CSAPAT a vereségek, és az esetlegesen elúszó rájátszás ellenére is!

Esetleg valaki tud valamit a Nagy Gergő-Hegyi Ádám kettősről? Mit csináltak, meddig tart a büntetésük?

HokiFanKv 2011.02.14. 09:56:17

@somagyik: Inkább kérdek valamit. A sorok között azt olvasom, hogy sportolóhoz nem méltó viselkedés, életmód húzódik meg e büntetés hátterében, ugye?

somagyik 2011.02.14. 10:16:17

@HokiFanKv:
Szia!

Rosszul érzed! Semmi ilyesmi nincs. A Gergő a lányom negy kedvence(6 éves) és minden meccs előtt kérdezi, hogy ott lesz-e?
Valahol olvastam, hogy büntetésben vannak, pedig a 4. sor hetek óta 3 emberből áll.
Ráadásul a Gergő tavaly visznylag sokat is játszott.

exL:1 2011.02.14. 10:16:49

@DominiKing: a 2.belőtt gólunkig akarásnak ,hajtásnak épp csak nyomelemeit lehetett felfedezni a pályán.Bécs ellen még ezt sem.Villach ellen jól kezdtünk,rengeteg helyzet,ziccer adódott az elején,de mint Bagaméri fagyiárus (kemény kalap és krumpli orr,ha valaki nem ismerné),mi is megvoltunk átkozva.Majd jött a már rendszeresnek ,szokásosnak,sőt menetrendszerűnek is nevezhető hajmeresztő védelmi baki,és 0-1 majd rá rögtön,még ezt is megfejelendő hiba miatt a büntető(szerintm ezt még a villachi edző sem látta annak)rádásul a csatár rosszul ütötte,és ez csapta be a kapust,( ilyen gólt is csak mi tudunk kapni )így lett hamar 0-2.ami nagyon megfogta a csapatot.Sajnos tendencia nálunk,hogy a védelem mindig összehoz ,odaajándékoz az ellenfeleknek 1-2 gólt,és innen kell( ene) felállni majd mindig.Ráadásul a pályán lévők közül sokan nem voltak kisebb nagyobb betegség miatt 100%os állapotban.Küzdés hajtás 2-3 után következett be,addig bő 45percig ebből nemsok minden jött le.A villachiak voltak akik belevetődtek a korongokba,nem mi,nem 1 x vittük 2 az 1 ellen ill 3 a 2 ellen a korngot,és a beadáskor mindig !!!!sikerült egy osztráknak belevetődnie,mintha ők küzdöttek volna po. 8.helyért nem mi.Sokan ármánykodást sejtettek abban hogy a szezon végére a 2 szlovén csapat mennyire feljött,tök mindegy nekik ki az ellenfél,küzdenek hajtanak,és minő meglepő nyernek is sorozatban.Mert ők hisznek benn hogy odaérhetnek ,mi nem,max.kifelé a média a közönség felé ,mert ezt illik mondani,mig van remény,és matematikai esély addig hajtunk....esély volt és van,na de a hajtás hol maradt????pénteken Bécs ellen sehol de sehol nem volt,tegnap az utolsó bő 10percben,játszott az a volán akiről ellehetet hinni,hogy hajt a 8.helyért,na de előtte 45.percig milyen volán játszott????A pénteki bécs az elmúlt 4év leggyengébb játékát nyújtva nyert simán,a tegnapi villach sem szakitotta meg magát különösebben,csak kihasználták a hátvédek ajándékait ennyi elég is volt a sikerhez.Mind 2 hétvégi ellenfelet a mút szezonbeli volán simán verte volna,de ez a volán nem a tavalyi volán.Elég rápillantani az ebel tabellára ( http://www.nike.sk)látható hogy hazai pályán és idegenben is hányadikak vagyunk.Tavalyi szezonban hazai jégen 2.helyen volt a csapat,ide kikapni jött mindenki,ideiben nyerni,ezen múlt a P.O.Tegnapi mecssen egy valaki játéka volt kiemelhető,ő pedig a kapunkban állt.Ebelben a sikerhez nem elég 1-2 ember jó teljesítménye,oda több kell.3.sorunkban annyira de annyira nincs benn a gól,elég megnézni a + - mutatóikat,riasztó,pedig ők az ellenfél elvileg leggyengébb soraival találkoznak.Remélem következő szezonra siekrül összehozni a kívánt pénzügyi hátteret,és sikerül ütőképes csapatot kialakítani,és valami csoda- mágia -delej folytán megtartani Johanssont.Kár ezért a 10.helyért,mert a sok nehézség nyűg nyavaja ellenére,meglehetett volna még így is a P.O.nemsok kellett volna hozzá

HokiFanKv 2011.02.14. 10:26:02

@Raon: Mire válaszoltál? A büntetésre?

miki78 2011.02.14. 10:27:41

@somagyik: Kevesebb pia és diszkó a meccsek előtti éjszakában és akkor lesz több játéklehetőség is! Tudtommal idén már nem játszanak az EBEL-csapatban.

Raon 2011.02.14. 10:29:46

A meccsről nehéz nyilatkozni - bár mivel én lélekben már pár hete lemondtam a rájátszásról, nem éreztem úgy, hogy most veszett el végleg minden. Persze matematikai esély az van, a csodát is sokszor láttuk már a fehérvári jégen, de az biztos, hogy már nem a saját kezünkben van a sorsunk (így minimum dupla csoda kell, nem elgé nekünk nyerni).

Bálizs elképesztően nagyokat védett, volt benne pár lehetetlennek tűnő is (két méterről tiszta lövést lekapta a kesztyűssel). Jó látni, hogy nagyon jó kis kapus lehet belőle is.
A többiek az első öt percben és az utolsó harmadban úgy mentek, ahogy az elvárható volt - a többiben sajnos sokkal gyengébb teljesítmény nyújtottak, így sikerült a Villachot is kisegíteni a gödörből. A meccs legszebb jelenete az volt, amikor Jo és Palko emberhátrányban felálltak a támadóharmadban, és csak a mi pechünknek (és a villachiak mázlijának) köszönhető, hogy nem lett belől egyenlítés. Nehéz ilyet mondani, de összességében azt kell mondjam, hogy ezt a vereséget is megérdemeltük, csakúgy, mint a péntekit. Ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni - és ilyen védekezési hibákkal ilyen ellenfelek ellen nem lehet meccseket nyerni, sajnos.

Raon 2011.02.14. 10:38:22

@HokiFanKv: igen. Én sajnálom, hogy így alakult, de egy profi klubnál nem lehet sokadszorra elnézni ezeket a dolgokat. Gergő szépen kiszúrt magával, és persze a csapattal és a szurkolókkal is.

HokiFanKv 2011.02.14. 11:03:13

@somagyik: Látod, mások másként tudják, annak ellenére, hogy -- gondolom -- sokunknak tetszik a játéka.

DominiKing 2011.02.14. 11:13:04

@Freebulletz: @exL:1: Abban igazatok van, hogy a helyzeteket be kell lőni, de már az is nagy dolog, hogy ilyen erős csapatok ellen, ilyen nagy számban dolgozzuk ki azokat. Valóban nem elég, ha csak a statisztikát nyerjük meg. Én is jobban örülnék a csúnya játéknak, ha győzelemmel párosulna. Az idényben valóban voltak olyan meccsek, amikor a fiúkban nem láttam a tüzet és volt megalázó vereség is. Én csak annyit akartam mondani, hogy ez a kettő nem sorolható közéjük. A tegnapi meccs első felében valóban nem azt a csapatot láttam a pályán, amit szeretnék, de a második felében meggyőztek arról, hogy igenis, ők maguk is bíznak még a rájátszásba. Ha egy csapat vesztett állásban is az utolsó csepp véréig küzd, az a vereség ellenére is dicséretet érdemel. Az idei "gyengébb" eredmények dacára is sokkal több örömet szerzett nekem a CSAPAT, mint amennyi bosszúságot. Remek alkalom lesz a fiúknak a következő klagenfurti meccs, hogy újból mindenki csak áradozzon róluk.

Lacquo 2011.02.14. 11:19:55

Mindkét hétvégi meccs gyenge volt. Villach ellen az utolsó harmadban voltunk jók. Nem értem, miért kell előtte 2 rossz harmadot összehozni. A védelmi hibák nagyon jellemzőek voltak most is, pénteken is. Rossz volt nézni. Védelmi hibák, kimaradt helyzetek. Ez így nem jó. Ha azt vesszük, hogy 2 meccsből szerezhettünk volna 4 pontot, akkor pontegyenlőséggel akár a 8. helyen is lehetnénk most. Nem kellett volna sokat tenni hozzá, mert se a Bécs, se a Villach nem volt annyira jó. Verhetőek voltak, mi meg gyengék. Ilyeneken sok múlik. De tényleg... hetek óta megy az, hogy PO... PO... és ezt a 2 meccset ha behúzzuk, egyből másképp fest a helyzet. Sajnos nem így lett... :(

@Raon: Mérlegeljenek, hogy profi játékosok lesznek, maradnak, vagy inkább lazítanak.
Nagy Gergő amennyire jó volt tavaly, és szerethető, ebben az évben semmit nem csinált. Nem jött össze neki semmi, még egy assist sem.
Hiányzik a tavalyi játéka, de úgy gondolom, idén nem sokat tett a csapatért.
Reméljük jó lesz a későbbiekben!

budaijegesmedve 2011.02.14. 11:25:47

@exL:1: Igen, így is lehet értékelni, nehéz lenne vitatni.De ez egy kicsit rideg és minden felelősséget a játékosokra tesz. Pedig ebben az évben a menedzsment (szeretett Ocsakay bácsink, és az edzők) felelőssége is legalább akkora. Józan ésszel max.15 valamirevaló játékostól, amiből legalább 20 kellene, mint tavaly, nem lehet elvárni, hogy átlagában (!!!) ennél többet hozzanak. Szemmel láthatóan a legjobbak ki voltak facsarva vasárnapra, ehhez a terheléshez nem elég a jelenlegi játékosállomány sem színvonalban, sem, ami röhejes, számbelileg. Én például nem hiszem el, hogy egy erősebb és teljes 4. sort ennyi idő alatt, még akár ennyi pénzből is ne lehetett volna összeszedni mondjuk még plusz 2 tartalékkal.
Vagyis mielőtt pálcát törnénk a csapat felett,be kell látni, ennyi pénzből, ennyi hiba mellett még ez is egy kisebb csodának számít, ahol vagyunk. Továbbra is úgy látom, a lét a tét,erre a szintre és eredményre jövőre sem lesz könnyebb szponzort találni, állami pénzt meg még kevésbé!Senkit nem fog ugyanis meghatni, hogy vagyunk úgy kb. 1500-2000-en akik kitartunk, mint nézők...

Pierre 2011.02.14. 12:02:51

@budaijegesmedve: a következő szezonra Kevin Primeau edzővel, tudatosabb építkezéssel nagyon erős csapatot hozhatnak össze a klubnál. Nem tudok pontos statisztikát, de az év elején már elment a szezon, az új edző, pedig visszahozta a reményeket...

somagyik 2011.02.14. 12:09:43

@HokiFanKv:

Kár lenne érte, ha elkallódna. Azt hiszem Ő nagy vesztese a Sofi-Kóger-Nagygergő tavalyi fiatal sor szétmenésének. Pedig az őszi felkészülési meccseken még az első sorban is játszott.
Mellesleg azért, ha idén az EBEL-ben már nem is, a válogatottban szükség lesz rá. Úgyhogy: SZEDD ÖSSZE MAGAD GERGŐ!!!!

HokiFanKv 2011.02.14. 12:14:16

@somagyik: Osztom a véleményed, bár nem hiszem, hogy a válogatottban újra összeállna ez a sor. Nem mindig "termel", de jó a Ladányi-Vas-Sofron sor. Kóger Daninak meg jól fog a tengerentúli levegő és tapasztalat. A dunaújvárosi sorral és külföldön játszókkal együtt akár 5 elfogadható (3 + 2) válogatott sorunk is lehetne. Védelemben viszont gyatrán állunk szerintem... :(

somagyik 2011.02.14. 12:16:01

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/110214/PannaNagygerg__www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]

exL:1 2011.02.14. 12:22:53

@budaijegesmedve: Való igaz ,nemcsak a játékosok a hibásak,de ...nem láttam a pályán7végn azt hogy Lajos mester , vagy a szakosztály vezetés bármely tagja üt lyukat saját kapu előtt ( nem először )( osztrák csatár jobban meglepődött rajt ,mint én a lelátón)és ebből kapunk gólt,nem ők lövik hasba a kapust hazai jégen50.kihagyott szezonbeli szólóeredményeképp x es állásnál,ebben a játékos a hibás.A szakosztály vezetés,és az edzői stáb egy része pedig a miatt gondolkodhat el ,hogy a legértékesebb felkészülési hetek alatt mit nyújtott Ulf mester,és ha látták,hogy ez lófütyi az ebelben ez édeskevés,akkor miért hagyták???miért nem szóltak,hogy öreg ez nem az alba regia kc nb1 b-s kézilabda kerete,lehet ide nem lesz jó a kézilabdából ellesett kínai figura,ide más kell.Nem szóltak,hagyták hogy lemenjen 2 kőr,és eközben úgy leszakadtunk a hőn áhított és elvárt középmezőnytöl,mint a Bismarck kormánylapátja anno.Tudom nem krőzusnak hívják a csapat főszponzorát,és emiatt nem tudtunk minőségi légiósokat vásárolni (johansson igazolta a vak tyúk is talál szemet közmondás igazát,de sajnos belőle csak 1 van )Eddigi 4 ebeles szezonunkban cca 30légiós volt a csapatnál,ebből 2-3 az aki igazándiból húzóember volt.A mi caspatunkban kb 3-4 ember az aki mgüti az ebel szintet (bár ez a szint az, ami nincs deffiniálva)a többiek erős Ob1 es szinten mozognak.Ha így nézzük akkor ez a 10.hely nem is annyira vészes,mégha szezon kezdetkor cél a p.o volt.Fél,jó indulattal 1 sornyi jó játékossal nem lehet az ebelben érvényesülni.A bő 20-22 játékosból 3-4 től várható el, hogy rendszeresen betaláljon az ellenfél kapujába ( 1-2 től meg az hogy a sajátjába )a többiek 10-15.meccsenként találnak 1 gólt ,hogy hogyan az lényegtelen.Ezek tükrében tényleg nem rossz a 10.hely

budaijegesmedve 2011.02.14. 16:38:14

@exL:1:Túl szigorú vagy a játékosokhoz.Szerintem az első két sorunk Ebel kompatibilis, és még azt is merném mondani, hogy erős közép. A Ljubljana itthoni tönkreverése és a Jesenice idegenbeli legyőzése arról is meggyőzhetett mindenkit, hogy abszolut kiélezett helyzetben ők sem jobbak mint mi, és talán a zágrábiak sem.Csak éppen ez egy-egy mecssre vonatkozik, sorozatban - ahogy a válogatottunk sem - már nem tudunk jobbak lenni. Ennek egyszerű az oka, kevesebb a játékosunk, nincsenek tartalékaink. Ha valaki fáradtabb, sérült, vagy éppen nincs bombaformában (ez simán beleférhet párszor egy 54 meccses sorozatba!)nincs pótlás. A légiósokkal is igaztalan vagy, nagyon jók is voltak (Galvins, Juha Alen, Bornhammer, Guerrino, stb) idén, és ez a vezetés hibája nem sikerült, az egy Johansont leszámítva igazán jókat találni, illetve akiket megtartottunk, azok ugyan jók voltak az előző szezonban,de mostanra "becsődöltek"

FrankK 2011.02.14. 17:01:31

@exL:1: Azért nem teljesen értek veled egyet, a Jesenice 1 sorral!!! képes bárkit megverni idegenben , úgy , hogy meghatározó emberek távoztak a 2.sorból tőlük ( Dahlman, Lysak).
Az idegenbeli mérlegünk a legjobb az bármelyik előző szezonhoz képest.
Akik évek óta pontokat szerztek a csapatnak nagyon jól játszanak (pontok tekintetében) ld. Vas , Ladányi,Sofron, Palkovics. Mihály is kezdi utolérni magát és ilyen légiósunk még soha nem volt mint Eric.
Többiben EGYETÉRTEK VELED!

A LEGFONTOSABB PEDIG , HOGY IMMÁR 4. ÉVE FULLON VAN A CSARNOK MINDEN MÉRKŐZÉSEN.. pedig csak egyszer jutottunk be a rájátszásba.

EisHockey 2011.02.14. 17:06:28

@exL:1: a büntetőről....
Nem hittem a szememnek, hogy azt kaptunk!
Ugyanis a jelenet pont előttem játszódott le:
csatár lohol a koronggal, védőnk utána ered s mikor mellé ér --> a korong felé piszkál. A támadónak sem a lábához, sem a korijához nem ért a bot, de abban a minutumban oldalra vágta magát. Jó kis színész!
Nem véletlenül volt Toki olyan mérges.

Vincenzo90 2011.02.14. 18:24:59

@EisHockey: Én igaz a túloldalról néztem, de nekem úgy látszott, hogy Oszit egy csellel úgy becsapta, mint dühös feleség az ajtót, mire Oszi utánanyúlt. Talán nem hiába nem háborgott a közönség. Nem akarom megkérdőjelezni, amit láttál, de a többség nem tiltakozott, tehát ők meg nem ezt látták. Ez volt Oszi egyetlen lehetősége.

somagyik 2011.02.14. 18:39:50

Én szemben ültem, onnan úgy látszott, az Oszit lekorcsolyázza, Ő meg a bottal elkaszálja.

Vincenzo90 2011.02.14. 18:45:25

@somagyik: Én is így láttam, csak messzebbről. A helyzet az, hogy mikor Oszi ütője eltalálta a koriját, már rég Oszin túl volt. Elég tisztán látszott sajnos az eset.

exL:1 2011.02.14. 19:41:36

@EisHockey: bünti nem volt jogos,egy hokibíró társaságában néztem a mérkőzést (nem NHL es:-) )Az eset előttem történt.5 dolognak kell teljesülnie ahhoz ,hogy a büntető megadható legyen,ebből tegnap 3 ,nagyon jó indulattal 4 teljesült.Ezért az esetért 2 perc bünti járt volna más nem.@budaijegesmedve: még most is tartom azt hogy az eddigi légiósaink közül 2-3 az aki tényleg a legteljesebb mértékben megérte a pénzét:Guerreiro,Johansson és lehet meglepő amit írok,de majd 39éves létére hatalmasat játszott Toni sihvonen,igaz nemsok gólt lőtt,de kiosztott egy rakás gólpasszt.Ha voltál a Bécsi ebel gálán ,láthattad hogy gyorsasági versenyben simán nyert a nála bő 10évvel fiatalabb ellen.Bornhammert és Allent akiket emlitettél,nem tartottam annyira kimagaslónak ,mint az előbb leírt 3at,jók voltak az tény,sokkal jobbak,mint bármely magyar védő.

exL:1 2011.02.14. 19:51:13

@EisHockey: bünti nem volt jogos,egy hokibíró társaságában néztem a mérkőzést (nem NHL es:-) )Az eset előttem történt.5 dolognak kell teljesülnie ahhoz ,hogy a büntető megadható legyen,ebből tegnap 3 ,nagyon jó indulattal 4 teljesült.Ezért az esetért 2 perc bünti járt volna más nem.@budaijegesmedve: még most is tartom azt hogy az eddigi légiósaink közül 2-3 az aki tényleg a legteljesebb mértékben megérte a pénzét:Guerreiro,Johansson és lehet meglepő amit írok,de majd 39éves létére hatalmasat játszott Toni sihvonen,igaz nemsok gólt lőtt,de kiosztott egy rakás gólpasszt.Ha voltál a Bécsi ebel gálán ,láthattad hogy gyorsasági versenyben simán nyert a nála bő 10évvel fiatalabb ellen.Bornhammert és Allent akiket emlitettél,nem tartottam annyira kimagaslónak ,mint az előbb leírt 3at,jók voltak az tény,sokkal jobbak,mint bármely magyar védő.

Vincenzo90 2011.02.14. 19:54:39

@exL:1: Le tudod írni a feltételeket, mert én nem ismerem a szabályokat, de érdekelne. Ránézésre ugyan ilyen esetért adtak is már büntetőt, meg nem is.

miki78 2011.02.14. 20:17:11

@exL:1: Persze, Alen és Bornhammar se voltak NHL szinten, de nézd meg, hogy védő létükre hány gólt ütöttek tavaly és a +- mutatójukat is ajánlom ;) a mai csapatból csak Johanssonnak van ilyen jó +-a.

jágör68 2011.02.14. 20:39:09

Bornhammar sztem jó védő volt, EBEL- szinten is, emlékszem hogy szedte le a korongokat palánk mellett a nagy ex- NHL- es sztárok lábai között odapiszkálva- miközben másik kézzel meg lökte őket a plexire.
A legjobb légiós védőnk az előző szezonbeli formában játszó Oszi volt, Galvins- szal holtversenyben- na ő tudta még játszi könnyedséggel leszedni a korongokat a volt NHL- esek ütőiről. Alen valahol 3- juk után.

Devo209 2011.02.14. 20:42:38

Nem engem kérdeztél, de éppen kéznél volt:

1. A szabálytalanságnak akkor kellett történnie,
amikor a korong a játékos védekezı harmadán
kívül van (teljes egészében a kék vonalon túl).
2. A támadó játékosnak birtokolnia kellett a
korongot és irányítása alatt kellett tartani azt.
3. A szabálytalanságnak hátulról kellett történnie.
4. A korongot birtokló és irányítása alatt tartó
támadó játékost megfosztották egy valós
gólszerzési lehetıségtıl.
5. A korongot birtokló és irányítása alatt tartó
játékos és a kapu között az ellenfél játékosai
közül a kapuson kívül senki nem volt.

tido89 2011.02.14. 20:44:06

@Vincenzo90: Az öt feltétel:
1. A korongot birtokló játékos ellen elkövetett szabálytalanság esetén
2.hátulról elkövetett szabálytalanság
3.a támadó játékos védőharmadán kívül
4.valós gólszerzési lehetőségtől megfosztja a vétlen játékost(nem lő kapura)
5.a támadó játékos és a kapus között nincs másik játékos

Ebből 2 pont nem teljesült: 2-es és az 5-ös, ugyanis Oszi hátrafele korizott, mikor kikerülte a támadó, és akkor gáncsolta el oldalról.

Vincenzo90 2011.02.14. 20:45:44

@tido89: Oszi szerintem bőven mögötte volt már, egyszerűen megkerülte az osztrák, ebben az esetben viszont jogos volt. Nem tudom, többen láttátok így is, úgy is...

tido89 2011.02.14. 20:46:55

Én úgy láttam, oldalról volt. Ezért is voltam nagyon felháborodva.
A másik meg, hogy a vért nem takarították el a jégről...

exL:1 2011.02.14. 20:55:13

@miki78: + - mutató csalóka ám,nem mindegy kikkel játszasz egy sorban.Való igaz ők 2en több gólt lőttek tavaly,mint idén az összes védőnk együttvéve.

miki78 2011.02.14. 20:57:21

@exL:1: Tudom, ez igaz, én se vagyok oda ezekért a statisztikákért, de anélkül is jobb volt a két srác, mint a mostaniak. Kár volt elküldeni őket!

miki78 2011.02.14. 21:00:05

@Vincenzo90: Az a baj ezzel az ítélettel amellett, hogy nem volt egyértelmű, hogy ilyen eset majdnem minden meccsen van. Sofit is elütötték már sokszor a csel után, soha nem kapott büntetőt!

exL:1 2011.02.14. 21:00:13

@Vincenzo90: megelőztek a válasszal,Oscar nem a védő mögött volt hanem mellette,onnan inditotta meg az ippont érő akcióját.van még egy 6. feltétel is,ami úgy szól:schiedsrichter wants :-)))

exL:1 2011.02.14. 21:02:16

@miki78: Megjegyzem ,mind2 maradni akart, Bornhammer az első hazai meccsünkön kint volt a leláton,Tommi mellett nézte végig a jese elleni pippantást.

Vincenzo90 2011.02.14. 22:26:05

Az összefoglalót nézve is azt látom, hogy már elkerülte a csatár Oscart... Lehet, hogy így is rosszul látom?

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2011.02.15. 08:06:51

nekem van egy elmeletem... szerintem azon ment el az ideny, hogy Pirevel az elozo evi formajaval szamolt a vezetoseg. es hat nem jott be. bele sem merek gondolni, hogy ha nem sikerul elobanyaszni Eriket hol es hogy allnank... na majd jovore... szerintem...

poraszabolcs 2011.02.15. 08:29:17

@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: de miért nem jött be??? Árpi szept. 26-a és dec. 3-a között pontot sem szerzett. Persze, tudom, volt néhány forduló eltiltása stb.stb... Mi történt vele ebben a két hónapban? December óta megy, hajt, darál, jönnek a pontok is, de ezt a több mint két hónapos ponttalanságot most már aligha tudja kompenzálni. Nem tudom, mi lehetett a háttérben.

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2011.02.15. 09:13:52

@poraszabolcs: en, mint Pire-fan, arra fogom hogy nem lehet minden szezonban kiemelkedot nyujtani. de volt ott egy edzo akivel senkinek sem ment, meg minden amit inkabb meg sem akartam hallani. majd gondolom ha vege lesz, kielemzik, ertekelik...
süti beállítások módosítása