Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1218) Csíkszereda (1369) DAB (1197) ebel (2414) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1646) felkészülés (2246) FTC (1473) khl (2189) légiósok (1678) Miskolc (1510) nhl (4917) nők (1301) playoff (1323) Titánok (1025) u18 (1065) utánpótlás (1281) UTE (1301) válogatott (2232) vb (2409) videó (2120) Összes címke

Ljubljana–Fehérvár 6-2

2010.12.12. 22:23: Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!

Ljubljana–Fehérvár 6-2 2010.12.12. 22:04 F. Kapus

A Volán simán kikapott Ljubljanában-2010-12-13 00:02/nso.hu

58 komment

Címkék: fehérvár ebel

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr372511934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

advocatusdiaboli 2010.12.12. 22:36:38

Ha valaki az mondja a bécsieknek a meccs előtt, hogy 7 lőtt góllal nem szereznek pontot, valószínűleg kiröhögik...

DominiKing 2010.12.12. 22:40:41

Eeezt neeem hiszeeem eeel!!!!!
Egy nagy szar ez a csapat .... mondanám, ha nem láttam volna a saját szememmel a pénteki játékát. Hogy a csudába van ez? A Raktár utcában másképpen csúszik a jég? Tavaly osztrák fóbiáról beszéltünk, ma ez már nemzetközivé vált. Mi a fene van a csapattal, ha elhagyja a Hungary táblát? Aki látta a Salzburg, a Klagenfurt, vagy csak, a tegnap előtti meccset, az csak áll mint ló.... a hideg tejben és nem érti, hogy mi a franc történhet a fiúkkal útközben az idegenbeli meccsekre menve? Kishitűség, pipogyaság, beszariság, nyámnyilaság, töketlenség, lúzerség???? Egy ilyen demoralizáló vereség a közvetlen vetélytárstól? A vezetőség jól rákészült a mai meccsre, hogy ezt a hibát kiküszöböljük. Hát ez nem nagyon sikerült. A fiúknak kellene leülni a csapatvezetőket kizárva, egy kötetlen zártkörű beszélgetésre (vitaindítónak Sütit, vagy Godót ajánlanám, mert a habitusukból adódóan, nem biztos, hogy közhelyeket mondanának csak).
ÉÉÉBREEESZTŐŐŐ!!!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!

Lacquo 2010.12.12. 22:57:37

@DominiKing: Egyetértek, és kíváncsi leszek, hogy a kedves edzőknek mi lesz erre a magyarázata. Úúúú.... és mindig eszembe jut a 4-5-ös Jesenice elleni nyitómeccs. Elaudtunk, aztán felébredtünk, csak későn. De hiányzik az a 2 pont, vagy legalább 1. Mi történik??? Tényleg idegenben már nem megy a nyerés. Ausztriában kb. megszokott, nem is lehet rajta csodálkozni. Sajnos... de Szlovéniában is... :( Szomorú! és a legnagyobb baj az, hogy pont az egyik közvetlen ellenfelünktől, és ráadásul a Jesenice is nyert, nem is akármilyet. Szerencsére a Linz kikapott, de mégis előrébb van 1 ponttal. Mi lesz gyerekek??!! Hogy lesz így PlayOff?
Hajrá Volán!!!!!

aerofun 2010.12.12. 23:00:00

@DominiKing: ugyanezt írtam a meccs alatt én is a másik posztban. Én sem értem mi van velük ilyenkor. Nem elég vagányak, itthon is nagyobb vagányság kell, de eddig elég volt, de idegenben sokkal több kell! Szép hogy vezetik a fair-tabellát, de azért nem jár pont...

Lacquo 2010.12.12. 23:13:56

Kezdem feladni a play off-ot! :(

1 drukker 2010.12.12. 23:37:37

Azt hiszem nem a vagányság hiányzik, aki nem vagány az a saját pályáján sem az. Most a játékvezetőkre sem lehet mutogatni, ahogy a statot néztem. Alapvetően nem a hátrányok miatt kaptunk ki. Lehet, hogy az utazás vesz ki többet a társaságból mint kellene? Én idegenben minden esetben az első harmadot nagyon masszív zárt védekezéssel kezdeném, majd kontra ha lehetséges. Így talán nagyobb veszteség nélkül vehetjük fel a kívánt fordulatot. A több órás utazás bizony fárasztó tud lenni, még ha nem is gondolnánk rá. A megoldást keresni kell, ha PO ott akarunk lenni. Fel a fejjel, bár fájó a vereség. Várom az edzői nyilatkozatot, hátha tisztábban látunk majd.
Hajrá Volán!

kapusLaci 2010.12.13. 00:04:23

@DominiKing: Meglepödtem amit irtál,szerintem nagyon mérges lehettél,vagy talán még most is az vagy.
Ne busulj DominiKing,jön megint a Fehérvári cunami biztos:)

DominiKing 2010.12.13. 01:09:29

@kapusLaci: Valóban. Egy párszor már hozzászóltam, de ennyire még soha nem ragadtattam el magam.Én mindig a buzdítás híve vagyok, de úgy gondoltam, hogy ebből az áldatlan helyzetből, már csak egy jól irányzott "pofon" segíthet (csakis pedagógiai célzattal). Mert, már számtalanszor láttam a saját szememmel, hogy ezek a srácok már többször játszottak szenzációsan. Mutass nekem még egy ilyen Janus arcú csapatot! Érthetetlen! Egyszerű lenne azt mondani, hogy csak a szokásos "magyaros kishitűség". Szerintem viszont ez már túlmegy minden határon (bárcsak a győzelmek is túlmennének). Már összeesküvés elméleteket kezd gyártani a magamfajta kívülálló. Ráadásul a Ljubljanára még azt sem mondhatjuk, hogy hozzánk képest krőzus és tele van tengerentúli légiósokkal. Ez a vereség megalázó volt (a meccs stat szintén), pláne a nagy dérrel-dúrral bejelentett "most megmutatjuk" után. De még el is lehetne tekinteni ettől, ha nem ez menne már hónapok (évek) óta, hogy tele a gatya, ha a megyén kívül játszunk (vegyenek példát a fiúk Zsákos Frodóról).
Ennek ellenére én kérek elnézést.
Miről is írtam eddig?
Mindegy is!
Reszkess Jesenice, mert jön az ördögi "fehérvári cunami"!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!

benö51 2010.12.13. 02:35:59

1 órája értünk haza Ljubjanából. Elmondhatjuk, hogy kaptunk 1.05 nél egy hatalmas védelmi hibából gólt majd 9.59-nél még egyet. Nevesíteni nem akarom a hibázókat, hisz tudjuk, hogy ez bent van a játékban.
ekkor már látszott, hogy nagy baj lehet, hisz kihagytunk 3 ziccert és meglehetősen szellős volt a védekezésünk. Ez után találtunk 1 gólt amit Eric átadásából Godó, szépen belőtt. A buli után felcsillant a remény az egyenlítésre, hiszen 8 mp alatt sikerült 2 db 100%-os helyzetet teremtenünk, de ezek kimaradtak. a középső harmadban nem játszottunk rosszul, csak néha nem találtuk el lövő helyzetben a korongot így oda lettek lehetőségeink, nem úgy az Olimpia akik 1 gyors kontrát bevertek.
Innen kezdve az edző belenyúlt az első sorba és a tompán játszó Árpi helyett Sofi került vissza Godóék mellé.
A harmadik harmad rémálomként kezdődött, hisz egy gyönyörű góllal már 4-1 lett az eredmény, majd 1 perc múlva már 5-1 mutatott a kijelző. Nem voltunk 6 akik kint voltunk ekkor már maradéktalanul boldogok.
A harmad 9. percében egy ütközés után kitört 1 plexi amit a szervezők rutinosan 15 percen belül kicseréltek. Sofi ütött még egy gólt gyorsan, amire hamar megkaptuk a választ és innentől már csak a szlovén öröm játék maradt a végéig.
Elmondhatom, hogy a Tivoliban sajnos most esélyünk se volt a pontszerzésre, mivel bedaráltak minket.
Eltelt az alapszakasz fele 5 ponttal kevesebbet szereztünk, mint ami a tervben volt, amely szám önmagában nem sok, csak az a baj hogy ezek a hiányzó pontok a PO.-ba kerülésnél a közvetlen ellenfeleinkhez kerültek.
A következő 27 fordulóban 33-38 pontot kell szereznünk, hogy álmaink megvalósuljanak, és a közvetlen ellenfeleinknek már nem szabad, sem Fehérváron, sem idegenben több pontot adnunk.
Jól jön most a szünet, remélem, hogy 21.én már egy más Volánt látok.
Hajrá Volán
üdv
Benő
Fehérvár Ördögi Kör

edudus · http://albavolanszurkolok.com_http://hajramagyarok.eu 2010.12.13. 07:37:10

Jó reggelt!Benővel teljesen egyet kell értsek,sokat beszéltünk hazafelé a kocsiban arról,hogyan lehetne jobb,egy biztos,innentől kezdve nagyot kell küzdeni,ha rájátszást szeretnénk.
Más:azért nem volt kár kiutazni,mert ljubljanai barátainknak köszönhetően olyan vendégszeretetben volt részünk,ami csak ritkán adatik meg.Emellett tanulságos volt szurkolás terén is, a meccs eleji show egyrészt fantasztikus volt,ilyesmi kéne hozzánk is,másrészt én nem voltam még bajnoki meccsen a hala tivoliban,de ilyen csend még egyik másik jégcsarnokban sem volt.Ha 6an rázendítettünk amellett,hogy furcsán néztek ránk,bezengtük a csarnokot.Rögtön átfutott az agyamon,hogy a bécsbe készülő kb 200 volános milyen hangulatot tudna oda csinálni,kb.mint áprilisban.:-)Ja és a végére a feketeleves:nem nevesítve senkit,de 2 légiósunk elgondolkozhatna azon,hogy a szurkoló,aki autózik a csapatért 800km-t,talán megérdemel annyit,hogy odaköszönjön,amikor lemegy a jégről,vagy legalább a jégcsarnok előtt odabiccentsen,amikor elmegy mellettünk.A többieknek mindkét alkalommal sikerült....
HAJRÁ VOLÁN! "Veletek leszünk majd mi mindörökké!"

zsozsi68 2010.12.13. 08:39:58

Ez több, mint kellemetlen:( A szezon elején idegenben jobban ment, mint itthon, ez megfordult, de ha ez így marad édeskevés lesz a PO-hoz. @benö51: @edudus: Le a kalappal elöttetek, hogy nagy reményekkel, de elautóztatok, nagy csalódás lehetett. Fura lehetett, hogy egy közvetlen rivális sima elverésekor kussol a csarnok, csak a vesztes csapat szúrkerei hallatják a hangjukat... A két említett pali meg szégyellje magát, de k.rvára! Hajrá Volán#19!!!

miki78 2010.12.13. 08:43:46

@1 drukker: Hát én ahányszor voltam idegenben, majd mindig az volt, hogy kemény védekezéssel kezdtünk, ugyanis általában beszorítanak minket annyira, hogy ki se tudunk jönni a harmadunkból.. Szóval ez a "taktikád" élő sajnos... :(

Itthon azért vagyunk jobbak, mert itt van 3000 néző, mert az ellenfél sokszor nem vesz minket komolyan, mert az ellenfél sokszor nem a legjobb csapatával jön, mert a bírók kiegyensúlyozottabbak, stb.
Ennyi kell ahhoz, hogy mi ebben a ligában tudjunk nyerni. Ha ez nincs meg így együtt, akkor nem tudunk. Sajnos ennyi a csapat tudása mind játékban, mind mentálisan. Nem bírunk el többet. Ezen csak az segítene, ha lenne egy teljes légiós első sorunk (ex-NHL, ex-AHL vagy Elitserien játékosokból). Ha lenne egy ilyen sorunk, akkor ők húznák mondjuk Ladányiékat vagy Palkóékat, de nincsenek....

Tomi Kallio 2010.12.13. 09:19:54

Messze járok az igazságtól, ha a Jesenice-Klagenfurt meccsről azt gondolom, hogy
1. elég nagy a KAC előnye ÉS
2. elég közel vannak egynáshoz km-ben,
hogy a KAC bárki mással szemben őket preferálja a PO-ban és kicsit besegített nekik?

miki78 2010.12.13. 09:42:29

@Tomi Kallio: Én ebben nem hiszek. Messze még a PO, nem lehet tudni, h ki hányadik lesz. Szerintem a KAC nem annyira volt motívált 12 pontos előnnyel, ami talán érthető is. Én inkább azt nem értem, hogy mi miért vagyunk ennyire motiválatlanok.

@benö51: 27 fordulóban 33-38 pont az kőkemény lenne... Ahhoz kellene még egy Johansson szintű center vagy szélső, de inkább mindkettő!

exL:1 2010.12.13. 10:19:49

Az grand malőr hogy elveszett a múlt szezonban kivívott hazai pálya tekintélye.A legtöbb hazai pályán pontot szerzők közt voltunk ,ebben a szezonban viszont ,majdhogynem hátulról vezetjük ebben a kategóriában is a tabellát.4.éve nyomjuk az ebelben,az aktuális edzők már sokféleképp próbálkoztak változtatni az idegenbeli meccsek előtt,hogy megtörjön a guiness rekordba illő negativ eredményességi sorozat.Ausztriában ált.nekünk esnek az ellenfelek,benyomnak akapu elé,szétkorizzák a csapatot,és a sebesség különbségből adódó okok miatt jönnek a kiállítások.A visszalévő 27fordulóból álomként lebegő 33pont ,az cca 15-16 győzelmet jelentene,azaz minden hazait hozni kellene az ismert idegenbeli erdményeink miatt,háát nem tudom,mixen nem fogadnék rá.Idegenbeli eredményességre kitaláltam egy megoldást.Nem értem,miért nem fűrészelik ki a börgönd felől bejövő útnál lévő SZÉKESFEHÉRVÁR táblát,(erre nemsokan járnak ,felsem tűnne a kpm nek)Felszerelés manager ,felhajítaná a buszra a többi csomag közé,felállítanák az öltözőben, a csapat látná,meglenne a hazai feeling,remegő térdek helyett szilárdan korizna a csapat a jégre,és begyűjtené a 2 pontot a döbbenő osztrák nézők szeme láttára.Ébresztőőő,basszus felébreszettek,lehet alvaírtam?? :-))

benö51 2010.12.13. 10:50:58

@miki78: Igazad van nagyon nehéz lesz megszerezni az általam leírt pont számot, de annyi kell a rájátszáshoz. Elméletileg most a könnyebb fele jön, hiszen 2 szer játszunk itthon a: közvetlen vetélytársainkkal Olimpia, Arconi,Linz, Gratz, ezekből a meccsekből kell szerezni 16 pontot úgy, hogy rendes játékidőben nyerünk és pozitívvá fordítjuk az egymás elleni mérleget, ami egyenlőre siralmas, hiszen csak az Arconi ellen vagyunk jók.
@edudus: Igazad van minden tisztelet a kinti barátaidnak ilyen vendéglátásban még sehol sem részesültünk.
A Tivoli VIP terme a szobrokkal nagyon jól néz ki.

Hajrá Volán!!

Üdv
Benő
Fehérvár Ördögi Kör

Tomi Kallio 2010.12.13. 10:52:31

@Voitih: Komoly érveiddel, sőt, érveid láncolatával meggyőztél. :-D Meghajolok előtted, egyértelműen igazad van: :-D

@miki78: Abban igazad van, hogy messze a vége, de a Bécs-Linz meccset még korábban játszották. Másrészt a KAC épp elég motivált volt Fehérvárn is az előnyével együtt, hogy az utolsó harmadban 0-2-ről megfordítsa a meccset.

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.12.13. 11:41:26

@Tomi Kallio: Voitih: baratom elbol nem hisz semmifele EBELes osszeskuves elmeletbe :)

@Voitih: valts nevet. 3 percig probaltam leirni, aztan inkabb megnyomtam a valasz erre gombot es kitoroltem a @ot :P

DominiKing 2010.12.13. 12:43:10

@exL:1: Apám! Ez igen!!!! Szuper vagy!Minden elismerésem a tiéd, meghajolok nagyságod előtt! Megtaláltad a megoldást! Remélem Kéri Rudi már élesíti a fűrészt.
Egy baj van csak vele, hogy miért nem nekem jutott ez eszembe?

Voitih 2010.12.13. 13:13:42

@Tomi Kallio: Nem nagyon hinné, hogy az osztrákok egymást segítenék. Nyilván ott is megy a zrika, szerintem mindenki jót röhögne a Linzen, ha nem kerülne a PO-ba. Most néztem meg az összefoglalót, mind a hat gólt óriási hiba, vagy határozatlanság előzött meg..Nem is értem..

Voitih 2010.12.13. 13:14:34

@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Nem akarok, bár azon csodálkozom, hogy senki nem nézett eddig szlovák kémnek;)

zsozsi68 2010.12.13. 13:15:36

@exL:1:Nagy ötlet! Meg kellene próbálni, vesztenivalónk nincs... Én kábé 20 éve jártam arra a leszerelésemkor:)

Tomi Kallio 2010.12.13. 13:19:03

@Voitih: A Jesenice-KAC meccsből indultunk, Te arra a felvetésre válaszoltál. A "nem nagyon hinném,hogy az osztrákok egymást segítenék" felvetésed lehet jó, csak nem illik ide. :-D

alpec 2010.12.13. 13:24:39

Én a srácok legnagyobb pártfogója vagyok mindenkor, és el tudom képzelni azt a kurva fontos meccset, amit 6-2 re vesztünk el és egy szavam sincs, de az összefoglalót megnézve ez nem az volt. Ez szégyen, gyalázat, bár meg se néztem volna.

exL:1 2010.12.13. 13:28:29

@DominiKing: Ne emészd magad,nem gondolhatsz mindenre.Túlságosan leköt téged a meccsnapokon a hatásos cunami megidézése ,ezért segítettem eme szerény épitő jellegű ötlettel :-))@zsozsi68: nahát csak nem a luftwaffenál voltál,és kamovokat reparáltál?? :-))

Voitih 2010.12.13. 13:28:32

@Tomi Kallio: Jogos, de ezt 27 meccsel a vége előtt kiszámolni elég nehéz. Megnéztem az összefoglalót, hát Swette nem állt a helyzet magaslatán,pedig elvileg stat alapján ő az EBEL legjobb kapusa.

Szoljanka 2010.12.13. 13:31:48

Nagyon hiányzott a tűz a srácokból, nyomokban sem lehetett felfedezni a hazai MZG elleni záró harmadot, vagy a KAC elleni meccsen látottakat. Edudus, Benő jól összefoglalta a meccset, és az azt megelőző-követő élményeinket, jó kis túra volt.
HAJRÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL -_-

Tomi Kallio 2010.12.13. 13:34:52

@Voitih: Csak erősíted az elméletemet, ha azt mondod, az egyik legjobb kapus hirtelen sokat betlizett. Persze lehetett simán rossz napja is... ;-)

benö51 2010.12.13. 13:35:33

@alpec: Szia pedig te csak 2 percet láttál belőle.

alpec 2010.12.13. 13:43:20

@benö51: hello! a maradék 58 milyen irányba módosítaná a véleményem? :D

Voitih 2010.12.13. 13:54:06

@Tomi Kallio: Látom, hiszel benne;) Nekem mindegy, a lényeg, hogy legközelebb meg kell verni a Jesenicét itthon, sajnos a Linz pár hete igazolt két jó csatárt, ők el fognak húzni, talán a Ljubljanát el tudjuk csípni, de nem lesz könnyű

Tomi Kallio 2010.12.13. 14:02:57

@Voitih: Pedig csak tegnap meccs közben alkottam a teóriát. ;-)
Egyébként abban a vonatkozásban Nálad a nagy igazság, hogy a Jesenicét el kell verni (és el kellett volna az első itthoni meccsen is). Persze ez magában kevés, de ha a hasonló meccseket behúztuk volna és behúznánk a továbbiakban, nem lenne itt semmi kérdés a PO-ról.

Voitih 2010.12.13. 14:42:09

@Tomi Kallio: Azt gondolom, pont "rosszkor" nyertünk meccseket idén. Nagyon jó, hogy levertük a Salzburgot, KAC-ot stb, de nekünk itthon az -első négyet kivéve- mindenki verni kellene, mert rengeteg lett a 'négypontos' meccsünk. PP-be fejlődtünk, idegenben még mindig nem megy, pár meccset láttam, sajnos nehezen bírjuk ki a nagy nyomást, amikor az elején nekünk ront az ellen. Idén pl. Bécsben vagy nyolc percig nem jöttünk ki a harmadunkból, és csoda, hogy megúsztuk egy góllal. Aztán feljöttünk, és egy ideig szorossá tettük, a végén a jogos hátrányok miatt elvéreztünk. Bízzunk Kevinben, meg szurkoljunk, aztán majd kiderül, hogy ez mire elég..

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.12.13. 14:58:35

@Voitih: pedig TUDJUK h te vagy a DukaTrecin, csak a masik nickel nemjomagyarul irsz....

miki78 2010.12.13. 16:47:26

Megnéztem én is, hát kár volt... ilyen elemi hibákat elkövetni még a román B ligában sem lehet, na meg ez a sebességkülönbség... Lehet, hogy a jobb kondi érdekében edzeni kéne egy kicsit és kevesebb partyt!

lothar matyi 2010.12.13. 21:25:16

Szerintem idén nem lesz meg a rájátszás. Tavaly erősebb csapatunk volt, most látszik hogy Tollvonást korai volt leirni. Ez igy már elég lehetetlen küldetés, és még tegyük hozzá hogy a két szlovén csapat egymásnak le fogja adni a pontokat.

lothar matyi 2010.12.13. 21:26:11

Szerintem idén nem lesz meg a rájátszás. Tavaly erősebb csapatunk volt, most látszik hogy Tollvonást korai volt leirni. Ez igy már elég lehetetlen küldetés, és még tegyük hozzá hogy a két szlovén csapat egymásnak le fogja adni a pontokat.

Theutus 2010.12.13. 21:39:47

@lothar matyi: szerintem meg messze van még a vége, az alapszakasz felénél jár a bajnokság
teljesen felesleges azon meditálni, hogy melyik csapat kinek adja le a pontokat, ahogy Benő is írta kell szerezni még vagy 30 pontot és akkor lehet rájátszás is a dologból

1 drukker 2010.12.13. 22:39:50

A bajnokság felénél ne temessük a csapatunkat. Az látszik, hogy az elejét nagyon eltoltuk, nagy előnyt adtunk ellenfeleinknek. Az első 4-től pontot rabolni az nálam a bónusz kategória, bár a katlanban ez szinte kötelező. 4.-től lefelé meg minden megszerzett pont duplán számít és szerintem ez a nehezebb.
Igazolás? Csatár vagy védő? Mindegyikre lehet értelmes magyarázatot adni. Csatár: mindig egyel többet ütni, mint az ellenfél (ez látványosabb) vagy védő: csak eggyel kevesebbet kapni mint amennyit kapott az ellenfél.
Megtisztelnétek pár véleménnyel.

Fel a fejjel! Hajrá Volán!

Ravic83 2010.12.14. 00:11:34

Edzői nyilatkozatot tud valaki? Amilyen gólokat kaptunk az összefoglalót megnézve az botrányos: első kettő óriási védelmi baki, az utolsó 3-nál meg hol volt az egész csapat, hogy nem támadták meg rendesen a korongot vezetőt?
Ki lehet kapni, akár még 6-2re is, ez benne van a hokiban, de ilyen gólokkal egyszerűen megmagyarázhatatlan. Remélem a mester tud valami okosat...

miki78 2010.12.14. 08:26:44

@1 drukker: Azt gondolom, hogy majdnem mindegy.
Hozhatunk olyan védőt, aki hozzá tud tenni a támadásokhoz is, esetleg kétvonalas gólokkal segít..
Hozhatunk olyan csatárt, aki a gólok mellett jól védekezik, tartja a korongot, amikor nagyon nagy a nyomás...

Persze ilyenkor, szezon közben nagyon nehéz olyan kiemelkedő játékost igazolni, akinek még nincs csapata. Az vagy sérült volt és nincs meg a meccsszáma, vagy valami más ház miatt nincs csapata... De a remény hal meg utoljára! Talán Kevin mesternek van valaki ismerőse, aki épp szabad!

Raon 2010.12.14. 09:51:50

Megnéztem. Bár ne tettem volna - nem tudom, sírjak vagy nevessek. Ez egy hokimeccs paródiája, b@zmeg... Komolyan mondom, ilyen üldözős gólokat a grundon látni, ahol egy cipeli a játékszert, a többiek falkában utána, de ha az illető nagy király, legyőz mindenkit és csak bevágja. Nem is emlékszem, mikor láttam Volán meccsen ekkora sebességkülönbséget utoljára (amikor kaptunk egy nyolcast a moszkvától kk meccsen? talán ott). Mintha ólomkorcsolyák lettek volna a lábakon...

@1 drukker: szerintem egyértelműen csatár kellene, méghozzá center. Az első két sorunk támadótriói nagyjából megvannak. Palkó is Johansonnak köszönheti a feltámadását és a gójait, ennyit számít egy jó társ. Szerintem mindegy is, hogy Árpi vagy Süti/Fekete mellé keresünk ilyen centert, biztos meglenne az eredménye.
Persze védőben is vékonyak vagyunk, de én mindig azt mondtam, hogy inkább előre érdemes menekülni - ha több veszélyes támadósorunk van, azzal többet nyerhetünk, mint a legtutibb védőkkel, mert ha minden jól megy, három értékelhető támadósor nagyságrendekkel több variációs lehetőséget jelent, mint kettő (és jó esetben tehermentesik annyira a védőket, hogy ne legyen náluk akkora gond).
Istenem, mit nem adnék, ha most sikerülne kifogni egy Shivonent (persze ébren álmodok, tudom).

üdv,
Raon
Fehévár Ördögi Kör

benö51 2010.12.14. 11:40:58

@Raon: Árpit lassan az idei szezonra el kell felejteni, és az ő pénzéből ki lehet gazdálkodni a maradék 2 helyre 1 védőt meg 1 centert. Nem véletlenül került meccs közben az elsőből a harmadik sorba.

petyagergő 2010.12.14. 13:16:05

@benö51: Árpit nem csak a Volán a fizeti, mint tudjuk. A fizetését megtoldó vállalkozó nem hiszem, hogy "X.Y.-nak" is odaadná ezt a lóvét.
Meg egyébként is az utóbbi meccseken már alakult a játéka is. Raon-nal értek egyet, Palkó játéka is Eric érkezése óta javult fel, szerintem Árpit is beindítaná egy hasonló játékos.

Szoljanka 2010.12.14. 13:32:07

@petyagergő: Azért ne üljünk már fordítva a lovon, Árpinak a tavalyi PO óta nem megy (ment), az utóbbi 2-3 meccsen talán felcsillant a szikra, de Ljubljanában újra kialudt...
Most még igazoljunk valakit, hogy Őt is játékba lendítse...? Augusztus első dekádja óta lett volna ideje formába hozni magát, és most arra költsünk jó sok ojrót, hogy olyan hokistát hozzunk, aki majd Pirét játékba lendíti...?

petyagergő 2010.12.14. 13:33:30

Közben felkerült az NS-re egy Primeau interjú, amiben azt mondja, védőt akar.

Emiatt én szomorú vagyok, viszont kettőnk közül ő ért hozzá, ezért duzzogva elfogadom :) (Csak sok gólt üssön...)

petyagergő 2010.12.14. 13:37:17

@Szoljanka: Igazad van végül is, de mit csinálhatunk? Hagyjunk egy 4 pontos, drága játékost lecsúszni a semmibe?

És félve bár, de mégegyszer kérdem, Palkó mire ment Sütivel és Martz-cel?

Egyébként pedig már a Primeau interjú miatt az egész gondolatmenet okafogyottá vált.

Szoljanka 2010.12.14. 13:42:46

@petyagergő: Nem egyszerű erre választ adni, hogy mit csinálhatunk, bízzunk Primeau, meg Ocskay Gábor hozzáértésében, elszántságában. Mi egyszerű szurkerek meg biztassuk a csapatot ahányszor, és amennyire csak tudjuk!!!

petyagergő 2010.12.14. 13:57:19

@Szoljanka: részemről buzdításból úgysincs hiány.

FrankK 2010.12.14. 19:42:02

@petyagergő:
Szomorú vagyok, azt hittem már mi igazoljuk le Pierre Dagenais-t
Ki lehet az a Curtis Brown ???

1 drukker 2010.12.14. 20:06:32

Köszönöm a véleményeket!

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.12.15. 10:40:11

@benö51: hihetetlenul unalmas hogy minden meccs utan eloveszed Arpit. foleg egy ilyen meccs utan.
nyugodj meg, ahogy Marzot elkuldtek, ugy Arpit sem tartjak ott a 2 szep szeme miatt. Es siman mondok meg olyat aki ugyanannyira szarul/megszarabbul jatszik. De mindig Arpi Arpi Arpi.

benö51 2010.12.15. 11:08:49

@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Én lennék a legboldogabb,ha azt írhatnám le, hogy erőtől duzzadóan játszott, de sajnos nem ment neki, de az sem igaz hogy erős volt. Én láttam a meccset vasárnap és hidd el az edző nem véletlenül tette vissza meccs közben a harmadik sorba, pedig az elsőben kezdett.
Egy Jó Árpira nagy szüksége van a Volánnak, de nézd meg légy szíves 2010 január 15.-e óta hány pontot szerzett. Nyugodtan add hozzá a bajnoki rájátszást is. Árpira nézve nagyon szomorú statisztikát fogsz kapni. Egy nagyon jó játékos, akinek vezető szerepet kell betöltenie a Volánba, de lassan 1 éve ezt nem tudja hozni. Nem tudom mi történt vele, de a szurkolók sokkal többet várnak tőle.
Üdv
Benő
Fehérvár Ördögi Kör

b23 2010.12.15. 11:12:40

@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Azért Ljubjanában kaphatott volna egy tiszteletbeli zöld mezt Mihály névvel az összefoglaló alapján.

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.12.15. 11:18:38

@benö51: en is tobbet varok tole. sokkal tobbet. es meg jo par embertol a keretbol.

1 drukker 2010.12.15. 17:05:44

Az ilyen nagy arányú vereséget nem lehet elverni egy emberen. Ha 1-el kapsz ki az más, de ez nem az az eset. Azt hiszem a csapat nem tudott felnőni a feladathoz. A mérkőzés közben a sorok változtatása szerintem természetes, ha az edzői stáb változtat az csak azt jelenti, hogy próbálnak alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Lehet, hogy Árpi nem tudott annyit hozzátenni az első sorhoz, mint amennyit elvárnak tőle, de lehet az is, hogy Sofi sem tudta azt hozni ami elvárható lett volna. Így kézenfekvő volt, hogy a sorokat visszarendezték.
Az is magáért beszél, hogy az új igazolásnál védőben gondolkodnak.
A "tanuló évek" után mindenki többet várt a csapattól. Az a természetes ha a fejlődés látszik és érezhető. Idén a csapat ezzel ezidáig adós maradt.
Voltunk már rosszabb helyzetben is, le kell vetkőzni a kishitűséget, felemelt fejjel dolgozni kell a sikerért. A ~3000 szurkoló is ezt várja az "Ördög Katlanban"
süti beállítások módosítása