Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1217) Csíkszereda (1369) DAB (1196) ebel (2409) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1640) felkészülés (2244) FTC (1471) khl (2188) légiósok (1676) Miskolc (1506) nhl (4905) nők (1295) playoff (1316) Titánok (1025) u18 (1061) utánpótlás (1279) UTE (1301) válogatott (2220) vb (2370) videó (2120) Összes címke

FTC-Telekom–Gyergyói HK 2-3

2022.12.06. 21:06: kutyatej73

FTC-Telekom–Gyergyói HK 2-3

Fodor Szabolcs, vezetőedző, FTC-Telekom: „Az első harmadban nem teljesen valósultak meg az elképzeléseink, amikor 2-0-ra elment az ellenfél, talán csak olyan 5-10 percig maximum, de ha hatvan percig úgy hokiztunk volna, ahogy negyvenöt percig tudtunk, akkor azt gondolom, tele lett volna a Mikulás zsákja, mert megnyertük volna ezt a mérkőzést. De sajnos valami miatt az első harmadban tizenöt percen keresztül nem igazán hokiztunk, és emiatt kétgólos hátrányból kellett visszajönni. Utána nagyon szépen visszajöttünk, és sikerült egy pontot megszerezni, sőt, a hosszabbításban nyerhettünk is volna, szóval nagyon keményen melóztunk. A legnagyobb lecke ebből a meccsből, hogy ha így tudunk hokizni negyvenöt percig, akkor hatvan percen keresztül is tudnunk kell, és akkor pedig abszolút van esélyünk akár a tabella első helyezettje ellen is.” 

Szilassy Zoltán, vezetőedző, Gyergyói HK: „Úgy gondolom, inkább boldogabb vagyok, hogy megvan a két pont, mint hogy búslakodjak azon, hogy egyet elbuktunk, hiszen ez a Fradi jó csapat. Szerintem nem tükrözi a tabella az ő teljesítményüket és a tudásukat, jó csapat, és nagyon nehéz itt nyerni, ezt pedig bizonyították is. Nem adják fel, ez a Fradinak a sajátja, soha nem adja fel semelyik sportban. Jöttek is, a végén be tudták gyűrni az egyenlítő gólt. A második harmad második tíz percében nagyon jöttek, ott a kapusunk zseniális volt, a második harmad első tíz perce a mienk volt, ha ott rá tudtunk volna lőni egy harmadikat, akkor szerintem akár három pontot is el tudtunk volna innen vinni. Annak tükrében, hogy mikor, hogyan lőtte a Fradi a másodikat, nyilván náluk volt a mentális előny, és ezért nagyon boldog vagyok, hogy mi tudtuk feltenni az i-re a pontot. Illetve azért is boldog vagyok, mert igaz, hogy 2-0-ról visszajött az ellenfél, de nem úgy, mint Újpesten. Ott nagyon rosszul kezeltük ezt az egészet, könnyelműek voltunk, és most erre felhívtuk a figyelmet a meccs előtti megbeszélésen is, meg a szünetben is, hogy agresszív ellenféllel játszunk, amely hazai pályán jönni fog végig, de jól kezeltük, más volt a koreográfia. Ennek a két dolognak a tükrében feltétlenül örülök annak, hogy nyerni tudtunk, mert itt ez nem egyszerű feladat.”

Szólj hozzá!

Címkék: FTC Erste Liga Gyergyói HK

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr5017996392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása