Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1216) Csíkszereda (1368) DAB (1196) ebel (2407) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1640) felkészülés (2237) FTC (1471) khl (2187) légiósok (1667) Miskolc (1504) nhl (4897) nők (1289) playoff (1313) Titánok (1025) u18 (1053) utánpótlás (1271) UTE (1300) válogatott (2209) vb (2354) videó (2120) Összes címke

jegkorong.blog.hu kommentek.

2010.11.08. 12:02: Vincenzo90

Üdv! Nyilván te is azért vagy itt, mert a kommentelés joga megszűt a jegkorong.blog.hu-n. A közösségért kár lenne, úgy gondoltam, meg kell adni az esélyt annak, hogy mi, a szurkolók/olvasók találjunk ki valami megoldást, ne hagyjuk veszni az egészet. Felmerült részemről, hogy ide egy linkkel a cikkhez kirakok egy-egy témát, amiről itt kifejtheti mindenki a véleményét. Ötleteket várunk. Nagyjából ennyi. Valami csak alakul majd.

293 komment

Címkék: blog folytatás jégkorong

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr632433223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thomas_AV 2010.11.08. 11:44:54

ejjj :( de rossz érzés , de alternatívának jó lesz egyenlőre

Vincenzo90 2010.11.08. 11:45:06

Tessék, ide lehet ömleszteni a kommenteket, amíg fejlemények nincsenek. Ha azt szeretnétek, akkor blogbejegyzésként ide kerül minden téma... Linkkel a blogra. (ehhez a szerkesztők beleegyezése is kéne) Akkor itt mindent meg lehetne vitatni.

Vincenzo90 2010.11.08. 11:47:59

Én azt mondom, hogy a témák linkjeivel egy-egy bejegyzés az tökéletesen megtenné.

Vincenzo90 2010.11.08. 11:50:41

De tényleg? Valaki benne van? Esetleg szerkesztőként is.

ulrik · http://ulrik.blog.hu 2010.11.08. 11:50:44

Ha egy az egyben átkerül a kommentezés (minden cikkhez külön) ide, vagy bárhova máshova, akkor azzal nem oldódik meg az alapprobléma.

Ez itt arra lehet jó, hogy értelmes megoldást találjunk.

Vincenzo90 2010.11.08. 11:53:01

@ulrik: Ez a cél. De egyelőre sztem nincs ennél jobb ötlet.

Vincenzo90 2010.11.08. 11:54:33

Várom az építő jellegű kommenteket. És persze azt, hogy ki mit gondol a felvetett ötletemről.

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.11.08. 12:00:02

@Vincenzo90: at kell masolni a cikk cimet, megjelolni az irojat, aztan alatta mehet a csetepate. moderalasi szabalyokat meg kell majd talalni. idovel, ha elni fog ez az oldal 1altalan es ha szukseg van ra.

Sala Jenő 2010.11.08. 12:02:57

Azt meg lehet oldani, hogy párhuzamosan több fórum (külön mnden cikkhez) is üzemeljen?
Sztem működőképes az ötlet, de a szerkesztőnek sok türelmet kívánok! :))

Vincenzo90 2010.11.08. 12:04:21

Elkezdem. Egyelőre baromi amatőr vagyok. Remélem segítetek, várom az ötleteket, visszajelzéseket EHHEZ a bejegyzéshez. A cél, hogy újra a jegkorong.blog.hu-n kommentelhessünk, de addíg igyekszem ebből kihozni a legtöbbet.

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.11.08. 12:06:10

F. Kapus 2010.11.08. 12:00:58
„Húha, remélem ez csak a mai napon lesz érvényben.” Nem. Az, hogy ebben a formában megszűnik a kommentezés egyszer s mindenkorra, már tuti. A többit meglátjuk.
„A problémát viszont nem oldja meg a kommentezés megszüntetése, csak máshová irányítja.” Nekünk ebben a pillanatban ez most éppen elég.
„Hát hol fogjuk az aktuális dolgainkat megbeszélni, mint pl. macidobálás, közös buszos túrák, sálak, összejövetelek, idengenbeli meccsekre utazás, VÁLOGATOTT-tal kapcsolatos teendők, hol legyen a keménymag?, jegyinformációk, küldöldi VB-kre egymás segítése (merre menjünk?, hol szálljunk meg?, mi mennyibe kerül?, hol lesz a találka és mikor?)” Van még rengeteg fórumozási lehetőség, szóltok, melyiket választottátok, és kirakjuk linkben. Mi meg majd jól követni fogjuk, hogy miről zajlik a diskurzus, és ha támogatásra érdemes téma merül fel, támogatni fogjuk.
„Úgy érzem, nem ez a megoldás.” De, most ez volt az egyetlen megoldás, a másik az lett volna, hogy abbahagyjuk.
„Nem hiszem, hogy ez lenne a legjobb megoldás.” Persze hogy nem. A legjobb az lett volna, ha mindenki normálisan, a többieket tiszteletben tartva kommentezik.
„Esetleg tovább lehetne lépni, hogy nem blog formájában, hanem egy hírportál köntösbe bújtatva folyna tovább az információ áradata a jövőben.” Erre számtalan lehetőségünk lett volna a múltban is. Nem ezt az utat választottuk, mert nem ez a célunk. Soha nem a bevételszerzés igényével álltunk a bloghoz, márpedig egy fasza hírportált nem lehet pénz nélkül csinálni. Kb. ennyi az oka, hogy nem lettünk jegkorongblog.hu.
„Látogatottság és az oldalon eltöltött idő. Gondolom a bloggazdák mindkét statisztikát ismerik.
Esni fog ez a két szám, nem keveset, de inkább sokat. Megértem a döntést, de ezzel teret adtok a "konkurenciának" elvesztitek helyzeti, "történelmi" előnyötöket.” Nagyon jelentősen csökkenni fog mindkét adat, na de hát ezeket a számokat nem kell a sírba vinnünk magunkkal. A remek statisztikai mutatók nem alapozzák meg a jókedvünket, hogy úgy mondjam, távol álljon tőlünk, hogy ez legyen az életcélunk. Ráadásul az elmúlt háromévi tevékenységünk során talán bebizonyítottuk, hogy nem a szavazatmaximalizálásra törekedtünk. A konkurencia mint olyan nem létezik. Nem azért, mert mi verhetetlenek lennénk, hanem azért, mert nincs, legalábbis jelenleg nincs olyan 3-4 ember, aki tartósan ennyi időt áldozna erre a hobbira. Szebbek voltak nálunk már eddig is, többüknek szurkoltunk is, hogy hozzanak létre egy tuti hírportált, de nem sikerült, mert talán nem látszik, de akár csak egy 2-3000 karakteres cikkben is rengeteg energia van, néha már annyi, hogy egyáltalán nem éri meg. Mi persze nem így gondoltuk soha, de mégis lehet, ez az igazság.
„Szerintem rossz döntést hoztatok.” Nem lehetett jó döntést hozni.
„Mától nehezebb dolgotok lesz.” Nem is kicsit, nagyon.
„Most majd kiderül, valójában mennyi embert érdekel a jégkorong.” A jégkorong annyi embert érdekel ezután is, mint eddig. A kérdés az, hogy a jégkorongblog mennyi embert érdekel kommentek nélkül. A választ még mi sem tudjuk, de majd meglátjuk.
„A döntés meg szerintem nem túl jó, sokat fog esni az olvasottság...” Ha az olvasottsáűg nem is, a látogatottság és az oldalletöltés igen.
„Bizonyára sokan nem figyelték a tervezett sajtó-törvény módosítására vonatkozó híreket. Én úgy tudom, hogy ebben az is szerepel, hogy az online médiumok üzemeltetői (szerkesztői) ugyanúgy felelnek az oldalon megjelenő kommentek tartalmáért, mint a cikkekért. Vagyis kommentek alapján is simán perelhetőek. Ezek fényében teljesen világos, hogy a szerkesztők nem akarják kitenni ilyennek magukat...” Erről szó sincs, egyáltalán fel sem merült bennünk ilyesmi.
„Én is vitázgattam néha, persze, mint majdnem mindenki, de az emberek 90%-95%-a hasznos infókkal tömte egymást, és normálisan szólt hozzá.” Két éve így volt, ez az arány mára 10-15%-ra csökkent. Ez a mostani döntésünk fő oka.
„Egy whitelist-rendszer nem lenne jobb megoldás?” De igen, ám ezt a blog.hu rendszere jelenleg nem tudja.
„Ez így a leggyávább megoldás. Olyan magyaros. Dugjuk a homokba a fejünket, és ahelyett, hogy megpróbálnánk jobbá tenni a dolgokat, inkább adjuk fel, tegyük fel mindkét kezünket, hogy ez nem a mi harcunk.” Két évünk ment el azzal, hogy megpróbáljuk megoldani a problémát. Nem sikerült. Az utóbbi időmben napi több órámba telt normális mederben tartani a kommenteket. Ennek mi értelme?
„A mai "webkettes" világban ez kb. egyenlő a halálos ítélettel.” Ettől azért nem félünk. A webkettőn egyébként lassan túl vagyunk, a világ lassan visszatér a névvel, felelősen vállalt véleményekhez.
„Ami már nekem is sok volt.” Pedig hát ami már neked is sok, az már tényleg nagyon sok.
„Sokkal többen fognak hiányozni, mint ahányan nem.” Hát a mi döntéshozóink között erre a kérdésre adott válasz megoszlik, de hát együtt sírunk, együtt nevetünk.
„Emberek, akkor legalább kérdeztétek volna ki az olvasóitok véleményét.” Ez a kérdés nem olvasói hatáskör, a válasz pedig nyilvánvaló lett volna.
„Nem azért írtok, hogy dícsérjenek a kommentelők, nem?” Hát persze hogy nem azért. De nem is azért, hogy egymás, a játékosokat, a szlovákokat, a bírókat, az edzőket, a klubvezetőket, a szövetséget, más klubokat folyamatosan, a cikkek témájától teljesen elrugaszkodva pocskondiázzák sokak.
„X idő múlva az az oldal lesz a magyar jégkorong közösségi oldal, és ennek a látogatottsága a cikkek gyakoriságától érdekességétől függően lassan vagy döbbenetes zuhanással jelentősen vissza fog esni.” De, gondoltunk erre is, viszont mérlegelésnek nem volt helye. A látogatottság és a fontosság viszont két nagyon külön szempont. Mint már írtuk, nem vagyunk eredménykénszer alatt, nincsenek hirdetőink, akik kattintásszámot várnak el tőlünk. Hírforrás voltunk, és azok is maradunk. Ha ez utóbbi már nem így lesz, akkor nyugdíjba vonulunk.
„Persze, szeretném, hogy megmaradjon itt a kommentelési lehetőség, de ha most visszavonják a döntést, az kb olyan, mint a Fradi mikor akármit mondanak, rácáfolnak simán önmagukra.” Szeretnéné még egyszer megnyugtatni, nem vonjuk mostanában vissza. A soha szót nem szeretjük. Például ha felhív minket Ladányi Balázs, hogy csak akkor hajlandó tíz gólt lőni a magyar válogatott az olasz ellen, ha aznapra visszaállítjuk a kommentelés lehetőségét, nem sokat gondolkodnánk.
„Önkéntes moderátorok (akik már eddig is bizonyítottak a blogon) kellenek minél többen, akik részt vennének a kommentek kezelésében egy elfogadott közös, nyilvános szabályzat alapján.” Ez a megoldás nem érdekel bennünket, bocs. Eddig volt időnk és erőnk magunknak végezni ezt a tevékenységet, nem kellett hozzá segítség.
„Én még mindig bízok abban, hogy ha F.Kapusák azt látják, hogy ha nagyon muszáj, akkor ez a közösség már akkora, hogy élni akar nélkülük is, akkor mérlegelik azt, hogy inkább mégis ők is a részesei akarnak lenni, ahogy eddig.” A magam részéről nagyon szívesen részese leszek, az új fórumot olvasni fogom, ha szükségét érzem, hozzá is szólok majd.
„Kérdezzétek meg az NST-seket, hogy kell elviselni a dolgot.” El tudnánk mi is viselni, de már nem akarjuk.
„Ha megszelídítettél, felelős is vagy értem...” Ha.
„Ez nekem kicsit hisztinek tűnik.” Pont azért lépjük meg, hogy ne legyünk még hisztisebbek.
"Délben bezár a blog." Nem zár be semmi, üzenjetek, teret adunk.
„Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a szerkesztőknek is fontos lehet egy-egy visszajelzés és visszacsatolás. Nekem tuti ez adna erőt, és hiányozna, ha nem látnám a véleményeket arról, amiket írtam.” Ez így van, nagyon büszkék voltunk a közösségünkre, sokáig a világ legjobb olvasótáboráról beszélhettünk, amikor még a sokak által utált nyájas olvasók megszólítás is tombolt. De ami elmúlt, az elmúlt.
„Más blogokhoz képest itt a hangnem még mindig kulturált volt.” Ha én kevesebbet lopok, mint a szomszéd, attól még tolvaj vagyok.
„Ne adjátok fel semmiképp!” Semmit nem adtunk fel.
„Szerintem első menetben mentsünk át mindenkit innen, akit lehet, azután majd árérünk új kiépítésben gondolkodni.” Ehhez minden segítséget meg fogunk adni, és szurkolunk.
„F. Kapus (ha ő írta a bejegyzést) egy vesszőt a végén fölöslegesen tett ki.” AG2.0 írta főképp, de nem fölösleges a vessző. És akkor itt van az utolsó pont.
Pontosabban még egy gondolat: olvassa mindenki vaze kommentjeit, megéri!

leonov 2010.11.08. 12:07:42

első ötlet.

a komment ablak szövegméretét a dobozban megnövelni.

Vincenzo90 2010.11.08. 12:08:47

És megtörtént. Igyekszem ezt a blogot minél előbb használhatóvá tenni. Türelmeteket kérem. Ötleteket meg ide várom. Nem fogjuk a jegkorong.blog.hu cikkeit átvenni, az semmilyen formában nem lenne fer. Ide a link kerül, ami alatt mehet a kommentelés.

SportClub 2010.11.08. 12:09:36

Jó kezdeményezés szerintem ez a blog. Sajnos tényleg nem könnyű a moderálás. Tapasztalatból mondom. Úgy szokott lenne, hogy valakinek úgy sem tetszik a másiknak meg igen. De a lényeg a kitartás. Én is nagyon sajnálom, hogy megszűnt a kommentálási lehetőség a jegkorongblogon, ezért is örülök ennek a kezdeményezésnek. Ha valamiben segíthetek, csak szóljatok és ami kitelik a szabadidőmből abban segítek.
Tisztelettel.

Vincenzo90 2010.11.08. 12:20:22

Hülye ez a blogmotor. Be van állítva, hogy előzetes moderálás NEM, erre csak erősködik.

Vincenzo90 2010.11.08. 12:20:56

@Vincenzo90: De hogy magamat moderálnom kéne, az a csúcs.

leonov 2010.11.08. 12:26:39

a moderálás máris nagyon megy

Vincenzo90 2010.11.08. 12:27:27

@leonov: Én nem moderáltam senkit, valahogy véletlen átállítottam előzetes moderálásra, de más visszaállítottam.

leonov 2010.11.08. 12:27:36

kontrasztot, vagyis kommentablak betűszíne sötétebbre

például fekete

leonov 2010.11.08. 12:29:58

Csak nyugi !

Ha segítség kell , szólj.

Vincenzo90 2010.11.08. 12:33:05

@leonov: Hát meghívhatlak adminnak, akkor belenyúlhatsz nyugodtan. Igazából csak azért csináltam gyorsan meg a blogot, mert senki nem tudott szerintem jobb ötlettel előrukkolni.

Vincenzo90 2010.11.08. 12:35:00

@leonov: Dobj meg egy email címmel!

Voitih 2010.11.08. 12:37:27

Kicsit furcsa ez így, de valami tényleg kell. Remélem a sok meggymagagyú elgondolkozik mit tett, bár sajnos nem fog..

sutyi2 2010.11.08. 12:37:38

Basszus srácok, ezt el se hiszem... :'-(

marhahusi 2010.11.08. 12:40:13

@sutyi2: én sem :( szétb.sztak egy tök fasza fórumot illetve a jégkorong szerető emberek egyetlen virtuális találkozási pontját :(

Vincenzo90 2010.11.08. 12:40:44

Egyelőre ez van, tényleg, írjatok, hogy mit, hogy szeretnétek. Csak azt ne, hogy újra kommentelési lehetőséget odaát, mert az sosem lesz benn a hatáskörömben.

ultra viola 2010.11.08. 12:41:14

Sajnos semmi sem tart örökké!
Nem nyavajogni, hanem segíteni! Akár az ötletekkel!

Vincenzo90 2010.11.08. 12:41:48

@marhahusi: Igyekszünk ideiglenesen pótolni a hiányt, és ígérem, amit tudok, megteszek. Most legyen elég ennyi, és reméljük, idővel minden visszaáll a régibe. Nem szeretném, ha egy hétnél tovább élne ez a blog. Isten adja, hogy ne legyen rá szűkség.

Uteapu 2010.11.08. 12:44:00

Vincenzo90
Először is köszi a lehetőséget, amit itt megteremtettél.Vérzik a szívem azért, ami már sajnos történelem és vérzik a szívem, hogy nincs lehetőségem itt konkrétan segíteni, mert lehetőségem és tudásom kevés, hogy felelősséggel segíthessem munkádat.Bizakodó vagyok, mert a jégkorong közösség már NEM fog szétesni, a sportág szeretete elég erős kötőanyag kell,hogy legyen.
Szorítok a sikerért!

ultra viola 2010.11.08. 12:44:13

Lopom az ötleteket a "régiről".
Szélesebb az ablak, nagyobbak a karakterek!
A szélességén változtatni kéne, mert a tartalmasabb hozzászólások nagyon hosszúak lesznek.

Vincenzo90 2010.11.08. 12:46:14

@Iceblack: Igen, igazad van, csak blog.hu oldalt még sosem csináltam, amikor volt blogom, az is blogspot-os volt. Kéne valaki a csapatba, aki ezeket ismeri már, és szívesen buzerálja. Szép legyen, meg használható. Ha valaki szeretné, írjon emailt. Odaát megszokott nick-ekben bízom csak.

Grumpy 2010.11.08. 12:49:56

Kedves Szurkoló/Blog/Sorstársak!
Viszonylag ritkán kommentelek, de Raonnak is jeleztem levélben a felhívására reagálva, hogy bármi alakul is a kezdeményezésetekből, biztosan szükségetek lesz "munkás kezek"-re. Ha csak moderátorra, ha webfejlesztőre van szükségetek, fel tudom ajánlani segítségemet.
Ezen a blogon tegyétek közzé a felhívást, biztos elsők között fogok jelentkezni!
Üdv,
Grumpy

Vincenzo90 2010.11.08. 12:52:46

@Grumpy: Szia, ha írsz nekem egy üzenetet, email címed alapján föl tudlak venni valamilyen pozícióba. Egyelőre én és "Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenit" (fradigy) vagyunk az adminok. Megbeszélem vele is, mi legyen, mert azért valahogy szelektálni kéne az embereket.

leonov 2010.11.08. 12:55:04

Nem akarok admin lenni, mert eléggé kritikus és elfogult vagyok.

Tanácsot, viszont szívesen adok.
Akár még posztok is lehetnek Miskolcról ...

Először is olvashatóvá és láthatóvá kell tenni az egészet.
Az általános formázást lehetőleg mindig "üzemidőn kívül" illik elvégezni.

Vannak olyanok akik a gép előtt töltötték az előző "huszonévüket" és a szemük , hogy úgy mondjam már nem a régi.

Aztán a reggeléssel kapcsolatban csak annyit, hogy ha azt akarjátok hogy kvázi mindenki tudjon véleményt nyilvánítani, akkor a régi bevált módszer a járható.: Aki a felszólítás ellenére nem változtat a hozzászólásai modorán , az pihenőt kaphat.
A mindenféle dolgokhoz kötött regisztráció nem túl jó ötlet, mert viszonylag gyorsan "belterjessé+ válik az egész.Úgy meg nem sok értelme van.

Miskolcon is a helyzet/volt a helyzet hogy a sok kritika miatt, amik között természetesen volt valóban nem oda illő is, a szerkesztők telefonos regisztrációt találtak ki.

Az általános formázást lehetőleg mindig "üzemidőn kívül" illik elvégezni.
Szar is lett az egész.
Én úgy vagyok ezzel, hogy aki keres és számít az meg fog tudni találni.

Előre

Vincenzo90 2010.11.08. 12:58:41

@leonov: Most gyorsan kellett valamit létrehozni. Nem szép, és nem jó. De ide lehet jönni. Ha valaki a formázást vállalná, akkor kérem jelezze!

aeroan42 2010.11.08. 12:59:32

Sziasztok!

Korán reggel néztem be a jégkorong.blog.hu-ra, de akkor még nem volt fent a cikk a déli zárásról... Nem rég szembesültem a tényekkel, és nem akarom elhinni, hogy vége a kommnetezésnek. sokat jelent nekem is ez az oldal, vki írta, hogy amióta létezik a blog azóta megszálott hoki rajongó lett, hát én is így vagyok ezzel.

végtelenül sajnálom, remélem ki lezs találva valami hasonló!

hajrá hoki rajongók!!!!

leonov 2010.11.08. 13:00:04

Lehet, ki kellene cserélnem a billentyűt.

Szóval: a vége:

Miskolcon is a helyzet/volt a helyzet hogy a sok kritika miatt, amik között természetesen volt valóban nem oda illő is, a szerkesztők telefonos regisztrációt találtak ki.Szar is lett az egész.

Én úgy vagyok ezzel, hogy aki keres és számít az meg fog tudni találni.

Előre

Sala Jenő 2010.11.08. 13:00:50

Olvasgattam a régi fórumot! Kesereg mindenki Miskolctól Fehérvárig.
Ami meglepett, Csíkban nem. Vagy csak csöndben. :(

Vincenzo90 2010.11.08. 13:01:30

@leonov: És te biztos nem akarsz segíteni az oldal formázásában?

Vincenzo90 2010.11.08. 13:02:28

@leonov: Látom közben a mélt, de most akkor melyik?

aeroan42 2010.11.08. 13:10:29

Szerintem a Sikorcin ügy miatt robban most a bomba, talán azért is nem írnak csíkból...

Szekig 2010.11.08. 13:10:31

Hmm, hmm. Hat itt vagyunk.
Az oldal style kicsit szuk, vagy csak en erzem igy?

Vincenzo90 2010.11.08. 13:12:45

@Szekig: Alakítva lesz még. Ne aggódjatok, türelem. Addíg is használjátok így. Én azon vagyok másfél órája, hogy működjön a dolog.

Vincenzo90 2010.11.08. 13:13:40

@aeroan42: Azon gondolkodtam, hogy nyitok egy postot direkt ezért. Mindenkinek van véleménye, mindenki meg akarja mondani. Csak az tart még vissza, hogy mennyi munkát adnék vele magamnak. :)

sutyi2 2010.11.08. 13:14:40

@Szekig: Kezdésnek nem rossz, szerintem!

aeroan42 2010.11.08. 13:15:39

@sutyi2: Szerintem sem rossz, legalább "élünk"... :-)

Rock me Amadeus 2010.11.08. 13:15:46

Ne légy kis Göbbels Vincenzo!:)
Sok sikert az oldalhoz!

csatoimi 2010.11.08. 13:17:12

@Vincenzo90: szia. nagy köszönet jár Neked ezért. sajnálom, hogy túl ez történt, de hát nem lehet csak a normálisakat megszólítani, jönnek maguktól a szarkeverők is. De fel a fejjel. Mindig volt és lesz is valahogy.

Rock me Amadeus 2010.11.08. 13:17:42

Legyen összefogás a jégkorong.blog.hu-ért a Telenor kupán!

Vincenzo90 2010.11.08. 13:18:52

Na, mindenkit nem akarok megtenni adminnak nyilván. Egy valaki kéne, aki megcsinálja az oldal kinézetét. És használhatóvá teszi egyúttal. Többiek is kellenek, szerkesztő/moderátor sem árt soha.

Szekig 2010.11.08. 13:20:25

@Vincenzo90: @sutyi2: Jo nekem ez igy is. Csak gondoltam az elso impressziomat ide irom. Ha mar mast nem tudok. :)

Vincenzo90 2010.11.08. 13:21:08

@csatoimi: Köszönöm. Csak annyit kérek tőled/tőletek, hogy látogassátok ezt az oldalt, ha így marad, és írjátok meg ugyanúgy a véleményeteket, maradjon életben a közösség.

aeroan42 2010.11.08. 13:21:46

betettem kedvencek közé ezt az oldalt, később visszanézek, de most mennek kell melózni!

Sok sikert az oldalhoz, és kitartást!

ui: ....és köszönjük a lehetőséget!

Hajrá hoki rajongók!

Vincenzo90 2010.11.08. 13:21:46

@Rock me Amadeus: A kommentelésért, akarod mondani.

Vincenzo90 2010.11.08. 13:22:27

@aeroan42: Igyekszünk. Remélem használható lesz az oldal.

csatoimi 2010.11.08. 13:26:12

@Sala Jenő: sokan nem is voltunk Csíkból. olvasó rengeteg volt, de hozzászoló nem sok. a székely genetikailag úgy van programozva, hogy ha nem lehet szidni valakit, akkor már nem érdekes neki az egész. persze tisztelet a kivétel. ha sok kommentet akartok, csak egy HC-SC cikk kell, aztán előkerül mindenki Csíkból. A lényeg, hogy lehessen szidni valakit.

Vincenzo90 2010.11.08. 13:26:20

Az emailekre is igyekszem válaszolni. Légyszíves, aki segítene, írja meg, miben tudna, meg stb. Aztán mindjárt fölveszek még szerkesztőt, és EGY darab admint, aki a kinézetért felelős.

miki78 2010.11.08. 13:26:30

Jó ötlet! Átmenetileg ez is megteszi! Sok sikert!

Vincenzo90 2010.11.08. 13:28:24

@csatoimi: Ez jó volt, köszi, már lassan két órája művészkedem itt, hogy legyen valami, és azóta először nevettem egy igazán jóízűt. :)

Uteapu 2010.11.08. 13:29:52

@Vincenzo90: Az oldal már most használható,a szép pofi jó dolog,az "érdemi" dolgok viszont, máshol dőlnek el.

Raon 2010.11.08. 13:30:49

@Vincenzo90: küldtem, mailt, megkaptad?

Vincenzo90 2010.11.08. 13:33:47

@Raon: Meg, válaszoltam is.

@Uteapu: Fradigy, aka Aztazelkényeztetetthokiszurkolómindenit azon van, hogy a kinézet, és a megjelenés javuljon. Csak egyikőnk sem ért hozzá. Ezért kértem, hogy emailben aki szebbé tudná tényleg tenni, az jelentkezzen. Jött is 2-3-4 email, válaszoltam rájuk, és várom a reakciót.

@csatoimi: Nyitok egy posztot a válogatottnak, az szerinted öngyilkosság? Mármint olyat, hogy ki legyen a keretben. Azt hiszem mindjárt megteszem.

bazalttufa · http://konzervatorium.blog.hu 2010.11.08. 13:36:07

Sziasztok

Mint ritka kommentelő, de törzsolvasó, én is káromkodok.
Javaslatok
- az oldal legyen minimál stílusú! A dizájn ne vonja el a figyelmet.
- Igen! Minden cikk linkelve legyen, ha lehet!
- Ha a jégkorong blog gazdái erre járnak, tegyék már be az ide mutató linket a postok alá (a mi kecskénk is jóllakik, az ő káposztájuk is marad)
- Van lehetőség szűrő rendszert csinálni! Azaz mindenki ki tudja szűrni a neki ellenszenves hozzászólókat! pl: mandiner.blog.hu
Ha igény van rá, segítek összehozni!

üdv

Tsige (Prücsök) 2010.11.08. 13:39:15

Próbáltam párszor beirni a következőt :)

Bréjnsztormigolok, és az jutott eszembe, hogy nem lehetne-e megkeresni az icehockey.hu üzemeltetőit, és ott kialakítani a kommentelést a cikkekhez.

Úgyis rengeteg minden van ott, cikkek, tabella, online közvetítések.

Mitszóltok?
Mondom csak bréjnsztorming :)

Tsige (Prücsök) 2010.11.08. 13:39:52

Jééé... végre sikerült beirnom :) :)
Jupééé!

Jahh, és köszi az új lehetőséget!

Prenix 2010.11.08. 13:40:40

Én is jöttem...

@Vincenzo90: a segítségemet én is felajánlom, de az időm nekem is szűkös. Ha tudod mire kell segítség, keress meg.

Üdv mindenkinek!

Vincenzo90 2010.11.08. 13:44:09

@Tsige (Prücsök): Azért a blog sokkal részeletesebb, jobb hírforrás, nem hiába szeretjük mind annyira.

fabot 2010.11.08. 13:46:02

sziasztok, jó hogy elindult a szekér. Aztán menetközben cseréltek-ünk négy kereket és már audi lesz belőle :)

Ami a csíkiakat illeti, nem sok idő volt beférni az oldalra, későn rakták ki a posztot, hamar lezárták a kommentelést. Lehet hogy a törzsszurkolók csak nem heverték még ki a Steaua-verés izgalmait ;) Alapos munka volt, biztos sok energiát kivett belőlük :D

De én írtam egy majdnem utolsót a jegkorong.blog.hu-ra. Ha számolni akartok, akkor tudjátok be azt is egy csíki kommentnek ;)

Tsige (Prücsök) 2010.11.08. 13:46:36

@Vincenzo90: Oké, vágom, igazad van.

De lehetőségként szerintem meg lehetne próbálni.
És lehet, hogy utánna ők is kvázi blogszerű híreket is publikálnának, nem?

Vincenzo90 2010.11.08. 13:48:51

Külön-külön nehéz válaszolgatni, szóval VÁLASZ MINDENKINEK:

A kinézet egyelőre kicsit változik, hogy áttekinthető legyen. Grumpy ígérte éjszakára egy jó, hokis dizájn kilakítását, tehát ez megoldódni látszik. Nem rögtön, de szépülünk.

A szerkesztés/moderálás: Egyelőre köszönöm a jelentkezéseket, felveszek moderátorokat(Raon, leonov, és még nem tudom, ki írt emailt, rendszerezem gyorsan). A moderálási alapelveket pedíg hamarosan együtt lefektetjük.

Remélem egyelőre minden tiszta.

Vincenzo90 2010.11.08. 13:49:32

@Tsige (Prücsök): Hát ha te el tudod érni őket. Engem most lefoglal, hogy egyelőre itt lehessen diskurálni, amíg nincs más.

Vincenzo90 2010.11.08. 13:54:42

@leonov: meghívlak moderálni, szerkesztőnek téged, és Raont.

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.11.08. 13:56:56

@Tsige (Prücsök): blogolni vannak PROFI szakembereink, tavol all tolunk h abba akar 1 cmel is bele akarnank nyulni. ez a felulet csak azert keszul h KOMMENTELNI lehessen.

Vincenzo90 2010.11.08. 14:02:42

Na, emberek, én egy picit offolom a dolgokat, mert két és fél órája azon vagyok, hogy legyen hol beszélgetnünk. Kis szünet után majd jövök, és az új modokkal együtt megbeszéljük, tisztázzuk az alapelveket. Addíg is jó beszélgetést, és írjatok nyugodtan a témákban. Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!-re bízom addíg a dolgot.

DominiKing 2010.11.08. 14:04:11

@Vincenzo90: Én a magam részéről nagyon sajnálom, hogy "Nyilas Misi pakk helyett léket kapott". Jó volt olvasni a jégkorongblog kommentjeit, az oldal evvel volt teljes. Az ide beírók kis kivételtől eltekintve (a kicsin a hangsúly), kimondottan a sportág szeretetéért látogatott erre az oldalra. EZ EGY NAGYON ÉRTÉKES KÖZÖSSÉG! Örömmel látom, hogy vannak emberek akik ennek megmentésén fáradoznak.
Sok sikert neked. Én továbbra is megragadom majd az alkalmat ennek a közösségnek a meglátogatására és kiváncsian várom a fejleményeket.
Gratulálok és kitartás!

leonov 2010.11.08. 14:04:16

A posztolást én is meghagynám az eredeti blogtulajdonosok részére.

Nagyon-nagyon sok idő kell ahhoz, hogy minőségben akár, csak megközelíteni is tudja valaki őket.

Bár, ha valaki okosat és jót ír egy témáról, én nem zárnám ki mint lehetőséget.

Raon megfontolt és magvas gondolatai , már önmagukban is megérnek egy-egy posztot !!!

Rock me Amadeus 2010.11.08. 14:06:18

Aztán ne legyen egységsugarú a moderálás!:)
A jegkorong.blog.hu oldalra kiteszik vajon a hokikomment linkjét?

Vincenzo90 2010.11.08. 14:07:09

@leonov: maxi... címedre engedélyeztem a szerkesztő-jogot, ahogy Raon is kapott. Még majd keresünk lehet embert, most tényleg szellőztetem a fejem, aztán jövök és konzultálunk.

Vincenzo90 2010.11.08. 14:07:51

És ezennel egy egész órára OFF vagyok. 15:05 körül itt vagyok.

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.11.08. 14:13:34

@Rock me Amadeus: az a terv(em) h minden "oldalrol" bevonunk majd olyan embereket akiknek van idejuk, es ismerjuk mar oket annyira, h le tudjak vetkozni a klubszmuveget.

amugy ejszaka keszul majd friss design, (en szivem szerint meghagynam a jkbloget, csak a kepre irnam ra h KOMMENTNLOG vagy valami)

antilenin 2010.11.08. 14:20:45

Sziasztok.
Sajnálom ami odaát történt,de nem csodálkozom.Három év alatt sok csalódás és negatívum érte a szerkesztőket,sokszor kellett szélmalomharcot vívniuk a nem oda való egyénekkel. Bármennyire is fanatikus vagy elkötelezett az ember valami és valakik iránt,egyszercsak megtörik a lendület,kell egy kis levegő. Én jó pihenést kívánok nekik(mert hogy itt vannak velünk és megkönnyebbülve olvasgatnak az nem kérdés :). Valamint gratulálok az itteni uraknak hogy azonnal megoldották a felület hiányát. Kitartás! Hajrá Magyar hoki!

ultra viola 2010.11.08. 14:22:41

"nem lehetne-e megkeresni az icehockey.hu üzemeltetőit, és ott kialakítani a kommentelést a cikkekhez"
Sajnos hamvában halt ötlet! Sztem.
Kb.6-8 éve hasonló okokból szűnt meg az oldalon üzemelő fórum, mint a blogon.

Miskolcifan 2010.11.08. 14:25:31

Az egyik szemem sír,a másik nevet.Most értem haza és derült égből jött a villámcsapás :( Innen is boldog születésnapot a jégkorongblognak,ezután is olvasni fogom az szent!Vincenzo neked pedig köszönjük a gyorsaságot és a lehetőséget!Remélem a két blog jól kiegészíti majd egymást!

Jozsmag25 2010.11.08. 14:28:59

:) van élet a halál után:D

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.11.08. 14:29:14

@Iceblack: arrol nem is beszelve, ha akartak volna megtettek volna ezeket a lepeseket Ok.

egyszeruen kell kezelni a problemat. lesz itt egy lehetoseg kommentelesre es ennyi. sem tobb sem kevesebb. ill kevesebb talan annyival, h megprobaljuk majd a lehetetlen es kevesbe hagyjuk langolni majd a tuzeket.

leonov 2010.11.08. 14:31:53

Vélhetőleg tudunk majd csitítani a hangulaton.

Legfeljebb majd magamat is kibannolom.

vaze 2010.11.08. 14:32:05

Sziasztok, én még nem tudom, hogy mit fogok csinálni és hol nem, nekem az index fóruma a szivemhez közel áll, mivel onnan jöttem át a blogra. Sajnálom, hogy a jégkorongblog Mohácsa közelebb volt, mint gondoltuk, de ha szabad kéretlen tanácsot adni, legyen ennek tanulsága az első számú örökség az itteni moderálási alapelvek kidolgozásához is...

Vincenzo90 2010.11.08. 14:33:55

@vaze: Azon leszünk, hogy itt minden jó legyen. Három után jövök vissza, és a frissen kinevezett modokkal megalkotjuk a szabályokat. Enélkül itt is káosz lenne...

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.11.08. 14:38:52

@Vincenzo90: kaosz csak akkor lesz, ha a MESTEREK posztolnak valami erzekenyt :P addig nyugi van mint a terrariumban :P

Sala Jenő 2010.11.08. 14:40:50

Amilyen a juhász, olyan a nyáj!

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.11.08. 14:46:58

nabasszameg, gyanútlanul elmegyek suliba, erre erre érek haza, hogy die-die kommentelés... :(((

egyszerűen nemtudom szavakkal leírni mennyire hálás vagyok a jegkorong blog íróinak, mert fantasztikus amit összehoztak 3 év alatt. de. ezért is ennyire döbbenetes ez a megoldás, amivel kb visszatérünk a középkorba.. kell egy egyszerű és világos szabályzat, amit kíméletlenül be kell tartatni, kb 1 hét alatt letisztulna a helyzet.. a napi 3-400 komment karbantartáősa meg sztm se olyan nagy meló, főleg ahogy látom rengeteg ember vállalná a moderátorkodást. ez nemlehet megodlás h a max 10% troll miatt bűnhődjön több száz (ezer) ember...

az index forum azért nem tetszik, mert épp ez volt a blogban a jó, hogy minden cikket külön lehetett megvitatni, egy általános forum rohadtul nem érdekel.. :/

én itt ismertem meg az egyik legközelebbi barátomat és a blog nélkül a svájci VB-re sem tudtam volna kijutni, ez 100%.. szóval tényleg ne hagyjuk szétesni ezt a fantasztikus közösséget..

eszel59 2010.11.08. 14:58:14

Válasz "a.Bárd"-nak(mivel közben a blogkomment-sajnálatosan-bezárt:Persze,hogy nem vagyok nehéz felfogású,csak tudod... a kétes eredetű kannásbor mértéktelen fogyasztása..!Részemről a "dolog"ad acta,nem én kezdtem "E 9+2"-vel sem,de -részemről-le van csukva.
Már nem volt lehetőségem leírni,hogy teljesen tisztában vagyok vele,miszerint egy ilyen blog nem személyes indíttatású üzengetések színtere! Sajnálom,ha az irónia veszélyes fegyverének használataval bármilyen- esetleges- felelősségem is van a visszavonhatatlannak látszó döntéshozatalban,de sohasem vezérelt bántó,vagy rossz szándék az esetenként szarkaztikusnak tűnő hozzáaszólásaimban.Egyébként emelt fővel állok a történelem ítélőszéke(vésztörvényszék,sortűzbizottság stb.) elé!
Sok sikert -és kevés bonyodalmat-az új kommenthely "üzemeltetőinek"!!!

Grumpy 2010.11.08. 15:03:03

@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Kívánságod meghallgatásra talált.
Remélem ezzel nem sértünk szerzői jogokat...
(A címen még igazítok.)

Pierre 2010.11.08. 15:04:17

Azt azért mindenkinek be kellene látnia, hogy a sokak által emlegetett "kisebbség" , 10 %, sokkal több, meg sokszor azok is benne vannak, akik "elítélik" vagy kisebbségként emlegetik őket.

Itt nem moderálásra, meg "új helyre" lenne szükség, hanem arra, hogy minden szurkoló számoljon magában mondjuk 100-ig. :-)

Vincenzo90 2010.11.08. 15:06:50

@Pierre: Itt lehetőséget adunk arra, hogy ne szenvedjen mindenki azok miatt, akik nem tudnak magukba szállni. Én személy szerint megtettem. Sokszor én is voltam indulatos, dehát ilyen, ha az embernek van véleménye... Na bumm... Itt igyekszünk türelmesen moderálni.

@Grumpy: Hú, hát ez nagyon jó, csak szerintem meg kéne várni, amíg a blogon beleegyeznek, hogy mehet a kép. Szerintem nem fognak. Mindenesetre ha mégis, akkor a cím lehetne feltűnőbb színű. És köszönet a segítségért!

Vincenzo90 2010.11.08. 15:10:34

@Grumpy: De tényleg félek, nem akarok ezért kapni a fejemre...

Uteapu 2010.11.08. 15:10:52

@vaze: A jégkorongblog él, pontos, naprakész lesz, úgy mint eddig..Szeretem a jó meglátásokat, véleményeket, többek közt a Tiédet is. Én hiányolnálak.

a. Bárd 2010.11.08. 15:13:09

@eszel59: vettem :)
Bár igazából mi nem is vitatkoztunk

Mindannyian tudjuk egyébként, hogy mely stílust képviselő kommentek vezettek a ma déli eseményekhez és azok bizony nem a Te (vagy a nagy többség) stílusára jellemző.

Meglátjuk hogyan tovább, hogy itt, vagy máshol, azt majd az idő szépen eldönti. De attól nem félek, hogy a jégkorong őrültek ne találnák meg egymást.

A blog előtt is létezett fórum, amit mindenki olvasott, most is lesz.

1885* 2010.11.08. 15:13:20

Sziasztok! Köszönet Vincenzo90-nek, a komment lehetőségért, kicsit zavarban vagyok mert, nem tudom a 90 v. a 10 %-hoz tartozom. Főként, hogy egyesek szerint a 10% troll mások szerint pont fordítva. :O én úgy gondolom, a normális volt a 90% és azért a többségünk kultúráltan "osztotta az észt" bár lehet én is elvetettem a sulykot párszor a blogon.
az index formátuma nekem sem tetszik., szóval jönnék ha nem gond.

sajnos a webdizájnhoz én sem értek, pedig segítenék szívesen.

Na akkor Hajrá!

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.11.08. 15:15:30

@Grumpy: @Vincenzo90: a keprol sztem is beszeljunk a blogosokkal. 1elore azt meg mellozzuk, ha megengedik h hasznaljuk, akkor rafotosopolunk egy KOMMENTEK-et pirossal, atal, keresztbe vagy valami :)

amugy kosz Grumpy, maris jobban nez ki :)

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.11.08. 15:28:16

@Grumpy: privat ment. koszi :)
mea culpa, mea maxima culpa :)

Szentmihály_ 2010.11.08. 15:32:07

Sziasztok!
Állati nagy feladatot vállaltotok - ráadásul ad hoc.

Azért sok sikert!
Veletek vagyok.

lakota 2010.11.08. 15:32:13

Én a blog előtt csak Oliblood (nagyon régen) és az MJSZ szövetség fórumát látogattam. Utóbbin elviselhetetlen lett a trollinvázió a végére.
A blogon speciel nem éreztem olyan vészesnek, volt egy két indulatból író pajtás, de a blog összességében mindig pozitív maradt nekem. Remélem itt is így lesz, és a szerzők belinkelik a cikkek végére a kommentblogot...

Grumpy 2010.11.08. 15:42:44

@Vincenzo90: Ok, kép most nincs ott. Felveszed a kapcsolatot F.Kapussal ezügyben?

@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: privát mailt nem kaptam, vagy most mi van?

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.11.08. 15:47:31

@Grumpy: felvettem ledumaltam. nem jo ez igy, allj at valami alap designre, aztan kretaivkodj valamit. ha adsz 1 mailcimet atkuldom fkapus szent szavait ;)
fradigy gmail.com az enyem

Vincenzo90 2010.11.08. 15:53:51

F.Kapus véleménye lehet, hogy ha belemegy egy post formájában tanulságos lenne. És az is érdekes lehet, hogy mit gondol a kezdeményezésről.

OliBLOOD 2010.11.08. 15:57:15

@Vincenzo90: Engem érdekelne. Igaz egy email sem feltétlenül publikus, ha publikussan szerette volna megosztani a gondolatait, akkor itt is megírhatta volna.

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.11.08. 15:58:33

@Vincenzo90: azt h mit gondol mar kifejtette. azt h mit kert elmondta. nem kell tulezoterizalni ezt ;)

Vincenzo90 2010.11.08. 15:59:32

@OliBLOOD: Igazából olvastam azóta. Csak annyi, hogy szívesen támogat, és hogy ne lopjuk a dizájnt.

Szekig 2010.11.08. 16:02:07

Nos megvizsgaltam, ezt a web motort belulrol. (Csinaltam magamnak egy gyors blogot.)
Ugy erzem ebben nem fogok tudni segiteni.
A design resze nekem sosem ment. Minden mas pedig ki van innen gyomlalva. (De lehet, hogy csak komolyabb motorokhoz vagyok szokva.)
De ha esetleg ugy erzitek tudok valamit tenni, hat irjatok. :)

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.11.08. 16:03:38

@Vincenzo90: ilyet h ne LOPJUK nem modott na :) csak h ne nezzunk ki ugy mint ok. pedig en mar novesztettem a hosszu gondor hajat, meg rendeltem FKAPUS huszaros mezt is :P

F. Kapus 2010.11.08. 16:03:52

@Vincenzo90: @OliBLOOD: Nagyon szívesen megosztom a véleményemet, ha tudom, hogy pontosan miről kell ezt tennem. De posztot nem szeretnék, elvégre ti sem írhattatok nálunk, úgyhogy nemigen érdemlem meg :)

Vincenzo90 2010.11.08. 16:06:52

@F. Kapus: Maximum néhány kérdésre adott ugyanennyi válaszból álló interjú fordult meg a fejemben, ami szorosan kapcsolódik. De nem akarok én önálló posztokat írni. Most csak annyi, hogy nem zavar-e pl a linkelős megoldás. Hogy ez így mehet-e, és hogy milyen érzéseid vannak az új bloggal kapcsolatban. A dizájnért meg bocsi, Grumpy intézi azt a részét.

Szekig: Köszi

leonov 2010.11.08. 16:08:33

Én egyszer régebben összeakadtam F.Kapussal és Albert Gazdával.
Komoly véleménybeli különbség volt közöttünk egy konkrétan sehova sem vezető , értelmetlen vitában.
Még csak nem is függött össze a hokival.
Abban a helyzetben, összességében nekik volt igazuk .

Akkortól, jó darabig csak olvasó voltam önkéntes száműzetésben.Nem tiltottak, vagy bannoltak.

Restellem, de biztosan ez a kis intermezzo is közrejátszott a döntésükben.

-mint egy utcáról beesett mezei troll-asszem így fogalmazott valamelyikük.

Még egyszer . Sajnálom.

jacint70 · http://jacint.blog.hu 2010.11.08. 16:17:25

@Vincenzo90: "Felajánlkozó" levél ment Neked és Raonnak...

F. Kapus 2010.11.08. 16:18:14

@Vincenzo90: A linkelés nyugodtan mehet, viszont azt szeretnénk kérni, hogy a kopipésztelést kerüljétek el. Köszi. A dizájnnal kapcsolatban tisztáztam a kollégával a dolgot, semmi gond. Ahogy ígértük, kiteszünk titeket hozzánk oldalboxba. Jó moderálást kívánunk. Ha bármi van, írjatok :)

F. Kapus 2010.11.08. 16:19:39

@leonov: Hát nagyon paraszt vagyok, de nem emlékszem, őszintén, biztos rég volt, és biztos nem volt olyan vészes az. Afelől viszont biztosíthatlak, hogy semmilyen egyedi eset, így a tiéd sem járult hozzá még csak minimális mértékben sem döntésünkhöz.

stero · http://newyorkrangers.blog.hu/ 2010.11.08. 16:20:17

értékelem ezt a kezdeményezést de nekem kicsit olyan hirtelen fellángolásnak tűnik. nem hiszem, hogy hosszútávon ez életképes lenne mert ez már nem olyan. bár ne legyen igazam de ez a véleményem még ha ezért kapok is hideget - meleget.

budapestijeti 2010.11.08. 16:20:19

@F. Kapus: Most értem haza, oszt' látom a fejleményeket! Először is köszönjük, hogy eddig vállatokon vittétek az ügyet, nagy munkával, kitartással! Ismeretlenül is tisztelet érte mind annyiotoknak!
@Vincenzo90:Külön köszönet neked és segítségeidnek, hogy maradhatunk együtt,reméljük!
Erőt s Erényt!

kőr alakú vulkanizált gumi 2010.11.08. 16:20:38

Vincenzo90
Respect,és gratula a gyors megoldásért!
Csalódottságom elnyomtátok ezzel a megoldással.
Nekem is mindennapi betevő a blog,és a közöségi infó.Az utóbbi időben keveset reagáltam,de a napi
többszöri jelenésem megvolt.
Remélem átjön valami a blog "békebeli" hangulatából/csak abból/.
sok sikert,és köszönet.

Grumpy 2010.11.08. 16:20:55

@Vincenzo90: @F. Kapus: Visszaállítottam az előző dizájnt. Éjszaka kialakítom a sajátunkat. Bocs az engedély nélküli felhasználásért.

Vincenzo90 2010.11.08. 16:24:13

@Grumpy: (Y)
@kőr alakú vulkanizált gumi: Köszi, irogassatok csak!@budapestijeti: Kösziköszi.
@stero: Rajtunk múlik, hogy lesz-e olyan.

sutyi2 2010.11.08. 16:25:06

@Jozsmag25: Welcome to our new hockey-home, broo! :-D

horivan 2010.11.08. 16:26:16

Hajrá fiúk! Jó lesz ez....
Már nem volt lehetőségem a blog-ra írni. Boldog születésnapot!

ultra viola 2010.11.08. 16:29:28

@Grumpy: Pedig igazán egyedi volt! :)

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.11.08. 16:42:12

@Iceblack: ne bants a muveszurat, az en elcseszett otletem volt :P megszoktam/megszerettem azt a dizajnt, tehetek en rola? :P

leonov 2010.11.08. 16:45:42

A jobb oldali boxokba rakjatok be linket a csapatokhoz, az MJSZ-hez és a szülő bloghoz is.

A "szülő blogról" jövő posztokhoz is jó lenne link.

bazalttufa · http://konzervatorium.blog.hu 2010.11.08. 16:45:42

kepfeltoltes.hu/101108/hokikomment_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ha fkapuséknak belefér ennyi áthallás, ha nem gond a szerzői jogi hm, és persze ha tetszik.

brunzwik 2010.11.08. 16:46:06

na én is rátok találtam, ha lesz mondanivalóm leírom.
@Vincenzo90: Köszönöm neked, ezt a lehetőséget.

leonov 2010.11.08. 16:46:49

reklámokkal máris gyorsabb

Vincenzo90 2010.11.08. 16:48:22

@bazalttufa: Nekem tetszik, és Cartman hasonlít is rám.

@leonov: Vettem

sutyi2 2010.11.08. 16:58:53

@bazalttufa: Sztem Cartman jó lesz első kabalának! :-)

solarys 2010.11.08. 17:00:21

@Vincenzo90: Köszi a mentő ötletet és annak megvalósítását is!
Remélem ez nem fog olyan soersra jutni mint az eredeti blog!

E.Attila 2010.11.08. 17:10:26

@csatoimi: Nem teljesen ertek veled egyet. A HSC szurkolok inkabb a HSCs hireket kommentaltak nahmeg az oket erinto cikkeket. Mint pl Siki sztori :). A mas dolgaval nem igazan foglalkoztak

HAJRA HSC

E.Attila 2010.11.08. 17:13:11

@Vincenzo90: Koszonjuk a lehetoseget. man man megijedtem :) nem birja az en draga kicsi szivem az ilyen nagy valtoztatasokat. Nah de nembaj most meg egy konyvjelzom lett a bongeszoben :)

HAJRA JEGKORONG.BLOG.HU

E.Attila 2010.11.08. 17:18:17

@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Komam te es itt vagy? :)
Kb olyan erzesem van mintha egy nagy haboru utan 10 evvel ujra talalkoznek a regi baratokkal. :) FUNNY

KITARTAS

eszel59 2010.11.08. 17:28:21

Én teljes ámítástechnikai almafabéta vagyok, meg sem próbálkoznék egy ilyen oldal repanzálásával,kövezzetek meg,de a design számomra abszolút nem kardinális kérdés:a lényeg,hogy VAN ilyen fórum!!!Biztosan léteznek igényesebb webtervezők,akiknek számtalan ötletük van a külcsin gromindolácsolásával kapcsolatban,ám szerintem a legfontosabb a "belbecs"!
Még egy dolgot feljtettem el korábban:megköszönni a jégkorongblog "üzemeltetőinek"az eddigi munkáját!Fájlalom,hogy megszűnt a hsz-ek lehetősége,de maradok hűséges olvasójuk.
Szerintem ez a "Meghalt a király,éljen a király!"esete-bár nem élünk monarchiában.

bazalttufa · http://konzervatorium.blog.hu 2010.11.08. 17:36:55

@Vincenzo90: :) Akkor pláne

A SZŰRÉS funkciót én nagyon meggondolnám a helyetekben! Kevesebb konfliktus, kevesebb moderálás és csak egyszer kell vele foglalkozni.

@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:

Höhö.. Sajnos az egyház és a hoki szétválasztása megkérdőjelezhetetlen. :)

kőtörő 2010.11.08. 17:48:33

A világvége hangulatomon segített az új oldal.

albertinho 2010.11.08. 17:52:52

Most kerültem netközelbe. Micsoda fejlemények, csak kapkodom a fejem!

Vincenzo90 2010.11.08. 17:55:21

Egyelőre tessék itt témázgatni ;) Szerintem kitűnő fóruma lehet ez a magyar hokitársadalomnak.

aeroan42 2010.11.08. 18:04:43

@Vincenzo90: hát minden elismerésem neked Vincenzo! Nem kevés idődet veszi el gondolom, mert gyakorlatilag egész nap láttam toppon vagy (vagytok) követtem a fejleményeket én is déltől, szóval ezt az áldozatot nem mindenki hozta volna meg. Örülök neki, hogy vannak ilyen emberek, és kitartást neked, nektek ehhez a dologhoz. Roan kezdeményzése is remélem eljut egy olyan szintre, hogy működni fog majd. Remélem ez a "dolog" még jobban összekovácsolja majd ezt közösséget. Eddig is okoztott pozitív meglepetéseket nekem ez a közösség, minden elismerésem mindenkinek aki kiveszi a részét az egészből!

Vincenzo90 2010.11.08. 18:07:06

@aeroan42: Hát igyekszem. Dél óta negyed órát nem voltam itt, és közben barátnőm a telefonba közölte velem, hogy szakítani akar másfél év után. Csúcs ez a nap :'( Azt hiszem mára félre is állok, bocsánat, ha lenne cikk, remélem más lesz olyan szemfüles, és beteszi.

aeroan42 2010.11.08. 18:13:16

@Vincenzo90: ne hanyagold el az asszonpajtást :-)

egyébként ismerős a dolog, mert néha nekem is feltesznek olyan kérdéseket, mint például: "már megint a hokis blogon lógsz?!"

ha szakít veled szerintem simán beperelheted Fkapusékat! :DDD
(csak vicc volt, ne legyen ilyen!)

Vincenzo90 2010.11.08. 18:13:32

@aeroan42: Mért raktad ide? Már kinn van.

Vincenzo90 2010.11.08. 18:14:15

@aeroan42: Nem emiatt. Hosszabb, bonyolultabb. Nincs sok kedvem erről beszélni. Hagyjuk inkább ezt a részt.

Henry The Navigator 2010.11.08. 18:19:45

Sziasztok, mit mondjak, alaposan megleptek a mai történések. Nekem ez az egész egy nagyon hirtelen és átgondolatlan döntésnek tűnik a blog szerkesztőinek részéről, talán a három csapás elvét nekik is alkalmazni kellett volna(előzetes figyelmeztetésekkel és nicktől független fegyelmezésekkel vagy valamilyen írott szabályozásal elejét lehetett volna venni,hogy ez a helyzet ennyire elmérgesedjen). Mert ez így, ahogyan talán Raon mondta: Cserbenhagyásos gázolás és a többséget bünteti, nem a kárt okozó kisebbséget, így nem egy józan, megfontolt döntés volt, hanem egy egyoldalú hadüzenet. Gratula a gyors reagáláshoz és sok sikert ahhoz, hogy itt együtt maradhasson, a hokit kedvelők tábora! Őszíntén szólva, én nagyot csalódtam ma, minden érdem és eredmény elismerése mellett is a jegkorong.blog.hu "illetékeseiben"....

aeroan42 2010.11.08. 18:22:18

@eszel59: Szevasz Laci! mesélj már lécci a tegnapi meccsről, nem tudtam átruccani Miskolcra, csak online követtem a meccset. Egy shotout után nem Duscheknek kellett volna kezdenie szerinted? Nem tudom milyen gólokat kaptunk, csak olvastam, hogy nem sokat jutottak el a kapuig de az gól lett. Volt egy hasonló meccs a Brassóval, de azt 5-3ra behúztuk simán. Kár hogy lemaradtam erről a derbyről biztos szuper volt.

aeroan42 2010.11.08. 18:23:19

@Vincenzo90: bocs nem vettem észre hogy kint van... sorry túlbuzgó voltam...

Miskolcifan 2010.11.08. 18:28:32

@aeroan42: A szokásos Miskolc-Vasas forgatókönyv volt tegnap is :D Nagy lendülettel kezdtünk,aztán a Vasas apró gólokkal zavarta meg a közérzetünket :D Nem volt sok helyzetük,de ami volt azt be is ütötték.Aztán a meccs közepétől ötösbe kapcsoltunk és ezt már a Vasas nem nagyon tudta lereagálni.Onnantól kezdve hazai szemmel fantasztikus meccs volt,a hangulat pedig a legjobbra sikerült az idei szezont tekintve.A kapuskérdést boncolgattuk mi is,de az élet hozta a legjobb megoldást :D

Ritmo 2010.11.08. 18:36:51

Örülök,hogy legalább a lehetőség megmarad.A kezdetektől követem a blog történéseit,de nem vagyok megrögzött hozzászóló.Remélhetően egy korrekt és hatékony moderálás segít megőrizni a
blog arculatát és pozitívumait.Sokat tehetünk ezért mi,a kommentezők. Átgondoltabb ,higgadtabb véleményalkotás, kevesebb személyeskedés(azt lehetőleg privát üzenetben!)célravezető lesz.
F.Kapus és társainak tisztelet és köszönet az eddigi kitartó munkáért:))))))))

E.Attila 2010.11.08. 18:40:16

@aeroan42: @Vincenzo90: en is kaptam ilyen jellegu megjegyzeseket az asszony tarsadalomtol. :( Sajnalom Vincenzo90.

Hajra Magyar Jegkorong. Hajra Szekely Jegkorong

Szoljanka 2010.11.08. 18:58:10

Mineden elismerésem a jegkorong.blog.hu szerzőinek, hálásan köszönök mindent!
Nem értem haza délig. Itt még nem vagyok otthon.
Megpróbálom megszokni, maradok, tisztelettel:
Szoljanka

Raon 2010.11.08. 19:08:56

Vincenzo90: írtam mailt, arra még nem küldtél választ. Ahogy látom, ezer más dolgod volt, de akkor megkérdezem itt: jöhet ide a cikk a tervezett új oldallal kapcsolatban? Szerintem ezt itt mielőbb egyértelműsíteni kellene, mert így csak gyűlik, gyűlik a félreértés.
üdv,
Raon

Raon 2010.11.08. 19:10:12

Mindenki másnak: köszönöm a leveleket, mennek majd a válaszok emailben is, még valamikor az este/éjjel folyamán. :)

noacid 2010.11.08. 19:34:54

üdv mindenkinek
Kissé gyászos a hangulatom valami megszűnése miatt. De végülis ünnep mert valami meg elindult. Kitartás hozzá!
Előre elvtársak

Tillasz 2010.11.08. 20:22:14

@Vincenzo90:
Gratulálok, és a többieknek is sok sikert.
Az, hogy velem mi lesz, azt az élet dönti el.

bazalttufa · http://konzervatorium.blog.hu 2010.11.08. 20:46:01

@Raon:

Szerintem egyelőre ezt kommentblogot tegye sínre a társaság, majd utána érdemes gondolkodni egy komolyabb projekten. Ill. közben is lehet, csak ne nyelje el az ötletvihar azt, ami már biztos. Egy közösségi oldalt támogatok (elnézve, lenne hozzá humántőke) sőt, szívesen besegítek, de csak átgondoltan érdemes nekiszaladni.

Raon 2010.11.08. 21:01:51

@bazalttufa: ebben igazad van, de ez sajnos nem kommentblog, hanem klónblog. Nem megoldás, hanem átmeneti változat.
Egy ilyet huzamosabb ideig fenntartani erkölcsi és szakmai etikai szempontok szerint is védhetetlen. Nem véletlenül kérte azt F.Kapus, amit - és mert valahol kollégáknak számítunk, teljesen megértem a szempontjait. Az egy dolog, hogy nekünk mi lenne kényelmes, de azt azért szerintem nem tehetjük meg, hogy a jégkorong.blog.hu szerkesztőire fittyet hányva létrehozunk egy klónblogot, ahová meg lehet kommentelni, és még lobogtatjuk is, hogy ezt nektek, milyen ügyesen kicseleztük a hülyeségeiteket. Ha csak ennyiről lesz szó, én a leghatározottabban igyekszem elhatárolódni ettől az oldaltól.

Azért említettem az új oldalt, mert meglátásom szerint jelen pillanatban ez az egyetlen értelmes lehetőség. Ki kell találni valamit - nekem egy ötletem van, továbbra is ehhez keresek érdeklődőket -, ami nem alátesz a jegkorong.blog.hu-nak, és nem is az általuk felépített sikerek árnyékán próbál élősködni, hanem azzal közösen, vele együtt próbál tenni a magyar jégkorongért. Bőven van itt annyi tennivaló, hogy lehetne találni megfelelő koncepciót. Ha mást nem, a jegkorong.blog.hu előtt is azzal tiszteleghetnénk a legjobban, hogy jó példát veszünk a sikereiről, ahogy a semmiből felépítettek egy ilyen szép jégkorongbirodalmat. Ha tartottuk is valamire F.Kapusék munkáját, nem adhatjuk alább.

Az szerintem a kialakult helyzetre való tekintettel még rendben van, hogy (különösen a kezdeti időkben) az új oldalon rengeteg hivatkozás lesz a jegkorong.blog.hu-s hírekre, mert a jobbtól sosem szégyen átvenni, de ha csak ennyiről lenne szó, akkor abban nincs semmi plusz, semmi érdemi, semmi olyan, ami hosszú távon is megoldást jelenthetne a problémákra. Másképp megfogalmazva: egy ilyen klónblogos próbálkozás szerintem eleve kudarcra lenne ítélve, így eleve nem is kellene csak ebben gondolkozni.

Theutus 2010.11.08. 21:18:03

Sziasztok
Ma délelőtt nem voltam a blogon, így mint derült égből a villám, csak más...
szóval én is idetaláltam

moszkvicssluszkulcs 2010.11.08. 21:21:44

Hát, ma délelőtt, olvasva a búcsúszövegeket, nem hittem, hogy ilyen hamar újra együtt leszünk!:))
Köszönet mindenkinek aki ezt lehetővé tette!

Theutus 2010.11.08. 21:22:48

írtam én is egy szülinapi köszöntőt a blogos szerkesztőknek, igaz megkésve üzenetben mivel lekéstem a déli zárásról

Sziasztok
Sajnos ma délelőtt egyéb elfoglaltságaim miatt nem állt módomban a blogot olvasni, így nem tudtam méltó módon elköszönni senkitől sem. Nem tudtam megköszönni senkinek sem a blogon szerzett kellemes vagy kellemetlen perceket, a fanatizmust, a hoki szeretetét.
Ha valakit megbántottam volna mindenképpen szeretném, ha tudná nem szándékos volt.
Nem tudom újjá fog-e éledni a blog fóruma valamilyen formában. Én mindenképpen szeretném, mert fantasztikus embereket "ismertem" meg itt és jelen pillanatban óriási ürességet érzek. Ezen gondolataimat minden lehetséges szurkolói fórummal meg szeretném osztani, bízva abban, hogy gyorsan sikerül a hirtelen támadt űrt pótolnunk. Ebben bárkinek hajlandó vagyok segíteni amiben csak tudok.
Olvastam a blogon a reakciókat és szomorúan konstatáltam, hogy meglehetősen kulturált hangnemben folyt az eszmecsere, ami tulajdonképpen visszaigazolása annak, hogy a hokiszerető közösség értelmes emberek gyülekezete...egészen addig, amíg át nem vedlik szurkolóvá:( Mivel lekéstem a vélemény nyilvánításról, szeretném megosztani veletek is a blog készítőinek írt levelemet, mert egy ekkora horderejű témában nekem is hallatnom kell a hangomat ???!!! :)

Szóval a levél:

Sziasztok!

Sajnos ma délelőtt nem voltam gép előtt, így későn értesültem döntésetekről, így nem tudtam tőletek méltó módon elköszönni a fórumon. Próbálom így utólag, kicsit megkésve megtenni.
Kedves F.Kapus!
Mivel te követted el a zárszót így neked címezve szeretném megköszönni az eddigi áldozatos munkátokat, a remek cikkeket, a közösség formáló tevékenységeteket, a blogon eltöltött kellemes óráimat, az itt megismert barátaimat, stb....
Hogy megosztod-e a többiekkel ezen köszönet nyilvánításomat azt teljesen rád bízom...
A döntéseteket tökéletesen megértem, megkérdőjelezni nem szeretném - vaze fogalmazta meg jól: vendégek voltunk - de iszonyatosan sajnálom.
Tudom, hogy sajtótörvénytől függetlenül sem lehet azonosulni az elfogult szurkolói véleményekkel, vádaskodásokkal, mert önmagatok komolysága kérdőjeleződik meg, ha ezt hagyjátok.
Sajnos az emberek döntő többsége szurkolóként képes olyan megnyilvánulásokra amelyek "civil" tárgyilagos emberként meglehetősen távol állnak tőle. Valószínűleg követtem el én is hibát a blogon - talán nem is egyet - annak ellenére, hogy ez soha nem volt célom. Ezekért nem maradt más hátra, mint utólagos önkritikát gyakorolva pironkodva elnézéseteket kérni.
Egy születésnap tökéletes alkalom az ekkora horderejű döntések kihirdetésére. Tisztellek érte benneteket, mert sokakkal ellentétben én úgy gondolom, hogy ehhez inkább egy jó nagy adag bátorság kellett és nem gyávaság. Még hosszú ideig "lubickolhattatok" volna az általatok generált napfényes oldalon... ezért gondolom, hogy ez egy rendkívül bátor dolog volt tőletek, mert kevesen képesek rá, hogy sikereik tetőfokán megállj-t tudjanak mondani a nekik nem tetsző dolgoknak, még akkor is, ha annak ténylegesen nagy ára van.

Megkérnélek, hogy tolmácsold külön köszönetemet Kovács Pistinek a remek KHL-es összefoglalókért, amelyeket ugyan meggyőződésem, hogy sokan olvastunk, de kevesen illettek kommentekkel.

Más... az Összefogás Napja szervezésében részt vett emberekkel közösen szándékozunk létrehozni egyféle korongos alapítványt. Az ügy még meglehetősen alvó állapotban van, jelenleg éppen a logó készítésén dolgoznak a grafikusok - feltett szándékom volt, hogy a blogon szavaztassuk meg az induló pályaműveket. November második felétől véget ér a szezonom, így több időm lesz a dologgal foglalkozni. Ha kiforrja magát a dolog szeretnénk a segítségeteket kérni az üggyel kapcsolatban.

Nem maradt más hátra, mint keserédes születésnapot és további tartalmas és sikeres újságírást kívánni nektek.
Kívánom, hogy a most felvállalt bátorságotok vezéreljen benneteket a továbbiakban is, csináljatok is bármit az életben. Hiszem, hogy előbb-utóbb a blogosok döntő többsége a meglepetés okozta sokkból felépülve hasonlóan fogja gondolni, mint most én. (nyilván helyzeti előnyben vagyok azon vélemény nyilvánítókhoz képest, akik frissiben reagáltak a döntésetekre. Mivel arról lekéstem, azokat kétszer átolvastam és csak utána ragadtam billentyűzetet.)

Maradok őszinte tisztelőtök és nem utolsó sorban olvasótok:

Theutus (Palkó István)

ulrik · http://ulrik.blog.hu 2010.11.08. 21:25:12

Csak jelezném, hogy a blog.hu-n is megoldható a whitelist módszer (egy kis programozói trükkel).

1885* 2010.11.08. 21:34:17

@Theutus: szia, most csak így röviden: jó, hogy itt vagy! Ahogy végigolvasom a hsz-edet, jól mondod megint. :) igen, vendégek voltunk, én írtam is F.Kapusnak a hétvégén, hogy irigylem a türelmét, az is érthető ha elfogyott, ami jó volt reméljük megmarad! Mert azt gondolom, azért sokkal több volt a jó.

budapestijeti 2010.11.08. 21:38:39

@Theutus: Jól beszéltél! A szurkolói kártya felvetése vmelyikötöktől jó ötlet volt, az alapítvány is az! Bármilyen segítségre van szükségetek e-mailen, vagy személyesen is lehetőségeim szerint segítem!

Theutus 2010.11.08. 21:40:27

@1885*: az ember mindig akkor érzi jobban, ha valami fontos volt amikor éppen megszűnik:(
amit a blogosok csináltak egy fantasztikus dolog volt és ezen egy remek közösség csemegézett, vitázott, anyázott, stb.
mindent, ami a blogon jó volt meg kell tartani, ugyanakkor a szomorú tanulságok lebegjenek intő jelként mindenki szemei előtt

ulrik · http://ulrik.blog.hu 2010.11.08. 21:48:11

@budapestijeti: a szurkolói kártyát én vetettem fel. (de lehet, hogy más is írta még)

Az alapítvány az nagy falat, az is kérdés, hogy mi lenne a célja. Pl: jegsportalapitvany.hu/

Én akkor már inkább egy egyesülettel kezdeném, ha szükséges egyáltalán jogi területre lépni.

Theutus 2010.11.08. 21:50:24

@budapestijeti: tudod gyermekkoromat Szombathelyen éltem le és már akkor magával ragadott a jégkorong, mint sport. Ugyan élőben ritkán láttam mérkőzést, de a világversenyeket a tv-n keresztül figyelemmel kísértem már akkor is. Bár őszintén tiszteltem a szovjetek csoda csapatát 1-2 év után azért ültem le a képernyő elé, hogy részese legyek annak, ki fogja őket legyőzni. Nos ez a Holecek féle cseh csapatnak sikerült először, őrjöngve rohangáltam fel-alá, hogy legyen már vége.
Aztán az élet úgy hozta, hogy testközelből is részese lehetek hétről-hétre hokimeccseknek, igaz ez nem teljesen olyan, mint az NHL, KHL, stb., de teljesen más a hangulata, mint a képernyő előtt ülve. Szóval szívesen megnézek ma is egy olimpiai döntőt a tv-ben, de nem cserélném el egy hazai bajnoki rájátszás hangulatáért:)
Majd csak lesz valahogy.
Egyébként azt gondolom mindannyian részesei vagyunk annak, hogy idáig fajult a helyzet, mert szinte mindannyian követtünk el hibát, aki pedig nem az átsiklott felettük.
Bízzunk benne, hogy második nekifutásra jobban sikerül...

Theutus 2010.11.08. 21:51:59

@ulrik: az egyesület sem rossz
szerintem érdemes bizonyos jogi keretek közé foglalni a dolgokat, de ez részletkérdés

ulrik · http://ulrik.blog.hu 2010.11.08. 21:56:08

@Theutus: az alapítvány nem egyszerű dolog (amennyire tudom) és ahhoz, hogy komoly dolgokat csináljon elég sok pénz és idő kell (több éves működés bizonyos jogosultságokhoz).

Ide elvileg "csak" egy ügyvéd (csak akad a blogon is valaki :D) és könyvelő (szerintem itt is találunk valakit), és összesen 10 tag. Némi pénz és papírmunka.

Ebben szívesen részt vállalok én is. Munkával és akár egy kevés anyagi áldozattal is.

De én ezeket csak a jégkorongbloggal karöltve tudom elképzelni. Valahogy jó lenne újra integrálni a kommunikációt a híreknél.

Theutus 2010.11.08. 21:57:39

@budapestijeti: az előbb azt hagytam le, hogy most ugyanabban a helyzetben vagyunk
talán soha nem lesz olyan, mint a blog volt, de a mienk

eléggé kedvetlen lettem amikor értelmeztem a blogosok szülinapi meglepetését, de már látom a fényt az alagút végén
és talán jobb is így...ők folytathatják a korrekt tájékoztatást a cikkeikkel, mi pedig, mint szurkolók megoszthatjuk egymással a véleményünket anélkül, hogy árnyékot vetnénk áldozatos és nagyszerű tevékenységükre
tényleg minden tiszteletem az övüké, amiért ezt meg merték lépni!

1885* 2010.11.08. 22:00:44

@Theutus: csak ismételni tudom magam, jól beszéltél, megint. Én nagyon szerettem olvasni a kommenteket is, sokszor megnevetetettek, volt olyan is ami meghatott, persze volt ami felbosszantott. DE, a blogos barátoknak köszönhetően sok-sok pozitív élmény ért. Az idevonatkozó kommentem talán olvastad blogon. Gondolom vagyunk még így ezzel sokan. "ugyanakkor a szomorú tanulságok lebegjenek intő jelként mindenki szemei előtt" én igyekszem :D ezt vehetitek ígéretnek is. :)

Theutus 2010.11.08. 22:03:04

@ulrik: a kommunikáció a blogosokkal véleményem szerint ugyanúgy megmarad
ne feledd ők hozzánk hasonlóan szurkolók is
a különbség csak annyi, hogy ők általában higgadtak tudtak maradni
ha ezt az új szurkolói oldalt a vezetői jól vezetik semmi probléma nem lesz szerintem az összhanggal

a részletekről meg annyit, hogy raonékkal elkezdtünk valamit, még nem tudom meddig jutunk el, még nagyon az út elején vagyunk
amint összeáll a dolog alapszinten abban a pillanatban a nyilvánosság elé fogjuk terjeszteni
nem akartam idejekorán osztani az észtet, véletlenül benne hagytam az ide vonatkozó részt is
a levélből
ez hiba volt

Theutus 2010.11.08. 22:07:36

@1885*: mindenki tudja, hogy a blog egy öngerjesztő folyamat volt
nem alakult volna ki a közösség, ha a szerkesztők nem végeznek színvonalas és jó munkát
azonban a korrekt és minőségi cikkek mellett a kommentek olvasása is kellemes/kellemetlen időtöltéssé alakult szerintem a legtöbbünkben, kvázi a véleménycsere nélkül kevesebbet ér egy cikk, legyen bármilyen jó is
a kommentekkel együtt sajátos hangulatuk van, mintegy "önálló" életre keltek
igaz a nagyfokú önállóság veszélyes dolog, a demokráciát még tanulnunk kell:P

1885* 2010.11.08. 22:14:36

@Theutus: ahogy Te írnád ikszdé. Hihetetlen munkát végeztek. És ezért hatalmas tisztelet, dícséret, természetesen. A tanulás meg élethosszig tartó folyamat.

"Egy alkalommal az egyik levélbõl mindent kicenzúrázott, csak az üdvözlést, 'Drága Máriám' hagyta meg, s a legvégére ezt írta: 'Tragikusan vágyódom utánad. A.T. Tappman, tábori lelkész, Egyesült Államok Hadserege."
(Joseph Heller) :)

noacid 2010.11.08. 22:17:03

Parafrazálva egy köszönést: Kultúrált szép jó estét mindenkinek!
@Theutus: fantasztikus az, hogy hogy lehet egy negatív dologból valami abszolút pozitívat csinálni. Minden csak nézőpont kérdése. Hálásak legyünk, hogy megszűnt a kommentezése lehetősége a jegkorong.blog.hu-n? Szerintem igen. Hisz így kiderült, hogy mennyire összetartunk és még pozitívabbat csinálunk ezek után.
Hajrá mi

noacid 2010.11.08. 22:19:12

@1885*: Megállt bennem az ütő egy pillantra. Aszittem Steven Heller-t idéztél:)

Skandinávia-mánia 2010.11.08. 22:21:33

Ti aztán durrbele!
Sok sikert kívánok!

1885* 2010.11.08. 22:23:09

@noacid: hát késő van már... :) azért már jól vagy?

Vincenzo90 2010.11.08. 22:23:53

Bocs emberek, azóta barátnőm miatt leittam magam, no more józan akármi ma. Remélem Raonék berakták az új cikket.

1885* 2010.11.08. 22:26:09

@Vincenzo90: szolidaritok, iszom egy sört az egészségedre :)

Vincenzo90 2010.11.08. 22:29:16

@1885*: Köszi. Én meg ma már ittam eleget. Bocs, ha nem tudtam szerkeszteni közben. Reméltem, hogy a többiek berakják az
új posztot, hát nem jött be. Sebaj, a szándlékot értékelenm. Egészségedre, kedves 1885!

Theutus 2010.11.08. 22:29:19

@noacid: csak akkor érte meg igazán, ha megértjük az igazi üzenetét a dolognak
nem akarnám pontosan citálni JAttilát, de mindannyiunk szemében ott szűköl az állat...
igaz ugyan, hogy többnyire kedves emberek vagyunk, de időnként mindenkiből előbújik a szurkoló és onnantól már veszélyes lehet a dolog
a szurkoló egy elég sajátos állatfajta tud lenni
de talán sikerül emberi keretek között úrrá lenni ezen a problémán

Theutus 2010.11.08. 22:30:50

@Vincenzo90: én egy bélést vállalok a teámba, mert meglehetősen lázas állapotban leledzem
egészségedre és kösz a gyors újraindulásért

Theutus 2010.11.08. 22:32:19

@Vincenzo90: raon szerintem lázasan dolgozik a remélhetőleg százas nagyságrendben kapott emailekkel

Vincenzo90 2010.11.08. 22:33:34

Hú, én is kaptam rakat emailt, ígérem, holnap válaszolok. Csak egy kis kitérőt teszek Hévizen.

1885* 2010.11.08. 22:36:48

@Vincenzo90: köszi, no para, majd berakják... még csak ma indult a blog, mert "vészhelyzet" volt, ezért köszönet ÍNeked, magánéleti trauma meg mindannyiunkat ért már, meg fog is.
A hoki meg úgyis az örök szerelmünk :)

budapestijeti 2010.11.08. 22:40:59

@1885*: megkaptuk Bolognát! Azért az ellátmány barakot nem bombáztasd le...

bazalttufa · http://konzervatorium.blog.hu 2010.11.08. 22:41:39

@Raon:

Csak annyit akartam mondani, hogy ezt a blogot tisztázzuk le a továbblépés előtt. :)
- ez amúgy nem klónblog, a tartalmak a jegkorongról nincsenek megjelenítve. Ebben a formában ez nemhogy gyengíti, de erősíti (majd) a jegkorong blogot. Meglepne, ha fkapusék tiltakoznának. Jogilag sem problémás, így ezzel , hasonló logikával működik egy rakás komoly nemzetközi és hazai site, mandiner, vagy akár a huffington post is.
- ezzel együtt ez tényleg csak a közösség átmeneti megtartására alkalmas.

Továbblépésre valóban rengeteg lehetőség lenne, a csapatok saját szurkolói blogjainak egybeterelése, pl stb, stb.

Vincenzo90 2010.11.08. 22:43:46

@bazalttufa: F.Kapus bíztatott, és megígérte, hogy segítenek is, a blogra kirakják ennek a blognak a linkjét. Szerintem most ennyit tehetünk.

1885* 2010.11.08. 22:46:55

@budapestijeti: Yossarian: Miért?
Milo: Nézd, óriási lehetőséget láttam az egyiptomi gyapotpiac letarolásában. Nem hittem, hogy a nyakamon marad. Akkoriban még azt se tudtam, mi az, ha a piacok telítve vannak. Most képtelen vagyok elsózni a gyapotot. Az emberek eszik a vattacukrot. Ez jobb annál, ez valódi gyapotból van.
Yossarian: Az emberek nem fognak gyapotot enni, Milo.
Milo: De muszáj megenni nekik a szindikátusért.
Yossarian: Meg fognak betegedni. Próbáld ki saját magadon, ha nem hiszel nekem!
Milo: Kipróbáltam. És beteg lettem.

Theutus 2010.11.08. 22:51:02

Yossarian májpanasszal ragadt a kórházban, de a panaszból sehogy se
akart sárgaság lenni. Az orvosok rejtélyesnek találták ezt a tényt, hogy
sehogy se akar belőle sárgaság lenni. Mert ha sárgaság lett volna belőle, azt
kezelhették volna. Ha nem lett volna belőle sárgaság, hanem csak úgy
elmúlik, akkor elbocsáthatták volna Yossariant. De hogy egész idő alatt
sehogy se akart belőle sárgaság lenni, ebbe belezavarodtak...
jó volt a kialakult helyzetre ez a 22-es javaslat

Theutus 2010.11.08. 22:53:09

csináltatok magamnak egy 22-es válogatott mezt:P

bazalttufa · http://konzervatorium.blog.hu 2010.11.08. 22:55:25

@Vincenzo90:

Én is ezt olvastam ki a kommentekből. És egyetértek.

1885* 2010.11.08. 22:57:01

@Theutus: na tényleg az uccsó mára:
Yossarian:Mit tenne az én helyemben?
Tappman: Nem tudom. Honnan is tudhatnám? Én én vagyok.
Yossarian: Képzelje magát a helyembe!
Tappman: Igen nehéz dolog. Néha még az is nehezen megy, hogy azt képzeljem, én én vagyok.

Jóccakát mindenkinek! :D

budapestijeti 2010.11.08. 23:10:20

@1885*: Mikor nem mondta? Mindig sosem nem mondtam!
Na itt van a lehetőség...
Holnap folytatjuk!

noacid 2010.11.08. 23:14:11

@1885*: És még mondják, hogy másnak van kultúrális missziója:))
Amúgy ismered Steven Hellert?

noacid 2010.11.08. 23:17:55

@Theutus: Amikor a nemtudás szorgalommal párosul aaz a legveszélyesebb kombináció (ld megasztár:)

Látva a blogozók hirtelen összetartását illetve azt, hogy Raon szintű kollégák kezébe került a dolog írányítása, egy percig sincs kételyem, hogy a fenti hibába esnétek. Kitartást

Theutus 2010.11.08. 23:22:10

vonzanak a felhőkarcolók: nyughatatlan táguló terek, perverz játékai a fénynek
tágasság, az Idő és Tér fennsíkján lenézek és látom három lábamat
én vagyok a Tér sárkánya, örvénylek az Időben, rácsodálkozom a felhőkre
az egyik alakot ölt: Salvador Dali megvetően mosolyog
ő és én két különböző egyéniség
a légben egybeforrva
nálunk a tudás, kegyetlen az intenzitás
holnaptól nem riaszt a ragyogását vesztett világ
:D

Theutus 2010.11.09. 00:44:41

egyre jobban alakul a fenotípus
gratula érte az ezen fáradozóknak

Theutus 2010.11.09. 00:53:23

@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: most fedeztem csak fel a terráriumos hasonlatodat és könnyesre röhögtem magamat

aeroan42 2010.11.09. 07:49:18

Jó lett a dizájn, gratula érte. Bár itt a baloldalon mintha nem járt volna a rolba, elég karcos a jég! :-))))))

sutyi2 2010.11.09. 08:32:53

Nocsak, fasza az új design! :-) Gratulálok!

durex26 · http://www.youtube.com/watch?v=GXDch9MnG9o 2010.11.09. 08:53:51

Valamiért nem lehet az NHL poszthoz, így ide írom, hogy amennyiben lehet kerüljük az eredményeket a címben, öreg vagyok már az éjszakázáshoz, s így már nem annyira izgalmas :).

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.11.09. 09:01:33

@durex26: en az egesz kulon posztolkodast elfelejtenem ugy ahogy van szivem szerint.

1885* 2010.11.09. 09:09:20

@durex26: XD! @noacid: nem még :(@budapestijeti: "- Ki az pontosan, akiről úgy gondolod, hogy meg akar gyilkolni?" - kérdi tőle Clevinger, aki őrült volt, mert "nagyon sok elvben hitt szenvedélyesen". "- Kivétel nélkül mindenki" - mondta neki Yossarian.

"- Ki az a kivétel nélkül mindenki?

- Mit gondolsz, ki az a kivétel nélkül mindenki?

- Fogalmam sincs.

- Hát akkor honnan tudod, hogy nem akarnak megölni?".

eszel59 2010.11.09. 10:20:13

@aeroan42:Karitatív tevékenységem miatt nem voltam gépközelben,de "Miskolcfan" már nagyjából összefoglalta a lényeget:Gyeni két lövésből kettőt kapott,Dusi az ez első löketet még hárította,a másodiknál kapitulált.Nem volt váratlan Bob döntése kapusposzton,tagadhatatlan,hogy Dusi két meccsen csak egy gólt kapott,a másodikon le lehtett borítani a kaput,de akkor nem az a Vasas volt az ellenfél,aki ellen a Jégpalotában gólt érően hibázott.A csere indokolt volt,Gyeni indiszponáltnak látszott,s vége a mestert igazolta!Minden-Maci érzelmű-sajnálhatja,aki nem látta élőben,mert azt a fantasztikus hangulatot a 2.és főleg a 3.harmadban majd a végén azt eufórikus örömöt már senki semmi nem tudja visszaadni,amit a helyszínen érezni lehetett!A meccs eseményeinek részletes taglalása helyett egy sútka:
"Manusz hosszan tartó delírium kredenc után tér magához egy lámpaoszlop tövében ,felnéz,majd miután elmúlik a homály a szeméről, az előtte tornyosuló egyenruhástól megkérdezi:
- hol vagyok?
- a Lombos út 37.szám előtt!
- hagyjuk a részleteket,melyik ország?"
Hagyjuk mi is a részleteket,győztünk!
HAJRÁ MACIK!!!

Vincenzo90 2010.11.09. 10:42:48

@durex26: Igazad van, ki is vettem, sajnos a formázással vannak még gondjaim, így nem tudom megcsinálti, hogy csak a cikket megnyitva látsszon az eredmény, de rajta vagyok.

@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Ott le is írtam, hogy egyszeri és kivételes eset, csak láttam élőben a meccset, és gondoltam ha hamarabb kiírom, hamarabb lehet róla beszélgetni.

Az emailekre pedíg délután tényleg válaszolok mindenkinek, csak ma el kell menjek Hévízre(Budapestről) Remélem a többiek bírják tartani a lépést és a frontot.

leonov 2010.11.09. 10:43:16

A kommentszöveget állítsátok vissza feketére.

Nagyon kell a szemet meresztgetni.

Vincenzo90 2010.11.09. 10:46:06

@leonov: Mondjuk szerintem pont kellemes ez a betűszín, de a kinézetért Grumpy a felelős, úgyhogy akkor őt kérd, vagy mondjon róla több ember véleményt akkor már előbb.

leonov 2010.11.09. 11:29:43

Kellemesnek kellemes, csak az Öregebbje meresztgeti a szemét mint a csiga

Uteapu 2010.11.09. 11:36:20

@leonov: Mint öregebbje ilyenkor felveszem a szemüvegem :) Egyébként biztos fog még alakulni de minden ötlet javíthat az összképen.

aeroan42 2010.11.09. 13:04:30

@eszel59: :-))) köszi az összefoglalót! Hajrá macik! így tovább...

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2010.11.09. 13:09:39

hat ezek a jegkorong blogosok kiboritanak. amiota lezartak a kommenteket es nem kell a moderalassal fogalkozniuk ONTIK magukbol a posztokat, alig birjuk idelinkelni oket :P

sutyi2 2010.11.09. 13:17:20

SRÁCOK!!! Erről tudtok valamit?

gallery.playercards.com/serie.asp?pkserie=8

Mikortól lesz kapható Szfvár-on!?

MEGHÜLYÜLTEM, ÉN LENNI ÚJRA GYEREK, ÉN MEG AKAR VENNI MINDET!

Jozsmag25 2010.11.09. 13:44:26

@sutyi2:

Na mire ideérek már itt is vagy:D

Ezt csekkoljátok:D Vas Jankó

gallery.playercards.com/team.asp?pkserie=7&pkteam=93

Grumpy 2010.11.09. 13:44:46

@sutyi2: én úgy látom, még a saját webshopjukban sem kapható

sutyi2 2010.11.09. 14:01:16

@Jozsmag25: @Grumpy: De harapós tekintete van Vas Jankónak! És ott van ugye Teemu Elomo is! :-D

sutyi2 2010.11.09. 15:04:57

@lakota: Nem, én AKAR! :-D Éppúgy, ahogy LENNI gyerek. Remélem még idén megérkezik hozzánk is! :-)

Jozsmag25 2010.11.09. 19:50:20

@Vincenzo90:

Hát még jóóóó hogy...megnéztem már az összeset:D
Szerintem legrosszabb esetben dec 23-án szert is tehetünk majd ezekre:D Bécsben tuti lesz már addigra... bár remélem hamarabb lesz nálunk is:D Kicsit még kishitű vagyok, láttam még Apámat sorban állni a banánért:D hihi

Vincenzo90 2010.11.09. 20:05:59

Kitettem egy számlálót, hogy lássuk, hányan vagyunk adott időben. Most épp tizenkilencen Pécstől Bécsig.

aeroan42 2010.11.09. 20:30:06

Szerintetek a blogot és ezt az oldalt nézik a MOL-ligás játékosok is? Kíváncsi lennék például hogy melyik játékos milyen nick-el van jelen :-) ...biztos vannak.

Vincenzo90 2010.11.09. 20:31:46

@aeroan42: Hát a blogot biztos van, aki olvassa, hogy kommentel-e, vagy hogy átjön-e ide, azt nem tudom. Szerintem maximum a fiatalabbak, akik még fölveszik, ha bántják őket, és nem tudják kezelni a helyzetet. Mint szegény Galló, valaki mondta, hogy ő is beírt egyszer.

budapestijeti 2010.11.09. 20:42:25

@Jozsmag25: Elég vérszomjas a feje! Most láttam , hogy ezt már írtátok... hüjehüje
Jó a meze, meg a színe is! :DD
@Vincenzo90: Inkább a mozgásába vigyen egy kis erőt! Jó lesz a srác, ha dolgoztatják egy kicsit, a mérete az OK!

1885* 2010.11.09. 20:45:02

@Vincenzo90: Ha Galló Illésre gondolsz, még akkor olvastam őt mikor kinnt volt, nekem nagyon szimpatikus srácnak tűnt, valamint elsőként gratulált Hárinak ;) a blogon. Most egy kicsit nehéz lehet neki, de fiatal még és a befektetett munka nem vész el.

Vincenzo90 2010.11.09. 20:51:46

@1885*: Természetesen rá gondoltam. Nem is értettem soha miért jó egy-egy játékost szídni, ha elolvassa, az anyázástól senki nem lesz motiváltabb. Valahogy meg kéne különböztetni az építő kritikát a szitkozódástól, ami sokaknak eddíg nem ment. Na de igyekszem rendet tartani ha oda jutnánk, nameg eddíg semmi hasonlót nem tapasztaltam, még írtó békés a hangulat.

Theutus 2010.11.09. 21:33:03

– Havermeyer – kérdezte habozva. – Vannak nekem legyek a
szememben?
Havermeyer kötekedőén kacsintott.
– Hegyek?
– Nem, legyek – hangzott a felelet. Havermeyer megint kacsintott.
– Legyek?
– Nekem a szememben.
– Megőrültél, nem vitás – mondta Havermeyer.
– Nem, nem vagyok őrült. Yossarian az őrült. Csak annyit mondj,
vannak-e legyek a szememben vagy nincsenek. Gyerünk! Kibírom.
Havermeyer újabb mogyorógrillázst pöckölt a szájába, és egészen
közelről belebámult Appleby szemébe.
– Nem látok benne semmit – jelentette ki. Appleby hatalmas,
megkönnyebbült sóhajt hallatott. Havermeyernek mogyorógrillázsmorzsák
lógtak az ajkán, állán és arcán.
– Grillázsmorzsák vannak a képeden – jegyezte meg neki Appleby.
– Még mindig jobb, ha grillázsmorzsák vannak a képemen, mint ha
legyek a szememben – vágott vissza Havermeyer.

budapestijeti 2010.11.09. 21:36:53

@Theutus: ..ezt minden este kérem lefekvés előtt! :))
+ Gyalog Galopp

1885* 2010.11.09. 21:47:04

@Theutus: @budapestijeti: :D :D :D

"Lehet, hogy egy hosszú életet tényleg sok kellemetlen körülménnyel kell megtölteni, ha azt akarjuk, hogy hosszúnak látsszon. De ha így van, kinek kell?

- Nekem - mondta neki Dunbar.

- Miért? - kérdezte Clevinger.

- Tudsz jobbat?"

Theutus 2010.11.10. 23:27:35

@budapestijeti: íme a napi betevő 22-es

Azelőtt,
tudja, irtóra élveztem, hogy emberek életét mentem meg. Most azon
töprengek, mi az isten értelme van ennek, amikor úgyis meg fog halni
mindenki.
– Á, nincs azzal az értelemmel semmi baj. Van neki – biztosította
Dunbar.
– Van neki? De micsoda?
– Az az értelme, hogy amilyen sokáig csak tudja, távol tartja tőlük a
halált.
– Igen, de mi az értelme, mikor úgyis mindenki meg fog halni.
– Nem kell rágondolni, ez benne a vicc.
– Nem érdekel, mi benne a vicc. Mi az isten az értelme? Dunbar pár
pillanatig csendben tűnődött.
– Ki az isten tudja?

kugyimov73 2011.04.22. 20:51:13

meg lehet nézni,hogy kik viszik a prímet a válogatottnál.Ha annak idején Dunaújvárosban Kercsó Árpád nem neveli ki a Ladányi féle korosztályt,akkor most nem harcolnánk az A csoportba jutásért!Meg lehet figyelni,hogy egy Palkovicsnak,Sikorcinnak momentuma nem volt ezen a vb-n.A fehérvári Ebel-bohócok sem lennének sehol sem,ha nem igazolja le Gabi bácsi az Újváros 80 százalékát!Mellé tesszük még,hogy a média meg a sajtó is elég magas fokon ajnározza a fehérvári hokit.Úgyhogy lehet itt Id. Ocskai Gáborozni,lehet Palkót az égig magasztalni,egy biztos:ha Újvárosban nem indul el az akkori alap,most nem lenne Fehérváron EBEL,nem lenne semmi,nem hogy A csoport!A szövetség persze partner abban,hogy Fehérvár a No"1!Undorító!!!

1 drukker 2011.04.22. 22:30:17

@kugyimov73: Leszállhatnál már a földre, javasolnám. Sokszor lerágott csont amit írsz. Szerintem csak azt az egyszerű tényt nem veszed figyelembe, hogy a játékosok fejlődéséhez egyre nehezebb megmérettetésre van szükség. Amit az egyik egyesület nem tud megadni azt a másik biztosítani tudja, így logikus, hogy aki komolyan gondolja a sportot és saját boldogulását, az mindig a felajánlott jobb lehetőséggel él. A válogatottnak a húzó emberei nagyrészt nem a honi bajnokságban edződnek (nem leszólva a bajnokságot-sőt a színvonal emelkedett). A válogatott előre lépéséhez szükség volt - lesz az EBEL-ben szereplő Volánra és a külföldön játszó magyar hokisokra. Ahogy emelkedik a magyar bajnokság színvonala egyre többen kopogtatnak a válogatott kapujában illetve egyre többen próbálnak szerencsét külhonban. Ha átgondolod még egyszer írásodat talán az egész válogatott szereplése és összetétele meggyőz arról, hogy sem a szövetség sem a Volán ténykedése sem undorító. Mindenki teszi a saját dolgát, jól-rosszul ami majd az idő múltával minősíttetik.
Hajrá Magyar HOKI!

mannisenmaki_ 2011.04.22. 22:49:07

@kugyimov73: írhatnék még számtalan észérvet, ahogy 1drukker, amivel cáfolnálak, de felesleges, legyen elég a saját stílusod: a salakszagú irigy fejed, amire felraktuk a szopóálarcot 9 éve, sosem fog már örülni a válogatottnak sem, és jól van ez így. Utálj és csodálj minket továbbra is!

Raon 2011.04.23. 01:10:14

@kugyimov73: nem az a baj, hogy ostoba vagy, hanem hogy épp egy ilyen meccs után kell idehánynod ezt. Miután ez nem a máltai szeretetszolgálat, előre szólok, hogy ha így folytatod, nem sok lehetőséged lesz az efféle okosságokat idevésni, és hidd el, olyan szinten nem fog hiányozni innen a véleményed, hogy azt leírni sem lehet.

HokiFanKv 2011.04.23. 08:17:16

@kugyimov73: @1 drukker: Minden elismerésem Kercsó Árpádé, és/de -- ki-ki válassza azt a kötőszót, ami szíve szerint ideillik (én elég semleges vagyok a törtvonalas megoldáshoz) -- a Fehérvárt is szeretem látni az EBEL-ben főleg, ha jól játszik. Mi több a magyar válogatottat úgy ahogy újabban -- egyre inkább.
De a fejlődéshez az kell, amit 1drukker leírt. Nem lenne jobb, ha két EBEL-(ben helytálló) csapatra elegendő jó játékos és pénz akadna/lenne Magyarorországon? Dehogynem! Ez csak jót tenne a magyar hokinak.
Jó lenne elgondolkodnod a dolgokon kugyimov73! A Vasas jégkorong szakosztályát -- bocs, hogy a "tilalom" ellenére ilyent merek írni -- a megszűnés fenyegeti, és a Fehérvárnak is volt anyagi gondjai, amik most oldódtak meg. Minek a romboló hozzáállás, magatartás? Kinek tesz jót? Inkább örüljünk a jó eredményeknek, a sikereknek -- ha a Dunaújvárosé, ha a Fehérváré, ha a Miskolcé, ha a Vasasé, ha valamelyik válogatotté (férfi, női, utánpótlás stb.) -- mert mind a fejlődő magyar jégkorongé!

HokiFanKv 2011.04.23. 08:18:45

@kugyimov73: @1 drukker: @HokiFanKv: Ja, s persze -- ha mással nem járulhatunk hozzá mindehhez -- szurkoljuk is az öröm mellett, még akkor is, ha különféle okokból esetleg éppen a fotelból tesszük.

1885* 2011.04.23. 08:29:03

@kugyimov73: "Sikorcinnak momentuma nem volt ezen a vb-n"
láttad is vagy csak nézted?
egyébként Sikorcin soha nem volt Volános és remélem nem is lesz, úgyhogy nem tudom, hogy került bele a Volán fikázásodba pont ő.

Uteapu 2011.04.23. 10:19:15

Nem értem minek az ilyen hülyeségre reagálni. Én figyelmen kívül hagytam volna ezt a baromságot. Amióta bezárt a sárga ház, itt lézengenek köztünk az ilyen szerencsétlenek.
Mindenesetre a javára szól, hogy legalább regisztrálni tudott,...hacsak nem mást kért meg rá. Kár volt.

1885* 2011.04.23. 10:44:27

@Uteapu: igazad van, csak felbosszantott :)
direkt ezért az okos hozzászólásért regisztrált, hát ne édes? :)

Uteapu 2011.04.23. 11:35:43

@1885*: Engem is egy kicsit ez a "cukorpofa" de a szépet sem értékelhetjük kellő módon ha nem látjuk a csúnyát.

1885* 2011.04.23. 11:46:57

@Uteapu: én cukipofi nélkül is értékeltem Sikit :) úgylátszik már nem fogom megtudni, hogy mit akart mondani, vagy, hogy melyik meccset nézte :D
Na nem is érdemel több szót, illetve, ennyit sem érdemelt volna.

Uteapu 2011.04.23. 11:55:10

@1885*: Így van, Siki meg ma bizonyít!!

Vincenzo90 2011.04.23. 12:00:28

Minek foglalkoztok vele? Képes volt, és előszedte valahogy az első posztot, valószínűleg sejtése nincs a dolgokról, csak feltétlen bele akart ugatni. Van pár ilyen újvárosi, aki nem bírja megemészteni, hogy a nagy Dunaferres időknek vége, most a DAB van, és Galanisz, Azari, Magosi, Pozsgai, stb. Előre kéne tekinteni, de az nekik nem megy. Más újvárosiak is biztos büszkék a régi nagy csapatokra, mégsem fikázzák folyton ok nélkül csípőből a Volánt... Persze nem muszáj beállni a normálisak sorába, lehet folyton szitkozódni is, ezzel saját magán kívül senkinek nem árt igazán az illető.

leonov 2013.05.05. 17:56:17

Az előző jobb, láthatóbb volt

Tapika 2013.05.05. 17:56:17

Pénteken lehetne kis támogató kinyilatkoztatás a jegkorong.blog.hu és járulékos kommentjei mellett :)
Dél körül érkezünk Fehérvárra és ha már valaki ilyesmire gondolt szívesen csatlakozunk hozzá :)

Vincenzo90 2013.05.05. 17:56:17

Na, ez jó lesz most? Majd lesz más később...

ultra viola 2013.05.05. 17:56:17

Az újszülött érkezése... :)

fabot 2013.05.05. 17:56:18

Szevasztok. Izé, láttátok, hogy becsúszott jó néhány komment 12.00 utáni időbélyeggel, de aztán kivágtak minden kommentet, ami F.Kapus záró bejegyzése után került ki az oldalra :)

Tsige (Prücsök) 2013.05.05. 17:56:18

Srácok, nem lehetne olyat csinálni/kérni, hogy pl. az icehockey.hu-n lehessen kommentelési lehetőség?
Hírportál, jégkoronggal foglalkozik, és pont jó lenne, most, hogy a blog-on nem lehet kommentelni.

Csak bréjnsztormingolok, gondoltam leirom :)

-Toboz- 2013.05.05. 17:56:18

jo, hogy vannak ügyes emberek! s gyorsak! :-)

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2013.05.05. 17:56:18

@Vincenzo90: bocs kicsit megpiszkaltam. nem jo sztem ez a skin vagy nemtom mi a loturo. gtalk.

leonov 2013.05.05. 17:56:18

alakul

kontraszt már jobb

-Toboz- 2013.05.05. 17:56:18

milyen jo, hogy vannak ügyes s gyors hokirajongok! :-)

Vincenzo90 2013.05.05. 17:56:18

Használható sablont keresek.

Tsige (Prücsök) 2013.05.05. 17:56:18

Basszus mire begépeltem amit akartam megváltozott az egész oldal. :) :)

Szóval, azt akartam irni, hogy szerintetek nem lehetne az icehockey.hu üzemeltetőit megkeresni azzal, hogy ott lehessen kommentelni a cikkekhez?

Csak bréjsztormingolok, de gondoltam leirom :)

fabot 2013.05.05. 17:56:18

hajaj, látom, alakul még a külalak :) azért olyan köntöst válasszatok, amelyiken látszanak a betűk. Az a fehér alapon a fekete az elég jó, ez a fekete alapon szürke nem igazán :)

ultra viola 2013.05.05. 17:56:18

"Ez a fekete háttér kicsit gyászos..."
Akartam írni, de már megváltozott! :)
süti beállítások módosítása