Friss topikok

Címkefelhő

Brassó (1217) Csíkszereda (1369) DAB (1197) ebel (2410) Erste Liga (4765) Extraliga (1178) Fehérvár (1641) felkészülés (2246) FTC (1471) khl (2188) légiósok (1676) Miskolc (1506) nhl (4905) nők (1295) playoff (1316) Titánok (1025) u18 (1061) utánpótlás (1279) UTE (1301) válogatott (2222) vb (2371) videó (2120) Összes címke

FTC-Telekom–Corona Brassó 3-6

2022.10.30. 16:45: kutyatej73

FTC-Telekom–Corona Brassó 3-6

Fodor Szabolcs, FTC-Telekom: „Az első harmadban több gólt kellett volna lőni. Azt gondolom, hogy abszolút uraltuk a mérkőzést, megvoltak a helyzetek. Az egyik legnagyobb hiba ebben a meccsben, hogy a helyzeteket nem tudtuk értékesíteni. 55-ször lőttünk kapura, abból három gólt lőttünk. Úgy gondolom, amilyen helyzeteink voltak, több gólt kellett volna lőnünk. Ők meg sokkal jobb százalékkal kihasználják a helyzeteiket. A kulcsjátékosaik, akiket azért hoztak ide, hogy gólokat lőjenek, ők lövöldözik a gólokat egy ilyen fontos meccsen, és a helyzeteiket jobban kihasználják. Ez hiányzott nálunk, de ezt nem lehet csak így kiemelni, ez eleve egy csapatsportág, és nem csak azért kap ki egy csapat, mert nem lő gólt. Ez egy része, ez az egyik legnagyobb hiányosság, de a legfontosabb, azt kell megérteni, hogy itt hatvan percig úgy kell küzdeni, ami a Fradihoz méltó, és ha nem is megy jól a játék, az a minimum, hogy csússzunk-másszunk a jégen. Ez szerintem megint egy picit hibádzott, voltak olyan lyukak a játékban, amit nem engedhetünk meg magunknak. Itt vagyunk a Fradiban, hatvan percig mindenkinek, az edzői stábnak, a játékosoknak úgy kell dolgozni, hogy ki tudjuk adni a maximumot magunkból, különben nem fog működni, és a Fradiban ez a minimum, szóval ezt kell még talán átverni itt jó pár embernél.”

Dave MacQueen, Corona Brasov: „Ez egy nagyon nagy győzelem. Nem kifejezetten a tabella állása, hanem az önbizalmunk helyreállítása miatt. A legutóbbi két mérkőzésünkön hiába játszottunk nagyon jól a második és a harmadik harmadban, de nem tudtunk már visszajönni a meccsekbe, ez különösen idegenben nehéz. Szóval ma kifejezett célunk volt, hogy az első harmadból legalább döntetlennel jöjjünk ki, és ez sikerült is, a bekapott gól után tudtuk azt mondani, hogy na, akkor kezdjünk el játszani. A Fradi egy remek klub, gyorsak, képzettek, úgyhogy nagy dicséret illeti a játékosaimat, hogy be tudták húzni a meccset azok után, hogy 3-3-nál az ellenfél egy hatalmas saját harmadbeli hibánkból egyenlített. Nem láttam, hogy pánik vagy feszültség lett volna ezután, a srácok megpróbálták megszerezni mindhárom pontot. Szerencsénkre hiába kaptunk sok lövést, ezekből nem lett több gól, jó volt látni, hogy a túloldalon viszont összejött.”

Szólj hozzá!

Címkék: FTC Brassó Erste Liga

A bejegyzés trackback címe:

https://hokikomment.blog.hu/api/trackback/id/tr6517966500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása